falaRimes87 je napisao/la: Na našoj teritoriji ti je to jedno te isto u suštini.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Što je to čudno? Makedonaczure99 je napisao/la:Onaj Enis Fazlagić i dalje igra za Makedonce...evo vec prebacen u U-21
Vidim trese vas euforija kao sto je to nekada bilo s A repkom. Vidi ti samo prognoza... Ne d'o Bog da Zmajici takvim mentalitetom danas izadju na teren. Uvjeren sam da nece jer tu je Dr. Marinovic da ih spremi za ovaj okrsaj. Nadam se da ste u pravu i da ce lakse biti nego sto ja licno mislim, ali bojim se da ce momci krv morati pisati da bi ovdje osvojili bodove. Bice zaebano.
Vise iscekujem ovu tekmu nego vecerasnju protiv Austrije. Daj da i ja budem optimista i prognoziram pobjedu, jer stvarno trebamo vjerovati u ove momke. 1:2.
Obradujte nas
Vise iscekujem ovu tekmu nego vecerasnju protiv Austrije. Daj da i ja budem optimista i prognoziram pobjedu, jer stvarno trebamo vjerovati u ove momke. 1:2.
Obradujte nas

Bjež ba Fobliwobly92 je napisao/la:falaRimes87 je napisao/la: Na našoj teritoriji ti je to jedno te isto u suštini.

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Znam,ali bila je prica ovdje kao da se u tajnosti radi na njegovom prelasku pod nasu zastavuPeppermintSA je napisao/la:Što je to čudno? Makedonaczure99 je napisao/la:Onaj Enis Fazlagić i dalje igra za Makedonce...evo vec prebacen u U-21

Sastav naš za utakmicu protiv Rumunije:
Trkulja - Kadušić, Radeljić, Mihojević, Memija - Lončar, Ćavar - Menalo, Gojak, Kuzmanović - Demirović
Sretno Zmajići!
Trkulja - Kadušić, Radeljić, Mihojević, Memija - Lončar, Ćavar - Menalo, Gojak, Kuzmanović - Demirović
Sretno Zmajići!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HAJDEEEVucevich je napisao/la:Sastav naš za utakmicu protiv Rumunije:
Sretno Zmajići!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
!
Trkulja legendoo!
Kadušić legendoo!
Radeljić legendoo!
Mihojević legendo!
Memija legendoo!
Lončar legendoo!
Ćavar legendoo!
Kuzmanović. Ti ne.
Menalo legendoo!
Gojak legendoo!
Demirović legendoo!
Kadušić legendoo!
Radeljić legendoo!
Mihojević legendo!
Memija legendoo!
Lončar legendoo!
Ćavar legendoo!
Kuzmanović. Ti ne.
Menalo legendoo!
Gojak legendoo!
Demirović legendoo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta god da se desi u ovim kvalama do kraja, taman na kraju zavrsili 3, ovim momcima treba cestitati na uspjehu sa Marinovicem na celu, jer su pokazali da se ne trebamo brinuti za buducnost. Vecina jih je standardna u svojim timovima i mogu jos daleko dogurati do evropskih najjacih liga. Normalno svakome bi bilo drago da odu na Evropsko to bi i za njih bila nagrada i super iskustvo.
Ali realno ko je od nas prije pocetka kvalifikacija kad smo vidjeli, da smo u skupini sa Portugalom, Rumunima, Svicom, Walesom mogao ocekivati, da cemo 2 kruga prije kraja biti na prvom mjestu i sve drzati u svojim rukama? Ne tako davno nas je Kazastan tamburao i mislio sam da smo dotakli dno, ali ova generacija pokazuje da moze biti ista (nadam se i bolja) od generacije Dzeko, Salihovic, Ibisevic...kad smo ispali od Ceske u barazu.
Tako da srce na teren pa sta Bog da
Ali realno ko je od nas prije pocetka kvalifikacija kad smo vidjeli, da smo u skupini sa Portugalom, Rumunima, Svicom, Walesom mogao ocekivati, da cemo 2 kruga prije kraja biti na prvom mjestu i sve drzati u svojim rukama? Ne tako davno nas je Kazastan tamburao i mislio sam da smo dotakli dno, ali ova generacija pokazuje da moze biti ista (nadam se i bolja) od generacije Dzeko, Salihovic, Ibisevic...kad smo ispali od Ceske u barazu.
Tako da srce na teren pa sta Bog da

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pascanu u prvoj postavi prema uefa.com stranici. Ja se dobro sjecam da sam na rezultatima vidio da je on dobio crveni, pa mi sad nije jasno koja je od od te dvije web stranice pogrijesila.DrFilgud je napisao/la: Samo da porucim onima koji su procitali ovaj link sa rumunskog portala, da je u clanku napravljena greska.
Nije Nedelcearu dobio crveni protiv Portugala, kako je u clanku napisano, nego Pascanu. Tako da Pascanu danas nece igrati, sto sam jucer i napisao.
A falice im Nedelcu, vezni igrac, koji nije stoper Nedelcearu, iako je slicno
To bi trebalo promijeniti i u nasim vijestima, ako neko misli da je bitno.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nesto tu nije u redu! Sigurno je dobio crveni karton u prosloj utakmici.
Po ovom uefinom sastavu nema ovog stopera Nedelcearua, a ovaj Pascanu je u startnih 11. Ja bih i volio da tako bude, jer je ovaj sa N standardan u Rusiji, a i stariji je dvije godine - ima vise iskustva.Vucevich je napisao/la:Nesto tu nije u redu! Sigurno je dobio crveni karton u prosloj utakmici.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sretno momcima!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da se ne ponavlja situacija BiH - Svicarska u ruHkometukobe24 je napisao/la:Po ovom uefinom sastavu nema ovog stopera Nedelcearua, a ovaj Pascanu je u startnih 11. Ja bih i volio da tako bude, jer je ovaj sa N standardan u Rusiji, a i stariji je dvije godine - ima vise iskustva.Vucevich je napisao/la:Nesto tu nije u redu! Sigurno je dobio crveni karton u prosloj utakmici.

Ja Sam pobrko sve u 17/00 ili 18/00 igramo
18Fudbalbr1 je napisao/la:Ja Sam pobrko sve u 17/00 ili 18/00 igramo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Neka im igra suspendovan igrac pa da uzmemo komotno 0:3 za zelenim stolomVucevich je napisao/la:Nesto tu nije u redu! Sigurno je dobio crveni karton u prosloj utakmici.

Nisu budale da stavljaju igrača koji je prošlu dobio crveni karton 
Je li on direktni dobio ili 2 žuta

Je li on direktni dobio ili 2 žuta

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nebitno ko igra, ovi momci ne j... živu silu , igraju bez ikakvog respekta prema bilo kome. Da skratim ma 1:4 za nas poklonice im penal jbgVucevich je napisao/la:Da se ne ponavlja situacija BiH - Svicarska u ruHkometukobe24 je napisao/la:Po ovom uefinom sastavu nema ovog stopera Nedelcearua, a ovaj Pascanu je u startnih 11. Ja bih i volio da tako bude, jer je ovaj sa N standardan u Rusiji, a i stariji je dvije godine - ima vise iskustva.Vucevich je napisao/la:Nesto tu nije u redu! Sigurno je dobio crveni karton u prosloj utakmici.

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Ali nisam na našoj teritoriji, zato i pitamRimes87 je napisao/la:Na našoj teritoriji ti je to jedno te isto u suštini.

? $ - ? " $!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.