FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ja sam glasao za 23. Amir Hadžiahmetović (Željezničar – Mladost 4:0)
to je Zeljo kakvog volim i zelim gledati. od centra do gola u dva pasa izmedju dva igraca i kao slag na tortu prelijep gol.
svaka cast i ostalim majstorima u konkurenciji za najbolji gol, li ovaj je za mene TOP.
to je Zeljo kakvog volim i zelim gledati. od centra do gola u dva pasa izmedju dva igraca i kao slag na tortu prelijep gol.
svaka cast i ostalim majstorima u konkurenciji za najbolji gol, li ovaj je za mene TOP.
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 16 jan 2016, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Lijevi bek.Dolina je napisao/la:Je li bek ili stoper?Ipee je napisao/la:Adnan Alihodžić u sredini. Odvojeno trenira zbog povrede.
Jesam ja lud ili nema Amirovog gola koji je dao Mladosti iz Kaknja u Zenici?
Kad već nema tog gola, onda sam glasao za Amirov gol protiv Mladosti iz Obarske.
Benjin gol je i najbolji i tada dosta važan, Rijadov slobodnjak također, vjerujem da će jedan od ta dva i pobijediti u ovom izboru.
Svaka čast momcima koji održavaju stranicu.
Kad već nema tog gola, onda sam glasao za Amirov gol protiv Mladosti iz Obarske.
Benjin gol je i najbolji i tada dosta važan, Rijadov slobodnjak također, vjerujem da će jedan od ta dva i pobijediti u ovom izboru.
Svaka čast momcima koji održavaju stranicu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Po meni su se mozda trebale napraviti dvije odvojene kategorije - najljepsi i najbitniji golovi.Ovako je covjek,bar ja jesam,u dilemi sta tacno da prevagne u glasanju..Na kraju sam se odlucio za neki zbir,ljepota plus vaznost tog gola i odabrao Benju.Ono je stvarno ne gol nego golcina,a i u onom trenutku je bio gol za pobjedu i nastavak borbe za titulu,jos u 90 i nekoj minuti ako se dobro sjecam..
Mada stvarno lavinu emocija je kod mene izazvao i Dzenisov gol,kao i Tijagov,ali eto..
Mada stvarno lavinu emocija je kod mene izazvao i Dzenisov gol,kao i Tijagov,ali eto..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nije teško izabrati čiji gol je najljepši, Jocin logično.. Najteže je izabrati koji mu je gol najljepši.
Ne znam, ja sam u dilemi, kada bih birao najdraži, to bi definitivno bio gol Dženisa Beganovića, ipak, kada bi birao najljepši... Nema tog gola u izboru, ali nema veze, ugl Amir Hadžiahmetović i gol protiv Mladost DK. S obzirom da nema tog gola, izbor pada na Čolu ili akciju Baja-Amir.. Ma BAJAMIR Želje mi
Ne znam, ja sam u dilemi, kada bih birao najdraži, to bi definitivno bio gol Dženisa Beganovića, ipak, kada bi birao najljepši... Nema tog gola u izboru, ali nema veze, ugl Amir Hadžiahmetović i gol protiv Mladost DK. S obzirom da nema tog gola, izbor pada na Čolu ili akciju Baja-Amir.. Ma BAJAMIR Želje mi
Ajzea je forumaš godine !
evo s treninga trcali s loptom radili opet se podijelili narandzasti:zeleni 3:1
bio je Halvadzic cini mi se i Djermanovic
strijelci Lendric ,Memija,Blagojevic za narandzaste,,,za zelene Midzic
Ko bi mogao biti novi izvođač penala nakon odlaska Đelmića?
Bekric po menibraco je napisao/la:Ko bi mogao biti novi izvođač penala nakon odlaska Đelmića?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Znaci Lendric svaki trening zabio po jedanDR.HOUSE je napisao/la:evo s treninga trcali s loptom radili opet se podijelili narandzasti:zeleni 3:1
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ima li sutra treninga ili je dan pauze?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
cini mi se da nema posto idu u ponedjeljak u Medugorje
Samo igraci cesce dolaze na treninge od nas dvojiceDR.HOUSE je napisao/la:cini mi se da nema posto idu u ponedjeljak u Medugorje
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
joj brate ,ali danas sam se smrznuo .... ali HalvadzicMinjore je napisao/la:Samo igraci cesce dolaze na treninge od nas dvojiceDR.HOUSE je napisao/la:cini mi se da nema posto idu u ponedjeljak u Medugorje
Ovaj Midzic upste nije za odbaciti ne radi gola nego radi ukupnog utiska ovo na treninzima. Jak brz a i dosta prostora za napredovanje. Kramaric meni odlican i danas kad se ukljuci u napad opsta opasnost dribling kroj trojicu i sigurno nas najjaci igrac u duelima.Miro Klose samo trckaro okolo nismo ga vidjeli s loptom.DR.HOUSE je napisao/la:evo s treninga trcali s loptom radili opet se podijelili narandzasti:zeleni 3:1
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Midzicu je izgleda dobro dosla posudba u Gorazde...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
da Miro je samo trcao
,,kramaric pravo fin igrac spreman zna s loptom ,,midzic jeste snazan pravo brz ma da sam Edis ne znam sta bi od sebe od izbora ,a eto treba doci jos igraca

Merhaba je napisao/la:Midzicu je izgleda dobro dosla posudba u Gorazde...
Zamisli recimo, da ovu polusezonu negdje odrade Hiros, Hasanovic, Alihodjic i ostali mladji
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pripremne utakmice u Međugorju sa Brotnjom, Čapljinom i Veležom
http://fkzeljeznicar.ba/pripremne-utakm ... zom/18034/
http://fkzeljeznicar.ba/pripremne-utakm ... zom/18034/
S treninga smrz'o se ko p..... ne zalim jer se fkt ima sta vidjeti. Dvije ekipe podjednakih kvaliteta. Novi igraci su haman pa uklopili lijepa komunikacija medju njima, zajednistvo. Ovo ce da bude odlicno. 'Zlato', moram priznati da nije za lijevog beka nego u ofanzivi. Ostalo odlicno. Ja sam prezadovoljan...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...