hajmo barem 15+
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Aanonymous
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
konacno fin normalan termin da se gleda babuka
hajmo barem 15+
hajmo barem 15+
E ako ti je ovo normalan termin, onda se brinem za tebeAanonymous je napisao/la:konacno fin normalan termin da se gleda babuka![]()
hajmo barem 15+
Najbolji termin kad je utakmica u 01:00 fino odes do grada na kaficu,dodjes kuci i tekma ovaj termin katastrofalan. 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- skyisthelimit
Bihac96 je napisao/la:Najbolji termin kad je utakmica u 01:00 fino odes do grada na kaficu,dodjes kuci i tekma ovaj termin katastrofalan.
+1... Ne znam sta je ovo, 3-4 utakmice sad u ovom gluho doba terminu. Valjda ce se vratiti u normalno.
15.10 - 15.06 ...
Koji kanali prenose ?
Nije valjda u 21h tekma ? 
skyisthelimit je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:Najbolji termin kad je utakmica u 01:00 fino odes do grada na kaficu,dodjes kuci i tekma ovaj termin katastrofalan.
+1... Ne znam sta je ovo, 3-4 utakmice sad u ovom gluho doba terminu. Valjda ce se vratiti u normalno.
Ma danas je u Americi dan Martina Lutera Kinga i praznik je. Zato se utakmice igraju po danu kod njih.
20:40Volvic je napisao/la:Nije valjda u 21h tekma ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
nije naravno..uobicajeno NBA utakmice kasne po 10-15 min. zna li ko prvu petorku?Volvic je napisao/la:Nije valjda u 21h tekma ?
Sta je ovako malo raje na forumu, vise nas bude u 2-3 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
djeste raja
evo i mene
Ajmoooooooooooo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa i bolje je u 2-3...prošlu tekmu sam se iznervirao čitajući komentare, da sam otišao sa foruma!exbabilon je napisao/la:Sta je ovako malo raje na forumu, vise nas bude u 2-3
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
idemo MT3333333
- Aanonymous
- Kontakt:
kakve su šanse Netsa veceras, imaju li šanse da dobiju ili su donji 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka i mi obični smrtnici pogledamo nekad Teletovića 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
svejedno77
- Kontakt:
ko nema League Pass sad ima besplatna test verzija od 20-26 valjda vazi i za bosnu, samo je bitno odjavit se do 26 fino se 3 Tekme pogledat u dobrom kvalitetu i svakako ponuda za neke koji prate NBA pored Mirze.
-
svejedno77
- Kontakt:
ko nema League Pass sad ima besplatna test verzija od 20-26 valjda vazi i za bosnu, samo je bitno odjavit se do 26 fino se 3 Tekme pogledat u dobrom kvalitetu i svakako ponuda za neke koji prate NBA pored Mirze.
YES TV link ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.