Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Je li moguće da moderatori namjerno neće da reaguju ? Par likova se registrovalo zanjih 7-8 dana i orgijaju po forumu , nevjerovatne gadosti pišu i nikome ništa ... Jedan ismijava naše invalide , drugi dijete što je poginulo od granata , je li moguće da su takvi bolesnici ?!?!
Ne znam da li na forumu imaju IP-adrese dotičnih mentalnih bolesnika , ovo treba u muriju direktno prijaviti .
Ne znam da li na forumu imaju IP-adrese dotičnih mentalnih bolesnika , ovo treba u muriju direktno prijaviti .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Admini nemaju ovlasti za ban na ovom nakaradnom forumu.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:56Je li moguće da moderatori namjerno neće da reaguju ? Par likova se registrovalo zanjih 7-8 dana i orgijaju po forumu , nevjerovatne gadosti pišu i nikome ništa ... Jedan ismijava naše invalide , drugi dijete što je poginulo od granata , je li moguće da su takvi bolesnici ?!?!
U zadnjih mjesec i pol sam prijavio desetine postova. Nema obavijesti ni da je pregledao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jao jbt, pa to je on, nisam povezao nikakobombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:47A nadimak Gangula je iz legendarnog filma "Kad porastem biću kengur " :

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dozvoljeno je pisati po Bosnjacima na njihovom forumu. Zato jesmo u kurcu kao politicki narod.
-
- Kontakt:
Znao sam svašta pročitati na ovome forumu , ali ovo što trenutno rade na temama o Mundijalu je BOLESNO , ove debile treba prijaviti policiji obavezno za širenje mržnje ..Pogba je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:57Admini nemaju ovlasti za ban na ovom nakaradnom forumu.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:56Je li moguće da moderatori namjerno neće da reaguju ? Par likova se registrovalo zanjih 7-8 dana i orgijaju po forumu , nevjerovatne gadosti pišu i nikome ništa ... Jedan ismijava naše invalide , drugi dijete što je poginulo od granata , je li moguće da su takvi bolesnici ?!?!
U zadnjih mjesec i pol sam prijavio desetine postova. Nema obavijesti ni da je pregledao.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Manje Tvittera , nemoj se zayebavatiArvid je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:00Jao jbt, pa to je on, nisam povezao nikakobombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:47A nadimak Gangula je iz legendarnog filma "Kad porastem biću kengur " :
![]()

Mada po kolegama , vazda je taj za sebe bio :
-
- Kontakt:
Anella i mene za moderatore i sve će biti u najboljem redu
-
- Kontakt:
Sramota je da onaj bolesnik cvrcak nije dobio ban za one bljuvotine koje je pisao te da nije prijavljen policiji. Kurko bi Bosanci mogli onako na hrvatskim i srpskim forumima. Lik na svakom koraku vrijedja ratne vojne invalide, ljude koji su branili ovu drzavu, zrtve. SRAMOTA OGROMNA!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Godinama sam na forumu i nikad nesto ruzno o Bosnjacima nisam napisao.
Ti si jedan od onih koji pise ruzno o druga dva naroda u Bosni i Hercegovini i onda kada ti neko poput tebe odgovori, kmecis.
Kako je admin uvijek tu kad treba gefufnu banovati 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Ma sve profile koju su napravljeni u zadnjih 10 dana treba banovati trajno , možda i jeste jedan lik za sve te profile što orgijaju trenutno ...Bundesliga je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:12Sramota je da onaj bolesnik cvrcak nije dobio ban za one bljuvotine koje je pisao te da nije prijavljen policiji. Kurko bi Bosanci mogli onako na hrvatskim i srpskim forumima. Lik na svakom koraku vrijedja ratne vojne invalide, ljude koji su branili ovu drzavu, zrtve. SRAMOTA OGROMNA!
Pa ovo je bosnjacki forum. Ako ti se ne svidja mrs na **** i sl.
tacka ba.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 20 nov 2022, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bi me začudilo i da su botovi pod uputama.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:21Ma sve profile koju su napravljeni u zadnjih 10 dana treba banovati trajno , možda i jeste jedan lik za sve te profile što orgijaju trenutno ...Bundesliga je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:12Sramota je da onaj bolesnik cvrcak nije dobio ban za one bljuvotine koje je pisao te da nije prijavljen policiji. Kurko bi Bosanci mogli onako na hrvatskim i srpskim forumima. Lik na svakom koraku vrijedja ratne vojne invalide, ljude koji su branili ovu drzavu, zrtve. SRAMOTA OGROMNA!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Treba biti realan - ostaviti ovoliki forum, gdje pretezno pisu ljudi iz drzave koja je ionako debelo podijeljena po nacionalnim savovima, bez bilo kakvog nadzora je i drustveno neodgovorno. Da ne kazem opasno. A ocigledno je lik ukinuo ovlasti moderatorima ili isti nisu aktivni, pa nije imenovao nove, nebitno.
Ili sve to posmatra i boli ga kurko, pa utoliko gore.
A ono, upali se ko kutnjak kad se ovdje prozbori koja o politici ili kad dirnes u ovaj talog novinarstva sa portala. Cudan lik
Ili sve to posmatra i boli ga kurko, pa utoliko gore.
A ono, upali se ko kutnjak kad se ovdje prozbori koja o politici ili kad dirnes u ovaj talog novinarstva sa portala. Cudan lik
-
- Kontakt:
Ovo je bosanskohercegovački forum buraz , bošnjački forum je kliks ...Tekashi je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:21Pa ovo je bosnjacki forum. Ako ti se ne svidja mrs na **** i sl.
tacka ba.
Kad bude tacka HR ili RS, onda...
Tesko. Tamo banuju Bosnjake zbog sitnice.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:24Ovo je bosanskohercegovački forum buraz , bošnjački forum je kliks ...
-
- Kontakt:
Vjeruj da sam i to pomislio , baš se vidi da su ofirni sa provokacijama ...Arvid je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:22Ne bi me začudilo i da su botovi pod uputama.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:21Ma sve profile koju su napravljeni u zadnjih 10 dana treba banovati trajno , možda i jeste jedan lik za sve te profile što orgijaju trenutno ...Bundesliga je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:12Sramota je da onaj bolesnik cvrcak nije dobio ban za one bljuvotine koje je pisao te da nije prijavljen policiji. Kurko bi Bosanci mogli onako na hrvatskim i srpskim forumima. Lik na svakom koraku vrijedja ratne vojne invalide, ljude koji su branili ovu drzavu, zrtve. SRAMOTA OGROMNA!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo čitam sad detaljno šta se pisalo, pa svi ovi su manje više u zadnjih par dana se registrovali. Znači došli sa namjerom provocirati, nijednog smislenog posta nemaju. Očigledno plaćeni botovi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Jabroni, leo1946, VivaLaStella i 8 gostiju.