**** te kinez, dosadan si vise, jednu te istu recenicu pises svako drugi koementar.Evander je napisao/la:Prokleti svi neka su nesposobnjakovici koji nisu znali raditi svoj posao i koji su da bi svoje guzice spasili, klub dali u ruke kinekom hostapleru.
Nacinjena je istorijska greska, koja ce nas skupo kostati.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema mjesta za islamske ekstremiste.FrancescoTotti je napisao/la:Vjecan ko rustem u timu.
Prve tri su najteze, tek onda upises drugu. Tako su bar meni rekli.
@Pb njega bi vodio a mene ostavio, yebo li te Donald segregativna
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas tako.ThrillerHz je napisao/la:Da stave besplatan ulaz, ja vjerujem da opet ne bi 5000 sutra doslo...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
100 postoThrillerHz je napisao/la:Da stave besplatan ulaz, ja vjerujem da opet ne bi 5000 sutra doslo...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
To što je slabija posjeta je kriva politika kluba i katastrofalan marketing
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj Kuzmanovic iz Mladosti pravo zanimljiv igrac. Ali yebo to kad mi ne znamo, jel' gradimo ekipu iz provjerenih igraca ili talentovanih mladih 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nedelja, večer, ne moze biti gori termin nikako. još treba se vratiti tramvajem ko zivi blize elidziThrillerHz je napisao/la:Da stave besplatan ulaz, ja vjerujem da opet ne bi 5000 sutra doslo...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Imamo dvanaest igraca koji mogu igrati desno krilo, i lijevo krilo!ElCartel11 je napisao/la:Ovaj Kuzmanovic iz Mladosti pravo zanimljiv igrac. Ali yebo to kad mi ne znamo, jel' gradimo ekipu iz provjerenih igraca ili talentovanih mladih
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja bukvalno nudio ljudima da im platim da dođu da gledaju... Javi se vako 7-8 osoba, od toga 1-2 ekšli ode na utakmicu posle. Nama vrhunac marketinga "sad će taj i taj ispucati loptu na istok i taj i taj na zapad" i onda obično bude neki mudonja od 50 i neko dijete od 4 godine gađaju loptom one brojeve... A čak ni to ne reklamiraju pa da možda se neko zaje8e pa dođe zbog toga.ThrillerHz je napisao/la:Da stave besplatan ulaz, ja vjerujem da opet ne bi 5000 sutra doslo...
Imaš klubova u je8enoj federalnoj ligi sa boljim marketingom od ovog našeg. Tako to i bude kad daš jedan od najvećih sportskih brendova u državi liku koji sa klupskog tvitera lajkuje Amara Gileta na YouTube-u.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa ja. K'o Van Gaal kad je prije nekoliko godina imao vako 5 lijevih krila u prvom timu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Imamo dvanaest igraca koji mogu igrati desno krilo, i lijevo krilo!ElCartel11 je napisao/la:Ovaj Kuzmanovic iz Mladosti pravo zanimljiv igrac. Ali yebo to kad mi ne znamo, jel' gradimo ekipu iz provjerenih igraca ili talentovanih mladih
Samo Saraj'vo.
20% prihoda od prodaje ulaznica za podršku SFK 2000 Sarajevo i razvoj ženskog fudbala.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
De jadni nek razviju ovaj muski prvoMemara je napisao/la:20% prihoda od prodaje ulaznica za podršku SFK 2000 Sarajevo i razvoj ženskog fudbala.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Slazem se da je los marketing, ali ako nista pokusajmo svi od sebe dovesti sto vise raje. **** ih, mi zivimo za Sarajevo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate ja se slomi, bukvalno... Al' evo danas ljudi ba ni ne znaju kad je tačno utakmica, znaju da ovaj vikend počinje, ali bukvalno ne znaju - ne zato jer se ne zanimaju, nego zato što ih "niko nije obavijestio"... Kod nas stotinjak plakata i event na FB najava za utakmicu... Žalosno je da bez obzira na rezultate kritična masa opada jer trenutna garnitura ne zna očigledno da izreklamira nešto što već ima ogromnu bazu navijača širom države.Lakoste je napisao/la:Slazem se da je los marketing, ali ako nista pokusajmo svi od sebe dovesti sto vise raje. **** ih, mi zivimo za Sarajevo.
Samo Saraj'vo.
Sve si u pravu. Kad vidis ko je direktorica marketinga sve ti bude jasno.PitarBordo je napisao/la:Brate ja se slomi, bukvalno... Al' evo danas ljudi ba ni ne znaju kad je tačno utakmica, znaju da ovaj vikend počinje, ali bukvalno ne znaju - ne zato jer se ne zanimaju, nego zato što ih "niko nije obavijestio"... Kod nas stotinjak plakata i event na FB najava za utakmicu... Žalosno je da bez obzira na rezultate kritična masa opada jer trenutna garnitura ne zna očigledno da izreklamira nešto što već ima ogromnu bazu navijača širom države.Lakoste je napisao/la:Slazem se da je los marketing, ali ako nista pokusajmo svi od sebe dovesti sto vise raje. **** ih, mi zivimo za Sarajevo.
Ko nebude imao 80% ulaznica domacih utakmica svake sezone, zabraniti mu da dolazi na proslavu titule.Dosta je derbi najvijaca i onih koji dolaze samo da se slikaju za instagram i facebook.Pravilo uvesti od ove sezone.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma zaboli me neka stvar za zenski fudbal.Memara je napisao/la:20% prihoda od prodaje ulaznica za podršku SFK 2000 Sarajevo i razvoj ženskog fudbala.
Trenutno korisnika/ca: UltraNorth i 7 gostiju.