defender je napisao/la: ↑04 apr 2021, 17:26
Ta oznaka obicno bude kad imamo prognoze podijeljene na dva dana pa onda nakon prvog dana se pregledaju i upise trenutni rezultat.
To moze biti cak i ako se sve utakmice igraju u jednom danu. Onaj koji pregleda rezultate, to uradi kad se zavrse 3,4 utakmice i postavi trenutni rezultat. Prije sam ja nekad radio i real time rezultate. Cim zavrsi utakmica ja sam znao ispravljati sve teme i pisati rezultat.
Ovo ti sve ovisi koliko onaj koji pregleda ima vremena i zivaca. Nije bas realno ocekivati da onaj koji pregleda cijeli vikend sjedi za racunarom i ispravlja tamo neke rezultate na nekom forumu. Kad zavrse sve utakmice tog dana, pregledaju se rezultati i upisu. Sve ostalo je bonus.
Pozdrav defender.
Naravno da ne smatram da neko treba sjediti i čekati kad će biti kakva promjena da dopiše na forumu.
To gore što pišeš, shvatam koncept HT/FT, zato sam to i spomenula. Kažem, 99% sam sigurna da ne bude svaki put, kako ovdje govore; a vjerujem da bi koristilo i onome ko uređuje rezultate (jer je bukvalno posao podijeljen na dva dijela i dana), a i igračima bi bilo uzbudljivije. Recimo, 1:1 je u subotu, a sutra ima još par utakmica za odigrati, pa čekaš sa žarom. A ne onako, ne uđem da vidim rezultat do utorka i onda je svejedno kako smo prošli.
Ovo nije bio ni napad niti pametovanje, samo prijedlog, ako su već kola razbijena na dva dana, onda da to budu nama dva poluvremena. Kažem, znam da se to ponekad radi, predlažem da to bude pravilo. Ovdje sad pišu da je to uvijek tako, a ja sam ubijeđena da ne bude svaki put. No asd se već to ne može provjeriti, pa će stati na ovome. Samo sam predložila da i uz pomoć toga malo podgriju atmosferu u kolima. Ali nejse...
@deyo,
pozdrav i tebi. Ako u spinovanje ubrajaš i ovo moje, griješiš. Dublju komunikaciju ovih prepucavanja ne pratim, pa ne bih dalje.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka