FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 26 mar 2017, 09:18

Inspiracija je napisao/la:Braco da budemo realni od ovih svih jedino je Piric zasluzio poziv...Mislim da je Hebib vise zasluzio poziv od Duljevica ali ajde nebitno nisam ja selektor...
:D naročito on, samo 2 komada od metalleghea je umijeće ipak ;) :thumbup: :wave:
Dulja se pokazao u repki, igra bolje s boljim igračima, Stevanović je isti vazda...mada iskreno je Hebibović u boljoj formi od obojice...no nije bolji fudbaler...pozvao Hodžića koji podera HNL ali onda vidiš da je izgubljen lik u vremenu i prostoru, ne zna kretanje a ne bilo šta drugo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2017, 12:56

DenchiNL je napisao/la:
Inspiracija je napisao/la:Braco da budemo realni od ovih svih jedino je Piric zasluzio poziv...Mislim da je Hebib vise zasluzio poziv od Duljevica ali ajde nebitno nisam ja selektor...
:D naročito on, samo 2 komada od metalleghea je umijeće ipak ;) :thumbup: :wave:
Dulja se pokazao u repki, igra bolje s boljim igračima, Stevanović je isti vazda...mada iskreno je Hebibović u boljoj formi od obojice...no nije bolji fudbaler...pozvao Hodžića koji podera HNL ali onda vidiš da je izgubljen lik u vremenu i prostoru, ne zna kretanje a ne bilo šta drugo...
@denchi kako ti dozivljavas fudbal jbt? Piric je protiv Metalegea primio gol iz penala i jedan iz igre, za koji nije kriv ni najmanje. Pored toga, odbranio je jedan mrtvi zicer 1:1 nakon prekrasne akcije. Ta dva gola nisu nikakvo mjerilo je li zasluzio poziv ili ne, najbolji je golman lige sasvim sigurno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 mar 2017, 13:09

Sabinho je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
@denchi kako ti dozivljavas fudbal jbt? Piric je protiv Metalegea primio gol iz penala i jedan iz igre, za koji nije kriv ni najmanje. Pored toga, odbranio je jedan mrtvi zicer 1:1 nakon prekrasne akcije. Ta dva gola nisu nikakvo mjerilo je li zasluzio poziv ili ne, najbolji je golman lige sasvim sigurno.
legendo ne znam po čemu bi on bio ispred Kjosevskog?? ako gledaš formu neku i čuvanje 0...
nijedan ni drugi nisu za repke da se razumijemo, niti ima nekog materijala među golmanima ove lige...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2017, 13:12

Zato sto je duze na vecem nivou i sto je nesto iskusniji. Barem tako ja mislim. ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 mar 2017, 13:18

Sabinho je napisao/la:Zato sto je duze na vecem nivou i sto je nesto iskusniji. Barem tako ja mislim. ;)
kakvom nivou? pa igraju u istoj ligi i dijeli ih poen??? to je tvoj subjektivni izbor jer ne znam jedan kod kona igra a drugi zamalo kod nas ali iskreno ništa specijalno nijedan, niti 98% mladih golmana ove lige, jer su pogrešno iztrenirani, rijetko koji zna izaći s gola da smanji ugao i promjeni putanju napadača ili još rjeđe rješiti visoke lopte iz prekida....to je tako, da učestvovanje u gradnji igre ne spominjemo to je SF i iskusnijim golmanima ovdje, bolje da je zvao onog iz Austrije...ovo je menadžerski poziv i ništa više...kad/ako se proda taj neće prići više repki godinama.... :salut:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 mar 2017, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2017, 13:21

DenchiNL je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Zato sto je duze na vecem nivou i sto je nesto iskusniji. Barem tako ja mislim. ;)
kakvom nivou? pa igraju u istoj ligi i dijeli ih poen??? to je tvoj subjektivni izbor jer ne znam jedan kod kona igra a drugi zamalo kod nas ali iskreno ništa specijalno nijedan, niti 98% mladih golmana ove lige, jer su pogrešno iztrenirani, rijetko koji zna izaći s gola da smanji ugao i promjeni putanju napadača ili još rjeđe rješiti visoke lopte iz prekida....to je tako, bolje da je zvao onog iz Austrije...ovo je menadžerski poziv i ništa više...kad/ako se proda taj neće prići više repki godinama.... :salut:
Vedranu je ovo druga sezona na seniorskom nivou, Kenanu ne znam ni ja koja, i uglavnom momak briljira. Jako mi jezao sto ga mi nismo doveli. Da ne idemo dalje u off, yebace nas hilmi. :shifty: ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 mar 2017, 13:27

