Nadam se da su Marotine izjave samo onako, valjda ne misli ono sve ozbiljno...
Bolje mu je da trazi trenera i deset novih igraca od danas odmah...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Upravo tako. Mi bi doveli novog trenera i novi sistem a budžet nam 30 miliona.Tritolone je napisao/la: ↑01 jun 2025, 20:56Ne znam, Fabregas igra 4-2-3-1 a mi za to nemamo igrace, fale barem 2 krilna igraca a svi znamo da su takvi trenutno najskuplji na trzistu. Fali ti i jedan stoper uz uvjet da Acerbi ili De Vrij ostanu u klubu uz to ne vjerujem da Lautaro moze igrati usamljenog napadaca kad bi koristili Thurama kao krilnog, kao drugi kandidate se spominje De Zerbi ali i on igra istu formaciju i uz to 4-3-3. Spominje se i Chivu ali brate on ima manje iskustva od Fabregasa, on mi je totalno neozbiljan kadidat.
Ja sam misljenja da ce ostati Inzaghi a ako ne ostane onda ce doci netko tko moze igrati ovu formaciju sa 3 pozadi ili barem neko tranzicijsko rjesenje dok se kroz 2-3 mercata ne napravi ekipa koja moze igrati nesto drugo.
Ne razmišljaju oni o tome, oni bi samo da promijene pa bi naredne sezone bila borba za 4. mjesto. CL je prevelik zalogaj za klub iz Italije ali Inzaghiji samo dovedi kojeg poštenog igrača za klupe i barem scudetto možemo opet osvojit.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 12:44Upravo tako. Mi bi doveli novog trenera i novi sistem a budžet nam 30 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.