FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Divovi, ne znam šta im je trener rekao na poluvremenu ali u drugom nam nisu stvorili šansu. Bralić igrač utakmice.
Volim te saraj'voooooooooooo
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Odlicna prvenstvena utakmica. Dobro sudjenje i onda obje ekipu igraju pravu utakmicu. Jake dvije ekipe. Zrelo odigrano sa nase strane. Marudza i Mujkic dvojica velikih mudonja
Elhamdulillah, gazi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
MARIO CVITANOVIĆ
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
VOLIM TE SARAJEVOOOOOOOOOO...
Elhamdullilah
Elhamdullilah
Sa Banicem na golu puno ozbiljnija ekipa
kvalitetna nasa utakmica ima dosta pozitivnih stvari, dosta i posla jos ima.
Ocito smo se vratili fizicki jer nije ovo lose trkacki bilo.
4 utakmica bez primljenog gola, sa tim raste samopouzdanje.
na bod smo od 3. mjesta
nasa liga moze imati smisla samo da se sudjenje digne na minimalno ovakav nivo kao veceras
sad reprezentacije imamo dvije sedmice da se pripremimo za ostatak jesenjeg dijela.
idemo Rudaru, pa dolazi Siroki i onda MostarVelezu i derbi sa Zeljom ako ovako nastave i samo jedan napadac da proradi mi mozemo uvezati fine rezultate.
Omda Zrimjski predpostavljam d ace oni traziti odgodu jer su opet pomjerili utakmicu sa Borcem, a nasa im utakmica dolazi izemedju dvije Europske, i samo je pitanje postenog sudjena mi mozda do kraja jeseni mozemo doci na -5 vodecem dvojcu.
Na proljece je sve moguce
Ocito smo se vratili fizicki jer nije ovo lose trkacki bilo.
4 utakmica bez primljenog gola, sa tim raste samopouzdanje.
na bod smo od 3. mjesta
nasa liga moze imati smisla samo da se sudjenje digne na minimalno ovakav nivo kao veceras
sad reprezentacije imamo dvije sedmice da se pripremimo za ostatak jesenjeg dijela.
idemo Rudaru, pa dolazi Siroki i onda MostarVelezu i derbi sa Zeljom ako ovako nastave i samo jedan napadac da proradi mi mozemo uvezati fine rezultate.
Omda Zrimjski predpostavljam d ace oni traziti odgodu jer su opet pomjerili utakmicu sa Borcem, a nasa im utakmica dolazi izemedju dvije Europske, i samo je pitanje postenog sudjena mi mozda do kraja jeseni mozemo doci na -5 vodecem dvojcu.
Na proljece je sve moguce
Vjerovatno mu najbolja utakmica kod nas. Generalno nisam zadovoljan njim bio, ali ako bi svaku ovako igrao, pa ljepota. Vracao se, dijelio lijepo lopte, otvarao prostor, ulazio u duele, ja sam iznenađen bio izmjenom al ajd.
Uglavnom Mario najbolji trener Sarajeva u 21 vijeku. Šest tekmi, dva gola iz kornera, pritom branimo prekide.
Svaka čast svima, bilo je grešaka i nesigurnosti, al popravlja se to, Marodza dobar, povratkom Gojkovica i ovih povrijeđenih, bićemo opasni. Polako.
PS ja sam poslije svih onih poraza i pred dolazak najnovijeg trenera glasao da ćemo bit prvaci, nemoj da bi ko iznevjerio
- SilaMoc1946
Bralic odigrao utakmicu zivota. Imali smo 5 prilika da jednim pasom rijesimo utakmicu, ali sve u svemu vrhunsko zalaganje. Ide na bolje, hvala Bogu.
YEBASMO HIN 
- Maroon1946
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko smo mi sebicna ekipa
U nekom trenutku dodje mi da ih bicujem zbog toga
U nekom trenutku dodje mi da ih bicujem zbog toga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mario je od onog što voli Saraj’vo više od života bolji za tačno pet golova.
Kapa dolje svima, hvala Baniću.
Kapa dolje svima, hvala Baniću.
Hvala Allahu, igracima i navijacima.
Mosa Rajvosa
Mosa Rajvosa
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Do sad sam pluvao Bralica skoro svaku twkmu, ali veceras je bio fantastican.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Zao mi je samo sto ih u ovih zadnjih par kontri nismo kaznili sa jos nekim golom.
Sve u svemu, puno puno ozbiljnije djelujemo sada. A ovo moze jos dosta vise i bolje.
Sve u svemu, puno puno ozbiljnije djelujemo sada. A ovo moze jos dosta vise i bolje.
- FKS -
-
bordospartanac
- Kontakt:
Najvaznije jeste sto je Cvitanovic potencirao svo vrijeme a to je da samo rastemo. Ovakvi igraci kada se uklope u tim djeluju onako kako to treba da bude.