Sabinho je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
kakvom nivou? pa igraju u istoj ligi i dijeli ih poen??? to je tvoj subjektivni izbor jer ne znam jedan kod kona igra a drugi zamalo kod nas ali iskreno ništa specijalno nijedan, niti 98% mladih golmana ove lige, jer su pogrešno iztrenirani, rijetko koji zna izaći s gola da smanji ugao i promjeni putanju napadača ili još rjeđe rješiti visoke lopte iz prekida....to je tako, bolje da je zvao onog iz Austrije...ovo je menadžerski poziv i ništa više...kad/ako se proda taj neće prići više repki godinama.... :salut:
Vedranu je ovo druga sezona na seniorskom nivou, Kenanu ne znam ni ja koja, i uglavnom momak briljira. Jako mi jezao sto ga mi nismo doveli. Da ne idemo dalje u off, yebace nas hilmi. :shifty: ;)
važi , slažem se da se ne slažemo i to je to. Za mene je bolji izbor Pavlović i uvijek bih izabrao iskusnijeg golmana od 20-godišnjaka, za to ko ima više staža u PL bi se dala zaključit i kontra teza da samim tim je Vedran onda bolji??!! no kako ti reče da nas Hilmo ne šiba bezze... :wave:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 26 mar 2017, 15:53

Bitno je za nas da je pozvan kao sto je bitno da bilo koji od njih bude pozvan pa kakav god da je, nama ide lova.
Gibraltar je bio idealna prilika za igrace iz nase lige, pametnije je bilo to nego pustit ljude da ciste kartone :mrgreen:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 mar 2017, 18:42

Benko, Benko, Benko, Leon Benkooooo. Drugi gol, i to kakav. :cool:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 mar 2017, 18:52

Mozda Dulja dobije sansu u prijateljskoj, nije otislo par igraca za Albaniju...ma samo neka je oko repke, ne moze to biti lose :D A na njemu je da pokaze maximum.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 mar 2017, 19:00

Ma i ovu reprezentaciju nabijem na q. Vikend prazan kako nema Sarajeva i premijer lige.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 mar 2017, 19:07

muhamedhulk je napisao/la:Mozda Dulja dobije sansu u prijateljskoj, nije otislo par igraca za Albaniju...ma samo neka je oko repke, ne moze to biti lose :D A na njemu je da pokaze maximum.
I sta mi imamo od svega toga?

Sabinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2017, 19:39

Evander je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Mozda Dulja dobije sansu u prijateljskoj, nije otislo par igraca za Albaniju...ma samo neka je oko repke, ne moze to biti lose :D A na njemu je da pokaze maximum.
I sta mi imamo od svega toga?
I to sto kazes vaka, prodati ga ne mozemo...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 mar 2017, 20:10

slika

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 26 mar 2017, 20:43

Lakoste je napisao/la:slika

Jao sredine :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

adodbr
Kontakt:

Post Postao/la adodbr » 26 mar 2017, 22:38

Pa stare mi takvu Chelzi nema

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 mar 2017, 00:09

tad nismo bili dobro vodjeni, hladno smo mogli do duple te godine. Sad smo dobro vodjeni, ali nemamo takvih igraca na zalost.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 mar 2017, 00:28

bukvalno bi 10 igraca iz ove trenutne postave dao za 10 iz ove. Samo bi Mihojevica ostavio. :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 mar 2017, 00:45

Selam za dzemat. Joj smora kad repka igra...
Poruka za @tobe-a : Belosevic nije zaboravio zabijati :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 mar 2017, 01:07

Kada bismo barem trojicu vratili iz ove postave. Ne znam kako ovako brzo se raspade šampionski tim. Pa za ove 2 godine nije ostao niti jedan igrač iz te postave. Opet ponavljam Janjošu svaka čast pa nas je s ovim timom doveo dokle nas je i doveo. Dobrom igrom, srećom, kiksom drugih ekipa ili kako god, doveo nas je da smo u trci za prvaka još ostali. Samo mu treba kapu skinuti. :thumbup:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Ammko99, benko21, Burberry46, Hajdeee, nedimmmm1337, perodeformero, THEC, Vanja8 i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []