I kupio kondiciju ŽeljiTheManiacs je napisao/la:Nijaz brkovic pokvario onaj ku.rac sto pokazuje sudijsku nadoknadu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jest do tv prenosa jeSemPer_fi je napisao/la:Nije provokacija il nešto al ovo nije Željo o kojem se prića koji je jak i s lahkoćom uzima bodove...
Možda je to TV prenosa
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
nemoj da lupašsuntu jeu je napisao/la:Ćulum k'o da je prodao utakmicu,eto tako je igrao.1921 je napisao/la:Gledajte Culuma na Grbavici u drugoj utakmici
- plavimomak
- Kontakt:
Ovo je sinoc nijaz platio golmanu Borca da se povrijedi,jer on da je branio odbranio bi sut Visce

Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
- vendetta87
- Kontakt:
Ma vala iskreno bio je slab.Puno grešaka je napravio i jedna od njih nas košta, ali nema veze uvjeren sam da će u revanšu biti potpuno drugačije.crespo je napisao/la:nemoj da lupašsuntu jeu je napisao/la:Ćulum k'o da je prodao utakmicu,eto tako je igrao.1921 je napisao/la:Gledajte Culuma na Grbavici u drugoj utakmici
- elninho_resTO
- Kontakt:
hahahahaha......nijaz pokvrio aparat,zeljo kupio kondiciju,i kupili sudiju...hahahasuntu jeu je napisao/la:I kupio kondiciju ŽeljiTheManiacs je napisao/la:Nijaz brkovic pokvario onaj ku.rac sto pokazuje sudijsku nadoknadu
miiiirrrsooooooo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
U prvoj utakmici finala kupa BIH u fudbalu, Borac je poveo u 10. minutu golom Vukelje, a na 1:1 izjednacio VISLIJA u 83. minuti. hahahaha cuj Vislija

Vidim ja da se tebi treba objasniti da je to stari sarajevski žargon za onoga koji je loše odigrao.crespo je napisao/la:nemoj da lupašsuntu jeu je napisao/la:Ćulum k'o da je prodao utakmicu,eto tako je igrao.1921 je napisao/la:Gledajte Culuma na Grbavici u drugoj utakmici
suntu jeu 05.05.2010
plavimomak je napisao/la:Ovo je sinoc nijaz platio golmanu Borca da se povrijedi,jer on da je branio odbranio bi sut Visce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa bi garant... Vidio si kako brani na grbavici - ko macka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
NA OVOM FORUMU SVE SAMI STRUCNJACI, TREBAO BI AMAR DA VAS ZAPOSLI DA MU BUDETE POMOCNICI.
MI VOLIMO TEBE A NJIH KO J..E
MI VOLIMO TEBE A NJIH KO J..E
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Samo, onaj Sehic ima bolje reflekse i od mene
Na pocetku drugog poluvremena spasio je cistu situaciju, i da smo tada primi gol, ne vjerujem da bi ovako sve zavrsilo.
Na pocetku drugog poluvremena spasio je cistu situaciju, i da smo tada primi gol, ne vjerujem da bi ovako sve zavrsilo.
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 05 maj 2010, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
eto rezultat je odlican zalusen nije ali je odlican danas su bili ko izgubljeni
svoj ti pos'o !
jedina prava akcija i gol
al to je velika ekipa
dupla je naša
al to je velika ekipa
dupla je naša
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
1921 je napisao/la:Samo, onaj Sehic ima bolje reflekse i od mene![]()
Pa logicno da ne bi
Huh dobro smo prosli kako smo igrali i kako je onaj levat sudio, mozda i je borac skontao da je izgubio titulu, pa jedino kupom mogu "spasit" sezonu, pa su krenuli onako agresivno, i **** culum proda i gol, ali opet dobro je. Na grbavici mislim da nece biti problem pobjediti ovakav borac.
@SemPer_fi - igrati 1 : 1 u gostima, u kup takmicenju je odlican rezultat?
@SemPer_fi - igrati 1 : 1 u gostima, u kup takmicenju je odlican rezultat?
svala cast Zelji na odlicnoj igri u Banja Luci! dupla kruna na Grbavici je i vise nego izvjesna! Zeljo ima najboljeg trenera u ligi i najbolju upravu u ligi,zato je uspjeh i zagarantovan! cestitke!
- plavimomak
- Kontakt:
Jos jednom se pokazalo da je Osim najbolji trener
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
Ma pokazalo se da smo ma najbolji! Kada u gostima protiv najveceg konkurenta imate 60% loptu u posjedu - e pa **** ga onda... Nema nikakve logike da ne padne gol... Citavo drugo poluvrijeme sam bio siguran da cemo ga zabiti...
ja sam i prizeljkivao ovaj rezultat
jbg, borac, po meni nije pokazao skoro nista, vidi se da su nasi puno jaci u kondiciji... zbog nase greske su ustvari i dali taj gol... mada i zeljo je pokazao malo, ali umor cini svoje... ipak sam zadovoljan... u revansu lagano 2-0, hvala ti brko, hvala ti chucku norrisu, hvala ti boze, sto je zeljo napokon tu gdje i pripada...
jbg, borac, po meni nije pokazao skoro nista, vidi se da su nasi puno jaci u kondiciji... zbog nase greske su ustvari i dali taj gol... mada i zeljo je pokazao malo, ali umor cini svoje... ipak sam zadovoljan... u revansu lagano 2-0, hvala ti brko, hvala ti chucku norrisu, hvala ti boze, sto je zeljo napokon tu gdje i pripada...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.