Sta ce se drzat dobit ce oni ovoAanonymous je napisao/la:drže se Netsi solidno za sada, valja uskoro i Mirza dobije priliku
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Kako da niko nema dobar YES-link, ovaj drugi komentator na ESPN kao da prica Justin Bieber 
- Aanonymous
- Kontakt:
mogao bi Mirza uskoro na parket, ne ide ih trojka za sada cini mi se samo 1 je prošla.
Poslije Blatcha, usao Deron Williams. Valjda ce Mirza i Kirilenko uskoro na parket.Aanonymous je napisao/la:mogao bi Mirza uskoro na parket, ne ide ih trojka za sada cini mi se samo 1 je prošla.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://freebosnia.blog.spot.com/2014/01 ... mirza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
(bez tačke između blog i spot )
Dobar stream
(bez tačke između blog i spot )
Dobar stream
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 20 jan 2014, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... al-1.shtml" onclick="window.open(this.href);return false; ko kajmak
- Consigliere
- Kontakt:
Strasno su se Netsi popravili u zadnjih mjesec dana. U punom sastavu i u ovoj formi, polufinale istoka nije nerealno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ja uzasa i ovih Knicksa. Nisam znao da su bas ovako losi. Bezi ideja u napadu a u odbrani jako losi.
- skyisthelimit
Consigliere je napisao/la:Strasno su se Netsi popravili u zadnjih mjesec dana. U punom sastavu i u ovoj formi, polufinale istoka nije nerealno.
Odvadi, ako zavrse 7 ili 8 odmah ispadaju.
15.10 - 15.06 ...
- Aanonymous
- Kontakt:
evo i Kirilenka valjda je iduca reda Mirzina za ulazak 
Mirzi ne bi nikad poklonio poene kao Kirilenku
Koliko su se ovi Netsi popravili nije normalno
. Valjda i Mirza uđe brzo, da koju tricu baci
Glory Glory Manchester United
Pocet ce drugu ako kojim cudom ne stavi evansa ...
Po ovome ispada da je Mirza tek treca ili cetvrta opcija od igraca koji ulaze sa klupe. Ali u biti to nije ni vazno sve dok ima oko 20 min po utakmici.Aanonymous je napisao/la:evo i Kirilenka valjda je iduca reda Mirzina za ulazak
Netsi idu po prsten 
- Aanonymous
- Kontakt:
pa ne da ispada vec je tako, definitivno je 3 ili 4 opcija...Mkey4nba je napisao/la:Po ovome ispada da je Mirza tek treca ili cetvrta opcija od igraca koji ulaze sa klupe. Ali u biti to nije ni vazno sve dok ima oko 20 min po utakmici.Aanonymous je napisao/la:evo i Kirilenka valjda je iduca reda Mirzina za ulazak
sreca pa se igra 4x12 minuta i smije se rotirati koliko želiš
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde ubacuj gaa 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vrijeme je .
- Consigliere
- Kontakt:
Ma istok je karastrofa... Po kvaliteti su tu, iza Heata i Pacersa, a i realno igraju dobro u zadnje vrijeme... Mirza sve manje minuta dobijaskyisthelimit je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Strasno su se Netsi popravili u zadnjih mjesec dana. U punom sastavu i u ovoj formi, polufinale istoka nije nerealno.
Odvadi, ako zavrse 7 ili 8 odmah ispadaju.
Fit Tony: I keep my friends close...