FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
20
10%
Drugi
18
9%
Treći
50
25%
Četvrti
57
29%
Peti
16
8%
Šesti
13
7%
Sedmi
4
2%
Osmi
10
5%
Ispadamo iz lige
12
6%

Ukupno glasova: 200

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 14 nov 2025, 19:17

KarloIvandic je napisao/la:
14 nov 2025, 17:38
Kimun je napisao/la:
14 nov 2025, 15:57
Evo vam informacije iz prve ruke za stadion. Da vise ne lutate u mislima. Pokrivat ce se cijeli istok u prvoj fazi, i bice napravljen plan kkao da se to uklopi za ostale tribine kad dodju nared u drugoj i trecoj fazi. Geodetski poslovi su rjeseni. Mandic je odradio zaista dobar posao, i nemojte da lupate. Sve je zavrseno u najkracem mogucem roku. Gradnja pocinje na proljece i u naredne dvije godine ce biti pokriven cijeli stadion. Sve ide u fazama jer drugacije ne moze. Magoda je nas covjek vjerujte mi. Prve zrake sunca i idu bageri..

Maketu cete dobiti uskoro kako ce to sve izgledati
Malo jaci zemljotres i ode kosevo u tri lijepe.
Gdje Ajnadzic da nam proda stadion za marku, dok nisu poceli radovi.

Kimin brate nagledali smo se mi idejni planova maketa i takvih stvari u zadnjih 30 godina..

Cak smo dobivali od dezertera za 2 marke komplet kosevom do poljina al nismo mi htjeli uzet

Bager nema dozvolu da se vozi po opstini koja vrijedi vise od ostatka drzave

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 14 nov 2025, 19:22

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 14 nov 2025, 21:22

Naš najbolji igrač će biti Elezi ako ostane zdrav.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 14 nov 2025, 21:49

Stvarno je fascinantno da jos uvjek ima ljudi koji misle da ce neko dat 13-14 miliona (pogotovo opstina) da bi natkrila 2-3 hiljade pitara.
Sta je samo maketa i planova kroz ovaj forum proslo na kraju ni najlonom nisu natkrili

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 14 nov 2025, 22:37

Jbt gledam ovaj intervju Ristovskog, lijepo me baci u depresiju, po njegovoj prici ti je sve jasno i o ligi i sudjenju i svemu.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 nov 2025, 23:44

Bordo10 je napisao/la:
14 nov 2025, 22:37
Jbt gledam ovaj intervju Ristovskog, lijepo me baci u depresiju, po njegovoj prici ti je sve jasno i o ligi i sudjenju i svemu.
Ma to svi znaju, sve i jedan nas igrac koji je otisao vani u ovih par sezona im se zivot smucio i trenerima i njima,treniras,mucis se,smisljas taktike i sve uzalud jer dodje kriminalac u crnom i pinisti gol Renanu u SB, svira kontra faul Lulicu protiv Borca a lik mu zanolo nogu amputiro nije pa onda Andjusic,pa lakrdija protiv Veleza,pa sviranje Jati svaku tekmu crveni itd itd suludo je ista ocekivat al eto svi to vide osim nas.

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 15 nov 2025, 00:23

Bordo10 je napisao/la:
14 nov 2025, 22:37
Ma nek se **** i on vise. Znao je gdje dolazi, bio je dobar 3-4 utakmice kako je dosao. Ljudi ga obrukali u BL kad smo s musemicem ono fasovali. Igraj za pare i suti

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 15 nov 2025, 08:00

maroon46 je napisao/la:
14 nov 2025, 21:22
Naš najbolji igrač će biti Elezi ako ostane zdrav.
Kvalitetom, šta zna i može, sa loptom, bez lopte i mozak Agon Elezi je ne samo najbolji igrač u našem rosteru nego najbolji igrač lige. Nadam se da ćemo vidjet njegove kvalitete na proljeće kada bude aBd potpuno zdrav i fizički spreman jer su ga povrede ove godine izbacile iz ritma.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 nov 2025, 09:07

Veznjak kakav je Elezi godinama nije krocio u ovu ligu,nevjerovatno dobar igrac samo da ga zaobidju povrede.
Isto vazi za Gojkovica na stoperskoj poziciji.

