Bože zdravlja.JayCatwright je napisao/la: ↑30 nov 2025, 16:34Pa Sunderland za tri dana. Vjerovatno to Isak pocinje, a Gakpo na klupi.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gomez asistencija 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gomez asist i Gakpo gol
smak svijeta
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Gakpo majstore
Slot doktore
Slot doktore
Kakva osvjezenja su gomez in i salah na klupi. 
Dade ga gakpo poslije 700 minuta na terenu
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Fala više kurtzu
Tri boda i cista postelja
Hajmo sad dobiti sve do kraja
Hajmo sad dobiti sve do kraja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kidanje, Arne Slot la la la la laaa
Nisam gledao i eto pobjeda. Jel bar igra bila nesto bolja?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Odlična igra realno, Wirtz briljirao idu bolji dani. Ovi retardi što se nadaju otkazu se mogu sageti Slotu 
Igralo se jednostavno i bez puno rizika pa nije ni bilo neke wow igre mada treba reci i da je West Ham bio uzasan.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nek’ ti se sagne roditelj koji te tako fino odgojio gejiša.JayCatwright je napisao/la: ↑30 nov 2025, 17:05Odlična igra realno, Wirtz briljirao idu bolji dani. Ovi retardi što se nadaju otkazu se mogu sageti Slotu![]()
Uzasan protivnik i klupiranje raspalog Salaha su ga spasili otkaza danas.
Vidjet cemo iducu, da li smije ostavit Salaha na klupi opet
Vidjet cemo iducu, da li smije ostavit Salaha na klupi opet
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Yebo majku kako neko moze bit corav kod ociju.Pa vidis li ti kako se vrsi presing kako se ide u kontru.Pobjeda protiv 2 najlosije ekipe lige(jedino su wolvesi slabiji realno) na mrtve jade nit igre nit organizacije tebi uljeva samopouzdanje,svaka tebi cast kad ti zelis svom klubu da uvijek bude ovako uspjesan
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
O kakvom otkazu vi više maštate, evo svi vam tier 1 pišu da ima apsolutnu podršku, bolje se nadajte da ovo bude najava boljih dana umjesto što hrakćete ovdje konstantno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
joey g legenda kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.