FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nastavlja bajern sa starim navikama. Dovode Dantea, samo da ga uzmu Gladbahu, a tim ce im pojacati za nekih smijesnih 2-3%.
Sreca pa se mi onim henesovim parama vratismo iz mrtvih, pa nam ne mozete uzimati igrace za kikiriki ko ovim ostalim klubovima.
Nego, ima li u baru kakvog mladog mesa, moze li se kakva mlada Marokanka zveknuti kad ti se prohtije?
Sreca pa se mi onim henesovim parama vratismo iz mrtvih, pa nam ne mozete uzimati igrace za kikiriki ko ovim ostalim klubovima.
Svaka mu cast na ovome. Zna on da je po islamu haram prodavati alkohol! Ponosan sam na njega i ovu njegovu odluku. Riberi moze biti uzor svakom mladom muslimanu, da se kao vjernik moze uspjeti.effe_sa je napisao/la:Bar je karakterističan po nargili i u njemu nema alkohola.
Nego, ima li u baru kakvog mladog mesa, moze li se kakva mlada Marokanka zveknuti kad ti se prohtije?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
kraljttbvb je napisao/la: Nego, ima li u baru kakvog mladog mesa, moze li se kakva mlada Marokanka zveknuti kad ti se prohtije?
no dobro, tome nije mjesto ovdje, izvinite za off
Agieren statt reagieren
Naš Uli opleo po novinarima oko situacije sa Robbenom.
"Reporteri bi trebali prestati da jure i gnjave neke igrače. Da nije bilo ovih medija tokom zadnjih sedmica, Arjen bi danas postigao sigurno dva ili tri gola. Ova vječita jeb*** diskusija o njegovom stilu igre prouzrokovala je da je Arjen dobacivao lopte saigračima čak i u situacijama gdje je mogao postignuti gol."
I onda je sav bjesan uletio na teren :

"Reporteri bi trebali prestati da jure i gnjave neke igrače. Da nije bilo ovih medija tokom zadnjih sedmica, Arjen bi danas postigao sigurno dva ili tri gola. Ova vječita jeb*** diskusija o njegovom stilu igre prouzrokovala je da je Arjen dobacivao lopte saigračima čak i u situacijama gdje je mogao postignuti gol."
I onda je sav bjesan uletio na teren :
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pale_Companion je napisao/la:effe, yebo nargilu ako u njoj nema vutre![]()
Vidi, vidi, on bi jedan haram da preskoči a na drugi da se baci.......kraljttbvb je napisao/la:
Svaka mu cast na ovome. Zna on da je po islamu haram prodavati alkohol! Ponosan sam na njega i ovu njegovu odluku. Riberi moze biti uzor svakom mladom muslimanu, da se kao vjernik moze uspjeti.
Nema za tebe mladog mesa, jer si crno-žuti
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ej, treba mi jedna mala pomoć: pred kraj meča protiv Šalketa je prikazan jedan par kako se ljubakaju, on u najljepšim bojama (crveno-bijelim), a ona nosi kapu Šalketa (svi smo to vidjeli)... Može li mi neko okačiti link za sliku, video, šta bilo od te situacije...
Hoću da provociram jedan par
Btw, zajedničko gledanje tekme u Tuzli je proteklo veoma dobro, prema viđenim slikama, treba to ponoviti već protiv Basela
Btw, zajedničko gledanje tekme u Tuzli je proteklo veoma dobro, prema viđenim slikama, treba to ponoviti već protiv Basela
Sent from my Philips Smart TV.
- kraljttbvb
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la:Vidi, vidi, on bi jedan haram da preskoči a na drugi da se baci.......kraljttbvb je napisao/la:Svaka mu cast na ovome. Zna on da je po islamu haram prodavati alkohol! Ponosan sam na njega i ovu njegovu odluku. Riberi moze biti uzor svakom mladom muslimanu, da se kao vjernik moze uspjeti.
Nego, ima li u baru kakvog mladog mesa, moze li se kakva mlada Marokanka zveknuti kad ti se prohtije?![]()
![]()
Nema za tebe mladog mesa, jer si crno-žutiAl et pošto si opet raja jedino da se raspitamo dal ima kakvih zrelijih gospođa.......
![]()
Ma ne bi se ja na haram bacao, nego pitam za ovog vase licemjera
Da ne bude off, ako jos niko nije napisao, lahm ce vam igrati protiv leverkuzena za vikend.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Misliš na ovu našu igračinu.kraljttbvb je napisao/la:
Ma ne bi se ja na haram bacao, nego pitam za ovog vase licemjera![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Eto nam Svajnija!!!! Bastian Schweinsteiger hat seine verletzung auskuriert und steigt in einer Woche
wieder ins Mannschaftstraining!!!!! Kako doktor Wohlfarth,kaze moze uci punom parom u trening!!!
Jer mu je povreda u potpunosti zalijecena!!!!
wieder ins Mannschaftstraining!!!!! Kako doktor Wohlfarth,kaze moze uci punom parom u trening!!!
Jer mu je povreda u potpunosti zalijecena!!!!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Pozz svim navijacima Bayerna,nikako docekati Basel... 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Dva gola Robbena protiv Engleske a i buduća nada Bavarske Saqiri pogodio protiv Argentine. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://www.mopo.de/hsv/als-2--mann-hint ... 39444.html
Ukoliko Adler potpise za HSV, Drobny ce postati novi rezervni golman Bayerna. U istom clanku se spominje da bi HSV odredjen iznos od odstete Drobny-a uplatio za pozajmnivljanje Petersena koji bi trebao zamjeniti Petrica.
Ukoliko Adler potpise za HSV, Drobny ce postati novi rezervni golman Bayerna. U istom clanku se spominje da bi HSV odredjen iznos od odstete Drobny-a uplatio za pozajmnivljanje Petersena koji bi trebao zamjeniti Petrica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
dva gola i prezentacija trijumfa suhog kvaliteta i inteligencije ....robben je bio u jednoj novoj taktickoj varijanti i naravno psiholoskoj..(al to je manje bitno) trebalo bi juup malo to da prostudira....Saurman je napisao/la:Dva gola Robbena protiv Engleske a i buduća nada Bavarske Saqiri pogodio protiv Argentine.
jer ovog covjeka citava klasa odvaja od svakog drugog igraca kojeg imate u roosteru
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ovo sto je uradio Robben trenutno moze uraditi jos samo Messi.
Takve majstorije, takva klasa... Svaka cast igracino, samo da nastavi da radi ono sto zna i da prestane dodavati previse lopti unazad.
Kritike koje su mu mnogi upucivali zbog sebicnosti su ostavile traga na njegovoj igri, to je ocigledno.
U Holandiji trenutno izgleda mnogo slobodnije, ali vjerujem da ce mu ova dva gola mnogo pomoci u dizanju samopouzdanja.
Nadam se da ce mi se zahvaliti zbog avatara, mislim red bi bio.
Shaqiri pogodio protiv Argentine.

