FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Huska » 01 jun 2025, 11:48

Čovjek jos nije bivsi :tokralju:

Nadam se da su Marotine izjave samo onako, valjda ne misli ono sve ozbiljno...

Bolje mu je da trazi trenera i deset novih igraca od danas odmah...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 jun 2025, 13:15

Sto ce novi trener u prvih 11 ti Mikitarijan, klupa to Arnautovic i slicni
Svaka cast Inzagiju na svemu, da se vise ulaze Inter bi vise uspjeha imao
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 01 jun 2025, 13:56

Mislim da je ova ekipa dosegla svoj maksimum. 2 titule, 2 finala LP je ok rezultat za ovu generaciju. Remont treba da se uradi kompletne ekipe. Ako ostane Inzaghi dovesti mu mlađe konkurentne igrače, ako ode neka novi trener zaboravi na 3 pozadi.
Barelu i Dimarca prodati dok još ima budala da ih kupi. Lautara dobro unovčiti jer vrijedi.
Ostaviti Bastonija Dumfriesa i Thurama i oko njih graditi ekipu za seriju A. To takmičenje mora biti broj 1 uvijek i zauvijek, ostalo je bonus.
Ostalim igračima se zahvaliti. Nema nafake sa mihtarijanima i sličnim.
1921

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 01 jun 2025, 20:38

Sinoc nakon zadnjeg zvizduka sam odmah ugasio TV i legao, nisam mogao zaspati barem 2 sata. Nisam cak ni citao izjave igraca, trenera... trebalo im je zabraniti da se ikako obracaju ikome.

Ako je istina da Inzaghi ode u Al Hilal, sretno mu. Ja bih najradije Fabregasa.
Ako ne ide, onda napokon covjeku dovesti 4-5 ozbiljnih pojacanja pa da vidimo sta zna kad dobije dobre igrace.

Mozda se necete sloziti sa mnom, ali ja sam jos od prve Inzaghijeve sezone smatrao da imamo dosta limitiran kadar, dosta igraca tu ima sa poprilicno izrazenim manama ali je to Inzaghi fenomenalno uklopio. Leprsava igra, dosta golova, finale sa Cityjem, 20.Scudetto je zamaskiralo sve te njihove mane i ispalo je da imamo puno bopje igrace nego sto oni stvarno i jesu. Maknimo ih iz Intera i vidjecemo da tu ima dosta prosjeka. Pogledajmo njihove ucinke u repkama, nema tu bas puno nosilaca igre.
Sistem je iz njih izvlacio i vise od njihovog realnog maksimuma. Za rezultat su svi morali igrati dobro. Kad god je neko zakazao, mi nismo pobijedili. Mi nemamo igrace koji ce kad ne ide, sami rijesiti utakmicu na individualni kvalitet. Ekipa sa ubjedljivo najmanje pokusanih i uspjesnih driblinga u Ligi prvaka. To meni puno govori. Ne mozes uvijek protiv vrhunskih ekipa dobiti na uigrane mehanizme, moras nekad malo biti i drzak, mangup, podvaliti foru sa ulice (gdje ces dalje kad nam je Arnautovic jedini sposoban za takvo nesto).

Ja ipak vjerujem u Marottu i kakvu god odluku da donese, znam da ce to biti najbolja odluka moguca u tom trenutku.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 jun 2025, 20:46

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 01 jun 2025, 21:36, ukupno mijenjano 2 puta.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 jun 2025, 20:56

Ne znam, Fabregas igra 4-2-3-1 a mi za to nemamo igrace, fale barem 2 krilna igraca a svi znamo da su takvi trenutno najskuplji na trzistu. Fali ti i jedan stoper uz uvjet da Acerbi ili De Vrij ostanu u klubu uz to ne vjerujem da Lautaro moze igrati usamljenog napadaca kad bi koristili Thurama kao krilnog, kao drugi kandidate se spominje De Zerbi ali i on igra istu formaciju i uz to 4-3-3. Spominje se i Chivu ali brate on ima manje iskustva od Fabregasa, on mi je totalno neozbiljan kadidat.

