koliko mu je godina i sta igra ?KrajPrice je napisao/la:U subotu dolazi jedan igrac, a cuo sam da odmah potpisuje na 2 godine. Nece dolaziti na probni rad.
Za nase prilike i vise neko korektan igrac, igrao ranije u PL BiH.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
KrajPrice je napisao/la:U subotu dolazi jedan igrac, a cuo sam da odmah potpisuje na 2 godine. Nece dolaziti na probni rad.
Dolazi li onaj što si napisao da ce biti baš pojacanje(šok terapija) ?
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Igra lopte, to je jedino što ja znam..Minjore je napisao/la:koliko mu je godina i sta igra ?KrajPrice je napisao/la:U subotu dolazi jedan igrac, a cuo sam da odmah potpisuje na 2 godine. Nece dolaziti na probni rad.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... opu/182204
Zar ovi iz uprave, stručnog štaba a naposlijetku i igrači, stvarno smatraju da je razlog izostanka podrške loša igra na terenu ili pak loš rad uprave?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Senad Husic valjda potpisuje...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ne valja kvariti obicaje..Za uspjesno plavo proljece potrebne su lose pripreme..Ajzea je napisao/la:Da nas hoće mlatnut Brotnjo, tek tada bi znao da je sve onako kako treba biti

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma jok, nek gore ako se zapale sami su krivi.Virtu4l je napisao/la:Samo se bojim da Edis ne pretjera, da ne izgore.
Edis sablja legenda dok do Europe doguramo pobit ce pola tima.
Citam naslov I pise. Mulalic: poginuti za Europu

Legenda samo takva jos ce ga isle zaposlit kao najboljeg motivatora za osvajanje Europe.
El-sablja samo zestoko

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Meni sutra (odnosno danas) ko da liga pocinje... Nekako se tako osjecam. Posle svih ovi igraca, pa press konferencija za celnim ljudima, te stadion, te ovo ono - napokon prva utakmica u novoj godini! Pripreme su pripreme i ne treba se previse obazirati na rezultate, i ako naravno uvijek je lijepo pobijediti (to znaju svi koji su igrali ili igraju fudbal) pa makar to bila prijateljska.
VTZ!
VTZ!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- PlavaPorodica
- Kontakt:
"Znaju prepoznati pošten rad i cijenit,ja znam da će oni biti naš dvanaesti igrač čitave ove polusezone"
Diće se Jug iz pepela, diće se samo zbog grba na srcu Sablja,a ti si dokazao da si jedan od nas, član Plave Porodice.
Diće se Jug iz pepela, diće se samo zbog grba na srcu Sablja,a ti si dokazao da si jedan od nas, član Plave Porodice.
Samo da povreda ne bude, ako Bog da.
Ja se nadam da cete nastaviti ovaj vid saradnje...aleksandar_veliki je napisao/la:Hvala, hvala. Tu smo radi vasGoodisonPark je napisao/la:Svaka čast za one koji su obezbjedili stream iz Međugorja.
-
- Kontakt:
Nista od dolaska Fedora, Ugljese i Burekovica.
Dovoljno smo i doveli igraca, sad ovo uigrat i ako bog da gledati zelju u evropi na ljeto.
-
- Kontakt:
Ja sam zadovoaljan ako dođe još Stana jer nam može pokriti sve što nam još treba. Ovoj trojici se nadam na kraju godine. Taman Uglješa umjesto Zole, i ova dvojica pride
Ako još neki mladi talenat pored Stane upadne to bi bilo odlično
Sad ću biti dosadan, Mićo Kuzmanović. AKo ga dovedu od mene je stoja mjesečno na ruke 

ma treba uvijek teziti da pobjedimo,mislim samo kod nas je to jos rezultat nije bitan,gledam neke prijateljske drugih timova malo jacih naravno svi ginu ko da su ligaske utakmice,svi zele pobjediti djaba,tako da volio bih kada bi nasi igraci zapinjali na svakoj utakmici pa bila to i prijateljskasajo10 je napisao/la:Meni sutra (odnosno danas) ko da liga pocinje... Nekako se tako osjecam. Posle svih ovi igraca, pa press konferencija za celnim ljudima, te stadion, te ovo ono - napokon prva utakmica u novoj godini! Pripreme su pripreme i ne treba se previse obazirati na rezultate, i ako naravno uvijek je lijepo pobijediti (to znaju svi koji su igrali ili igraju fudbal) pa makar to bila prijateljska.
VTZ!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ne treba ici pred rudu, ako negdje vidis da je neko nesto napisao...fanaticZeljin je napisao/la:Nista od dolaska Fedora, Ugljese i Burekovica.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
bolje bi bilo ako je moguće zolu otkupiti. naravno nije samo do nas, ali isto je godište kao uglješa, naš je, sigurno je dalje u razvoju barem na osnovu treninga i ishrane u belgiji, a belgijanci očito ne računaju na njega.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jos kad vidis u potpisu ljigatatm8782 je napisao/la:Ne treba ici pred rudu, ako negdje vidis da je neko nesto napisao...fanaticZeljin je napisao/la:Nista od dolaska Fedora, Ugljese i Burekovica.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Otkupiti Zolu a Radinovića dovesti da reklamira dresove, da preko medija poziva na utakmice zensku populaciju, da na dan utakmice zauzme poziciju na najvećim raskrsnicama u gradu te djevojkama pokaze put do stadiona.. Naravno, da na tribini sjedi pored meneChWilla je napisao/la:bolje bi bilo ako je moguće zolu otkupiti. naravno nije samo do nas, ali isto je godište kao uglješa, naš je, sigurno je dalje u razvoju barem na osnovu treninga i ishrane u belgiji, a belgijanci očito ne računaju na njega.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.