Ni u Elfu, i pored poraza, nasi igraci nisu ostali bez ucinka. Asistencija Mullera.
Razmisljam da napravim neki avatar na kojem ce biti on i Robben.
Guzen mora pasti
Takve majstorije, takva klasa... Svaka cast igracino, samo da nastavi da radi ono sto zna i da prestane dodavati previse lopti unazad.
Kritike koje su mu mnogi upucivali zbog sebicnosti su ostavile traga na njegovoj igri, to je ocigledno.
U Holandiji trenutno izgleda mnogo slobodnije, ali vjerujem da ce mu ova dva gola mnogo pomoci u dizanju samopouzdanja.
Nadam se da ce mi se zahvaliti zbog avatara, mislim red bi bio.
Shaqiri pogodio protiv Argentine.

Ni u Elfu, i pored poraza, nasi igraci nisu ostali bez ucinka. Asistencija Mullera.
Razmisljam da napravim neki avatar na kojem ce biti on i Robben.
Guzen mora pasti
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Samo cu reci svaka cast majstore. Ako je bilo ikakvih dilema povodom produzenja njegovog ugovora mislim da su sad sve uklonjene i da ovi iz uprave vec printaju novi ugovor!
Stern des Südens
@don burza: smatraj da ti Don Adnan duguje uslugu. Porodica se mora paziti! 
Dobre partije naših igrača obećavaju da neće biti glavobolje od vina i da neće trebati aspirina
Dobre partije naših igrača obećavaju da neće biti glavobolje od vina i da neće trebati aspirina
Sent from my Philips Smart TV.
Robben sinoć baš zabio 2 gola u svom stilu, onako kako ga poznajemo iz najboljih dana. E sad treba tu formu potvrdit protiv Levera i sve super. Lakše je sinoć ozlijeđen Ribery, ali trebao bi za subotu biti spreman. Inače Franck stvarno u ovoj sezoni gotovo sve utakmice igra i kod njega nije bilo ozljeda, pa se nadajmo da tako ostane do kraja. On se međutim mora paziti u Leverkusenu kobnog žutog kartona, jer inače bi mu bio 5. i morao bi pauzirat jednu utakmicu.
Kroos još isto ima 4 žuta.
Kroos još isto ima 4 žuta.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ljudi je li sve uredu sa Bilalom, nesto malo sepucka da nije sta ozbiljno,ne bi nam to dobro doslo nikako..robben svaka cast odlicna partija i po prvi pud da mu je nastup za reprezentaciju dobro donio i njemu i Bayernu tj.uhvatio formu i zabio,ocekujem da tako pocasti i leverkuzen,
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.