Ja sam misljenja da ce ostati Inzaghi a ako ne ostane onda ce doci netko tko moze igrati ovu formaciju sa 3 pozadi ili barem neko tranzicijsko rjesenje dok se kroz 2-3 mercata ne napravi ekipa koja moze igrati nesto drugo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 02 jun 2025, 12:44

Tritolone je napisao/la:
01 jun 2025, 20:56
Ne znam, Fabregas igra 4-2-3-1 a mi za to nemamo igrace, fale barem 2 krilna igraca a svi znamo da su takvi trenutno najskuplji na trzistu. Fali ti i jedan stoper uz uvjet da Acerbi ili De Vrij ostanu u klubu uz to ne vjerujem da Lautaro moze igrati usamljenog napadaca kad bi koristili Thurama kao krilnog, kao drugi kandidate se spominje De Zerbi ali i on igra istu formaciju i uz to 4-3-3. Spominje se i Chivu ali brate on ima manje iskustva od Fabregasa, on mi je totalno neozbiljan kadidat.

Ja sam misljenja da ce ostati Inzaghi a ako ne ostane onda ce doci netko tko moze igrati ovu formaciju sa 3 pozadi ili barem neko tranzicijsko rjesenje dok se kroz 2-3 mercata ne napravi ekipa koja moze igrati nesto drugo.
Upravo tako. Mi bi doveli novog trenera i novi sistem a budžet nam 30 miliona.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 02 jun 2025, 19:19

Riquelme1921 je napisao/la:
02 jun 2025, 12:44
Upravo tako. Mi bi doveli novog trenera i novi sistem a budžet nam 30 miliona.
Ne razmišljaju oni o tome, oni bi samo da promijene pa bi naredne sezone bila borba za 4. mjesto. CL je prevelik zalogaj za klub iz Italije ali Inzaghiji samo dovedi kojeg poštenog igrača za klupe i barem scudetto možemo opet osvojit.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 02 jun 2025, 21:12

Samo budget za novog napadaca je 40mil. Tako da je ovo ljeto budget oko 100mil jer se traze i veznjak i 2 stopera, tako da nije sve tako crno... Na kraju dana ima prodat Dimarca, Barellu i jednog od napadaca za dodatno napunit budget :kafa: Koman na transfer listi Bayerna... ako Cesc sutra preuzme odmah ga zapikirat :beba:
#SuningOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 02 jun 2025, 21:19

Uzmite u obzir da smo već kupili zimus Sučića tako da je jedan vežnjak riješen a braća Esposito se vraćaju nakon uspješnih posudba tako da haman imamo i riješene rezervne napadače bez trošenja para :mrgreen: . Ako uspiju dogovoriti nekon jačeg napadača tipa David ili Zirkzee onda samo jednog od njih opet poslat na posudbu. Ja bih ganjao i novog startnog golmana, osim ako nemaju dogovor s Donarumom za 2026. Ne pamtim kad smo imali ovako dobru situaciju pred početak mercata. Samo da ne zaseru sa smjenom trenera
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 02 jun 2025, 21:29

Jonathan David ili Hojlund i Bonny u napad, moguce 2/3.
Ricci, Frendrup, Nico Paz u vezu... mozda zaboravljam jos nekoga... Ovo vjv poslije Svj.klupskog ce se gonjati.
Beukema, De Winter pozadi. Moguce 2/2.. To su pojacanja mislim ako Inzaghi ostane.

Pio Esposito definitivno treba dobiti sansu za Svj.klupskom, kao i Aleksandar Stankovic. Ako Inzaghi ostane naravno da nijedan nece dobiti sansu nego idu pravac u Catanzaro na posudbu. :kafa:
#SuningOUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 jun 2025, 21:37

I uz sve te nabrojane ako ti je Fabregas ili De Zerbi trener fale 2 krila najmanje, osim ako mislis igrati sa Thuramom lijevo i Henriqueom desno, i uz to ti fali opet jedan desni bocni, ne treba zaboraviti da je Pavard dosao u Inter zato sta ne zeli igrati klasicnog beka a ni stopera. Bez obzira sta me je Barella razocarao ove sezone on je zadnji vezni igrac kojeg treba prodavati, prije bi prodao Hakana nego njega, pogotovo sta mislim da bi on u formaciji koju igraju ova dva bio puno bolje na bilo kojoj poziciji od Hakana.