Ne bi ja nista puno mijenjao na ovoj ekipi,prejak je ovo tim.Jedino bi prodao Gulishu,rijesio se Renana i jos 4-5 igraca i doveo napadaca poput Benko.Ovaj tim kad se uigra i spremi bit ce strah i trepet,naravno pod pretpostavkom da cemo nastaviti sa korektnim sudjenjem.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 15 nov 2025, 09:25

NajvecaRadosti je napisao/la:
15 nov 2025, 09:07
Veznjak kakav je Elezi godinama nije krocio u ovu ligu,nevjerovatno dobar igrac samo da ga zaobidju povrede.

Ne bi ja nista puno mijenjao na ovoj ekipi,prejak je ovo tim.Jedino bi prodao Gulishu,rijesio se Renana i jos 4-5 igraca i doveo napadaca poput Benko.Ovaj tim kad se uigra i spremi bit ce strah i trepet,naravno pod pretpostavkom da cemo nastaviti sa korektnim sudjenjem.
Ne bi nista puno mijenjao a u istoj recenici bi otjero (prodo) 6-7 igraca. :D

Samo jedan konkretniji napadac po mogucnosti, visok, robusan, bezobrazan, takvi ovdje oduvjek najbolje prolaze..

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 nov 2025, 09:30

badboy je napisao/la:
15 nov 2025, 09:25

Samo jedan konkretniji napadac po mogucnosti, visok, robusan, bezobrazan, takvi ovdje oduvjek najbolje prolaze..
Ne mislim na igrace iz prvi 11 i igrace koji konkurisu za sastav vec na igrace koji su tu a nemaju nikakvu ulogu tipa Rockov,Paskalev,Kapetanovic,Julardzija itd

Sto se tice prvi 11 jedina izmjena koju bi napravio Guli out novi ST in
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 15 nov 2025, 10:14

15 nov 2025, 09:30
badboy je napisao/la:

Ne mislim na igrace iz prvi 11 i igrace koji konkurisu za sastav vec na igrace koji su tu a nemaju nikakvu ulogu tipa Rockov,Paskalev,Kapetanovic,Julardzija itd

Sto se tice prvi 11 jedina izmjena koju bi napravio Guli out novi ST in
To je to. Pitanje oko Gulija šta i kako, ne možemo mi težiti ka prodaji najskupljeg igrača koji konstantno ima pozive u A repku, osnovni plan je graditi oko njeg igru, a ako dođe kakva ponuda onda razmisliti. Rockov, Paskalev, Julardžija, Kapetanović nama ne trebaju, upitnici su oko Turde, Mamasa i Renana, šta njih koči da budu bolji. Odlaskom nevedene četvorke nama se otvara budžet i mjesto za špica koji nam je potreban i tu bih ja završio priču na zimu. Nama treba kontinuitet sa ovim igračima, a ne dodatni kvalitet.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 15 nov 2025, 10:23

sto se tice odbrane nama tu ne trebaju promjene ako racunamo da ce Gojkovic nakon priprema biti spreman za proljetni dio.
trojica Ristovski Gojkovic Maroodza
alternative Pakalev Bralic Jovic s tim da i Mujkic moze lijevog stopera pokriti
po meni Turda visak prodati ili raskid
bekovi Beganovic Mujkic Kupresak ovde mozda fali zamjena za Beganovica desno
u vezi imamo sasvim dovoljno igraca ako racunamo bez povreda
Cimirot, Elezi, Ignatkov, Djordjevic, Ljajic, Mamas
ofanzivno Guli, Butic, Ristic, Kyeremeh
Oliveire se rijesiti i naci kvalitetnog napadaca.
ovo je racunica bez povreda, posto borba za titulu nije iskljucena ali realno tesko cemo skinuti Zrinjkom 9 bodova trebalo bi forsirsti minimalno jos jednog ili dva akademca sa nekim zapazenim minutama u ligi. Kup shvatiti kao priorotet broj 1 u nastavku sezone.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 nov 2025, 11:17

