Filozofija.JoseMourinho je napisao/la:Ma hajde bit ce rokova, može se i jedan ispit propustitiIpee je napisao/la:Tekma u 14 sati ipak, a ispit u 9.Morat će Rubens Barrichello na scenu.
Kod koga si to sutra?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Reprezentativac je on, a njihova i nasa repka i liga se ne mogu porediti.Argentina je napisao/la:Hajduk prodao golmana za 4,5 miliona eura
http://sportsport.ba/ino_fudbal/hajduk- ... iji/182081
Nemaju oni toliko kvalitetnije igrace da ih po 10 puta skuplje prodaju. Nadam se da ce neko imati sluha i otici do Splita i vidjeti kako su to uspjeli i da ce sve ovakve pozitivne primjere ispratiti i razgovarati sa svim klubovima u regiji da naucimo nesta.
Mada i meni je puno da oni golmana prodaju 9 puta skuplje nego mi napadaca.
Remi sa Širokim i poraz od Zrinjskog nismo zaslužili, to su ti 3 boda više.DooVe je napisao/la:[youtube][/youtube]
Poraz od Mladosti DK, remi sa Slavijom, poraz od Borca i poraz od Radnika nismo smjeli dozvoliti, da smo bar tu par bodova izvukli, sad bi bili u vrhu, sve bi lakše bilo.
Jednostavno, igrači su bili preumorni, nismo imali ideje, nismo imali igrače u rotaciji i tako je ispalo, da smo od početka sa ovom postavom, ko zna šta bi bilo.
Ali, i ovako moramo napasti koliko možemo u ovoj polusezoni, pokušati dohvatiti Evropu, klepiti kup i sačuvati što više igrača za Ligu12.
VTŽ.
Ko kaže da Joco nije dao gol za Želju??? Po meni je ovo njegov najljepši gol u karijeri... Samo pritisnite play i uživajte 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ipee imas li skriptiIpee je napisao/la:Filozofija.JoseMourinho je napisao/la:Ma hajde bit ce rokova, može se i jedan ispit propustitiIpee je napisao/la:Tekma u 14 sati ipak, a ispit u 9.Morat će Rubens Barrichello na scenu.
Kod koga si to sutra?
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
ne d'o bog uzeti udžbenik...
-
- Kontakt:
svaka cast ss.ba
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- GoodisonPark
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Hvala, hvala. Tu smo radi vasGoodisonPark je napisao/la:Svaka čast za one koji su obezbjedili stream iz Međugorja.

povratak otpisanih!
bravo za sportsport, i hvala 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Filozofija.[/quote]adnan6595 je napisao/la:Ma hajde bit ce rokova, može se i jedan ispit propustitiIpee je napisao/la:Tekma u 14 sati ipak, a ispit u 9.Morat će Rubens Barrichello na scenu.
Kod koga si to sutra?
Ipee imas li skripti[/quote]
Imam ja javi se u pp

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ipee imas li skripti[/quote]Jaozinho22 je napisao/la:Filozofija.adnan6595 je napisao/la:Ma hajde bit ce rokova, može se i jedan ispit propustitiIpee je napisao/la:Tekma u 14 sati ipak, a ispit u 9.Morat će Rubens Barrichello na scenu.
Kod koga si to sutra?
Imam ja javi se u pp

Ne završava se tako fakultet, niti se kad završavao

To se fino nabave testovi od prethodnih generacija

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nogometaši Željezničara odradili su danas još jedan trening u Međugorju.
Plavi se u hercegovačkom gradu pripremaju za drugi dio sezone, a prije današnjeg treninga, Edis Mulalić je odlučio posavjetovati igrače. Okupio ih je, te im je, kako samo on to zna, odlučio poručiti da "rat počinje". "Od sutra, sve sami odlučujete, da li igrate ili ne. To nije do mene. Daću Dini Pekiću da napiše sastav i neće pogriješiti u pet deka. Neće ništa pogriješiti, a gleda sa strane. Od sutra je rat..." , poručio je Mulalić između ostalog. Nakon ovakve motivacije, igrači Željezničara bi trebali da "grizu" na terenu, a prvo iskušenje imaju već sutra protiv Brotnja iz Čitluka u pripremnoj utakmici, koja će se odigrati u Međugorju.

Plavi se u hercegovačkom gradu pripremaju za drugi dio sezone, a prije današnjeg treninga, Edis Mulalić je odlučio posavjetovati igrače. Okupio ih je, te im je, kako samo on to zna, odlučio poručiti da "rat počinje". "Od sutra, sve sami odlučujete, da li igrate ili ne. To nije do mene. Daću Dini Pekiću da napiše sastav i neće pogriješiti u pet deka. Neće ništa pogriješiti, a gleda sa strane. Od sutra je rat..." , poručio je Mulalić između ostalog. Nakon ovakve motivacije, igrači Željezničara bi trebali da "grizu" na terenu, a prvo iskušenje imaju već sutra protiv Brotnja iz Čitluka u pripremnoj utakmici, koja će se odigrati u Međugorju.

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- Jaozinho22
- Kontakt:
[quote="Ajzea"][/quote]
Pozdrav za Banoviće,mi smo ta neka ''prva generacija'' nekog novog sistema pa nam nisu ista pitanja iz prošlih godina, lakša su
Pozdrav za Banoviće,mi smo ta neka ''prva generacija'' nekog novog sistema pa nam nisu ista pitanja iz prošlih godina, lakša su

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Samo da pripreme prođu bez povreda, ne treba sad ni da pregore.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da nas hoće mlatnut Brotnjo, tek tada bi znao da je sve onako kako treba biti 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
U subotu dolazi jedan igrac, a cuo sam da odmah potpisuje na 2 godine. Nece dolaziti na probni rad.
Za nase prilike i vise neko korektan igrac, igrao ranije u PL BiH.
Za nase prilike i vise neko korektan igrac, igrao ranije u PL BiH.
Al imamo i previse ovih korektnih [FACE WITH TEARS OF JOY]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- JoseMourinho
- Kontakt:
auuu to ona 4 dijela, neces ti to do 12 zavrsitIpee je napisao/la:Filozofija.JoseMourinho je napisao/la:Ma hajde bit ce rokova, može se i jedan ispit propustitiIpee je napisao/la:Tekma u 14 sati ipak, a ispit u 9.Morat će Rubens Barrichello na scenu.
Kod koga si to sutra?

Samo se bojim da Edis ne pretjera, da ne izgore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, Levin, perodeformero i 57 gostiju.