Suludo bi bilo dovesti nekoga tko nije fluidan i tko ne moze igrati prvo formaciju koju smo igrali sve od Contea, a nitko od ovih nabrojanih nije takav, za Fabregasa je jos rano prognozirati s obzirom da je trener tek godinu dana. Radije bi riskirao u tom slucaju sa Mottom ili mozda Paladinom.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 02 jun 2025, 21:56

Pa ako dodje Cesc nece se gonjati stoperi ni napadaci. Thuram bi u tom slucaju bio vjv prodan cca 60-80mil, a doveo bi se David za 0 ili Hojlund ili Bonny.
Lautaro / J.David / Esposito
Nece se ni gonjati 2 stopera jer ti ne trebaju. Imas Bastonija i Pavarda. De Vrij plus samo jedan od ovih recimo De Winter za 25mil i pokriven si pozadi.
Bastoni / De Winter - Pavard / De Vrij... Bisseck?

Vezni red imas odmah priliku da lakse dovedes Paza, poslije svjetskog, recimo 35mil.. Paz/Zielinski - Calha/Sucic - Barella/Fratessi

Ostane zagonjat 2 krila. Ne zaboraviti da je Napoli prebio ligu sa Politanom 20mil i Kvičom 13mil.
Koman 40mil iskesirat, drugo krilo loan plus option to buy. Greenwood, Anthony, Sancho :mrgreen:

Vidit cemo sutra poslije sastanka. Speriamo :kafa:
#SuningOUT

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 02 jun 2025, 22:18

Inter i krila :rol:

Zadnji krila haman Quaresma i Mancini, a znamo kako su prosli, ni prije ni poslije njih nikad nismo imali ta krila sto prizeljkujete....

Uvijek jak napad i patnja od igre uz zategnutu odbranu, cisto sumnjam da mi mozemo biti psg i slicni klubovi i takva igra...

Mozda da dodje Kloop i slicni i da ga se pusti da radi, a to ce se desiti nikada...

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 02 jun 2025, 22:18

A Perisic i Candreva :kafa:
#SuningOUT

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 02 jun 2025, 22:35

Bili u interu sve samo nisu ta krila sto vi ocekujete da cemo nekada imati

Mislim volio bih i ja da se razumijemo, ali da se tako lako rijese talijanstine daj boze...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 jun 2025, 22:41

Ma bilo bi suludo promjeniti formaciju odjednom, jednostavno bi zahtjevalo ogromna ulaganja, normalnog krilnog igraca ne mozes dovesti ispod 40 mil €. a nama trebaju 2 u ovom slucaju, fali jedan desni i fali ti jedan lijevi ako bi Thuram igrao lijevo. Nema sanse. Politano je prolaznik bio u ovoj sezoni Napolia, nije bio nikakva karika a Kvara za tu lovu od 13 mil je jedna slucajnost i sanse za ubost takvog imas isto kao i pogodit sedmicu na lotu. U slucaju prelaska na 4 iza fali i zamjena za Dumfriesa, osim ako ne zelimo da nam Darmian to igra opet, fali i taj jedan stoper, a Bastoni nije ni upola dobar kao kad igramo sa 3 iza, jedini igrac koji bi od ovih u ekipi bio visak je Dimarco i mozda bi ga mogao prodati ali sumnjam da ima netko u ovom trenutku tko bi ti ponudio vise od 30 mil za njega.

Sutra ce se znati vise, kroz glavu mi je proslo da su ona nagađanja oko Inzaghia mozda i istinita pa da je on sve vec dogovorio prije finala LP, pa je mozda i to utjecalo na igrace, vidjelo se na onoj utakmici protiv Barcelone koliko im on znaci kad su ga gurali u prvi plan prema navijacima, pa ih je mozda i to poljuljalo, a mozda sam ja samo naivan :mrgreen: , a ako je sve to tocno onda mislim da ce Palladino biti novi trener, nekako mi je sumnjiv njegov razilazak sa Fiorentinom i to kad je produzio ugovor a mislim da ce to biti teski promasaj.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 17 jun 2025, 22:29

Mečdej madafakers :mrgreen:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 18 jun 2025, 02:59

Miki, Acerbi, Darmian,Ass... :roll:

Barem Seba igra...

Forza Inter! 🖤💙
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 18 jun 2025, 03:28

E Bastoni. Prvo loptu izgubi,a onda čovjek koji mu može haman otac biti skoči metar više od njega.

A nisu loše izgledali...

Zabij to Seba :x
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.