FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sanchez87hz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tooooo deriii chetnikeee
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Komentatoru kćerka da bude vodila unuke u Mekteb svaki vikend Inšallah, pa nek crkne od muke...IGRAJ BORDO-BIJELI!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Prvih pola sata smo dobri i odlucni bili, zadnjih 15-tak minuta smo pali.
Ristovski najslabija karika
Klizeci u prvoj utakmici u evropi i gol protiv radnika, covjek nista vise od tada nije pokazao, izgleda ko stoper Jedinstva, a ne kao covjek sa karijerom kakvu je imao
Klizeci u prvoj utakmici u evropi i gol protiv radnika, covjek nista vise od tada nije pokazao, izgleda ko stoper Jedinstva, a ne kao covjek sa karijerom kakvu je imao
- Maroon1946
- Kontakt:
Zadnjih 10ak min loši u odbrani haos
Vecina poluvremena vrhunska igra i zalaganje
Ruku na srce i sudjenje je sasvim korektno
Odmah izbaciti Ignatkova radi zutog i utegnuti odbranu
Hajmo do pobjedeee
Vecina poluvremena vrhunska igra i zalaganje
Ruku na srce i sudjenje je sasvim korektno
Odmah izbaciti Ignatkova radi zutog i utegnuti odbranu
Hajmo do pobjedeee
-
Komercijala19
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ristovski nervozan usao u utakmicu malo se treba sabrati, odlicno odigrano prvo poluvrijeme ,to je pravo fks kakvi svi zelimo vidjeti, dosta smo sansi imali, i oni su imali par sreca nisu pogodili, sve u svemu ja zadovoljan.
I da odbrana nam je propuh….
I da odbrana nam je propuh….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Do 25-30 minute najbolja naša igra od Craiove na Koševu, poslije smo pali. Može i mora se ovo dobiti. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Kad imaš pravedno suđenje, Vicine pi.čke ne mogu ništa.
Bravo za sudiju, da bude ovako i u drugom!
Bravo za sudiju, da bude ovako i u drugom!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovo samo mi mozemo od dominacije i ekstra igre u prvih pola sata, bez objasnjenja pasti i protivnik preuzima incijativu i odmah stvara sanse.
DobrA utakmica nasa.
Agresivno, visoko. Malo smo se povukli na kraju ali nema veze dosta mladih igraca pa malo padnu pod utisak ali sve je to normalno.
Agresivno, visoko. Malo smo se povukli na kraju ali nema veze dosta mladih igraca pa malo padnu pod utisak ali sve je to normalno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Borac dominira zadnjih 20 minuta, 3 odlične šanse su imali i Banic nas drži u vodstvu. Daj Ljajica I Elezija da ovo smire.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
odlicna utakmica,ovakve derbije zelimo gledati.
Halkic u prvih 45min. dobar
Mi smo nakon par minuta preuzeli igru i stvorili sanse, Butic sa 6 metara opet ne daje gol. Poveli smo do 15.min u drzali poslije Borca dosta cvrsto, ali zadnjih 10tak minuta su nas stisli na napravili 3 odlicne sanse gdje se Banic iskazao i na vrijeme izlazio u suteve.
Moramo pojacati sredinu, mozda Mamas umjesto Ignatova jer treba nam malo cvrstine i iskustva, jer Borac nam je odigrao nekoliko puta "mali fudbal" gdje su nas bas izbacili.
Nadam se da cemo se malo osvjezit i preuzet posjed u 2.pol, 2 gol bi vjerovatno rijesio utakmicu.
Nadam se da ce ovaj nivo sudjena ostati do kraja
Halkic u prvih 45min. dobar
Mi smo nakon par minuta preuzeli igru i stvorili sanse, Butic sa 6 metara opet ne daje gol. Poveli smo do 15.min u drzali poslije Borca dosta cvrsto, ali zadnjih 10tak minuta su nas stisli na napravili 3 odlicne sanse gdje se Banic iskazao i na vrijeme izlazio u suteve.
Moramo pojacati sredinu, mozda Mamas umjesto Ignatova jer treba nam malo cvrstine i iskustva, jer Borac nam je odigrao nekoliko puta "mali fudbal" gdje su nas bas izbacili.
Nadam se da cemo se malo osvjezit i preuzet posjed u 2.pol, 2 gol bi vjerovatno rijesio utakmicu.
Nadam se da ce ovaj nivo sudjena ostati do kraja
Prvih pola sata odlično, poslije toga očaj. Moramo nešto promijeniti jer ovako nećemo izdržati, prelako nam dolaze do gola.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Odlicno smo izasli
Zabili na vakat
Pali pred kraj
Hajmo bordo samo gazi
Zabili na vakat
Pali pred kraj
Hajmo bordo samo gazi
-
RaymondRed
- Kontakt:
I kazu nije husref bio kriv
-
RaymondRed
- Kontakt:
Je li realno da je ostavio Ignatkova pa prvi faul ide karton
ova ekipa je dvije godine spremana za 352 sistem, Husref je nazor krenuo sa 4231, Cvitanovic dvije utakmice isto i protiv Radnika se presalto na 352 vidio koliko je sati i nastavice u tom ritmu.
Promjena sistema zahtjeva 10 novih igraca i sezonu uvodjenja izgradnje napada, odbrane, reakcike na tranziciju protivnika, nasu tranziciju lad se branimo jednostavno traje ta prilagodba
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordospartanac, brojjedan, fks74, Hajdeee, insimadop, kupus army, N3R3D, riki46, Rule_hz, TETRAPAK, Varijantas8, Vrhbosnian, Zeko87 i 95 gostiju.