Sumnjam, ne trosi uopste masne rezerve.High je napisao/la:Kasni li Saidu plaća?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Večernji trening završen, još tri dana do utakmice.

Gdje nam je pljuvač @joker90?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bajo moj, ko ce platiti struju ako se nema za plata 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Fol neki bioritam, jesu KenChoo pitali za to.Lakoste je napisao/la:Bajo moj, ko ce platiti struju ako se nema za plata
Zasto zaboraviti,omladinci su uvijek u vrhu i redovno igraju za reprezentaciju.To znaci da ljudi s djecom rade korektno.SiouxLukavac je napisao/la:Znate li vi ko trenira omladince?
Da vas podsjetim:
Zaboravite omladince.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
jes, al u qurcu!fks74 je napisao/la:Zasto zaboraviti,omladinci su uvijek u vrhu i redovno igraju za reprezentaciju.To znaci da ljudi s djecom rade korektno.SiouxLukavac je napisao/la:Znate li vi ko trenira omladince?
Da vas podsjetim:
Zaboravite omladince.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Poenta onog sto sam napisao je da Nedim treba raditi trenirati i nametnuti se Cali a ne ici po probama . ovi si izvukao iz konteksta te price . malo nespretno napisano s moje stranePitarBordo je napisao/la:Znači Čala misli da mali nije klasa?bordobijeli je napisao/la:stvarno mislite da ga Cala nebi koristio da je klasa
BABUKAMemara je napisao/la:![]()
bar ti ne bi trebao pušiti šuplju...valjda je poenta op i akademije izbaciti igrača....time se mjeri uspjeh...otišlo par jačih igrača na probe i trpe rezultati, nekoliko ih pozvano za repku, itd. a gledajući samo tabelu pojedinci bi vene rezali već....FrancescoTotti je napisao/la: jes, al u qurcu!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo se slazem,poenta akademije i jeste da izbacuje igrace,a ne primarno da osvaja trofeje u omladinskim kategorijama.DenchiNL je napisao/la:bar ti ne bi trebao pušiti šuplju...valjda je poenta op i akademije izbaciti igrača....time se mjeri uspjeh...otišlo par jačih igrača na probe i trpe rezultati, nekoliko ih pozvano za repku, itd. a gledajući samo tabelu pojedinci bi vene rezali već....FrancescoTotti je napisao/la: jes, al u qurcu!![]()
![]()
Samo sto smo mi tenutno tu u specificnoj poziciji,niti smo vodeci na tabelama niti izbacujemo igrace za prvi tim. To mi je malo 'problematicno'

Ta' će akademci, nemaju za čokolade
Snimak utakmice, Livak od prve minute protiv Škotske...

- Burberry46
- Kontakt:
Super za uslove u kampu, reflektori i večernji trening
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Burberry46 je napisao/la:Super za uslove u kampu, reflektori i večernji trening
RADNIK MORA PASTI !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Da li akademci uzimaju ove cokoladice na teku 
-
bordobijeli
- Kontakt:
U pravim kampovima sok i cokoladice djabicaLakoste je napisao/la:Da li akademci uzimaju ove cokoladice na teku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

[/url]