Znaci za rudar mozemo racunati na spremnog Cimirota i nadamo se svi spremnog Elezija, i da Ljajic bude spreman barem za citavih 45min. E sad moje pitanje je da li ovo za Gojkovica znaci da bi vec mogao biti u konkurencijama za iduce meceve? Ma da iskreno ja sa njim ne bi zurio i sacekao bi proljetni dio da bude 100 % fit za takmicarske meceve. Sa njim spremnim odbrana dobija jednu dimenziju vise.

Vezni red Cimirot-Elezi - Ljajic meni djeluje previse perverzno :)

Definitivno nam fali taj pravi napadac , nekako mi je i dalje zao sto se olako rijesismo Turkesa

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 nov 2025, 11:39

Kad sam ja još Elezija spominjao :kafa:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 15 nov 2025, 12:00

badboy je napisao/la:

Sa ovim profilom igraca koji su u rosteru nama bi vise odgovarao neki brz polivalentan napadac nego robusan

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 nov 2025, 12:10

Bajroni je napisao/la:
15 nov 2025, 12:00
badboy je napisao/la:

Sa ovim profilom igraca koji su u rosteru nama bi vise odgovarao neki brz polivalentan napadac nego robusan
Imaš Mlinarića
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 nov 2025, 12:23

Banic
Beganovic Ristovski Gojkovic Mujkic Kupresak
Cimirot Elezi
Ljajic
Mlinaric Guliasvili

Je najbolje sto ova ekipa ima za ponudit u formaciji 3-5-2 ili 5-3-2 i samo to trebamo igrat.

Eventualno bih stavio Mardoozu gdje je Mujkic a Mujkica gdje je Kupresak zbog defanzivnog balansa na toj strani.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 15 nov 2025, 12:39

jurisicduska je napisao/la:
15 nov 2025, 12:23
Banic
Cimirot Elezi
Ljajic
Mlinaric Guliasvili

Je najbolje sto ova ekipa ima za ponudit u formaciji 3-5-2 ili 5-3-2 i samo to trebamo igrat.

Eventualno bih stavio Mardoozu gdje je Mujkic a Mujkica gdje je Kupresak zbog defanzivnog balansa na toj strani.
Samo cekam dan Butic-Mlinaric tandem, to je najbolja moguca opcija 99% sam siguran

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 15 nov 2025, 13:13

jurisicduska je napisao/la:
15 nov 2025, 12:23
Banic
Cimirot Elezi
Ljajic
Mlinaric Guliasvili

Lijevi stoper u rasporedu sa tri nazad uvijek mora biti ljevak, počevši od samog prirodnog kretanja takvih igrača pa sve sitnih taktičkih detalja.
Marudža se dosta dobro pokazao u tom defanzivnom dijelu naročito u situacijama "1na1" malo je tu kaskao u taktičkom postavljanju (protiv Borca) kad je Cimirot "pao" pa su nam gurali te lopte sa 20-25 metara sve u njegovu stranu.
mislim da je suludo vratiti Mujkića na stopera radi toga a Mujkić nam je trenutno najpotentniji igrač i fizički djeluje najspremniji, na stoperu ne bi bio ni na 50% svojih mogučnosti a otkad je na wing-beku i mi smo prodisali.
Kuprešak je trenutno najkorisniji na desnom krilu "na kontra nozi" ili što bi raja rekla Hasić za sirotinju isto kao i što je Keremeh korisniji na lijevoj strani.
Ostalo sve top!
Nekako nevjerovatno djeluje da smo se sveli na samo jednog povrjeđenog igrača.
Banic
Beganovic Ristovski Gojkovic Marudža Mujkić
Cimirot Elezi
Ljajic
Mlinaric Guliasvili

PS Najboljeg igrača lige i jedinog reprezentativca izbaciti :crazy:
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.