FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Bit ce ovo duuuuga sezona.. bolje da ispadnu vcrs nego da im City utrpa 6 komada
#SuningOUT
Ali koji lik je ovaj Dimarco
volim ga ali da ne moze pustit slobodnjak Sebi ionako ce ovaj ici ca za koji dan.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
To je bila ta šansa. Odbrani djed...
Stativa...
Stativa...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jbt ovaj je stvarno novi Dalbert
#SuningOUT
Već 4-ta utakmica gdje počnu igrat tek u zadnjih 15 minuta
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bolji Dalbi

Carboni dobar.
Gledaj kapitena

Bit ce grcevita borba za LP ove sezone, nazalost predvidjam otkaz Chivuu do Bozica.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ovaj Barella mjesecima nervozan ko da se navukao na koks ili nije ghuzio godinu dana hahahaha 
Dobro je, ne moram gledat silovanje od Citya
#SuningOUT
Hej od kakvih levata ispadoše
Mogao si bit gospodin i ispast od Citya u idućem kolu. Ovako se brukaš od ekipe u rangu Torina.
Kapiten,Thuram i komplet odbrana ogavni...

Mogao si bit gospodin i ispast od Citya u idućem kolu. Ovako se brukaš od ekipe u rangu Torina.

Kapiten,Thuram i komplet odbrana ogavni...
Vjerujem da je i stvar umora i zasićenja jer se nikome ne igra ovo bespotrebno takmičenje usred godišnjeg odmora, ali ovaj trener čak ni svojom pojavom, govorom tijela i ponašanjem na klupi ne ulijeva neko povjerenje i optimizam.tiffoso je napisao/la: ↑30 jun 2025, 21:46Sve drugo bi bilo iznenadjenje. Realno i igraci koje dovode su ispod prosjeka sve ili prosjecni.
Iskreno ne znam cime se Chivu istaknuo, da bi ga mi uzeli za trenera. Trenerska karijera je vjerovatno bolja kod Safeta Susica, koji ima uzgred mnogo vise dostignuca i vise bi bio kvalifikovan za ulogu trenera. Ovo sto mi igramo tj. Ne igramo to je bas losina teska.
Stvarno nemam problema sa tim da izgubimo, ali nismo slozili jednu normalnu priliku, ili odigrali kombinaciju do zadnjih 10 minuta, isto kao i protiv onih Japanaca.
Bolje je da ne igramo protiv Citya ili protiv Inzaghievih arapa pa da nas naguze i jedni i drugi.
Bolje je da ne igramo protiv Citya ili protiv Inzaghievih arapa pa da nas naguze i jedni i drugi.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
A ta prica nije bas na mjestu, buduci da su bonusi i premije dosta vece nego cak i u LP ako se ne varam, ili je tu negdje. Ali eto City-u, Psg-u i Realu nije mrsko igrati i nisu prezasiceni a nase primadone jesu.galia95 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 23:01Vjerujem da je i stvar umora i zasićenja jer se nikome ne igra ovo bespotrebno takmičenje usred godišnjeg odmora, ali ovaj trener čak ni svojom pojavom, govorom tijela i ponašanjem na klupi ne ulijeva neko povjerenje i optimizam.tiffoso je napisao/la: ↑30 jun 2025, 21:46Sve drugo bi bilo iznenadjenje. Realno i igraci koje dovode su ispod prosjeka sve ili prosjecni.
Iskreno ne znam cime se Chivu istaknuo, da bi ga mi uzeli za trenera. Trenerska karijera je vjerovatno bolja kod Safeta Susica, koji ima uzgred mnogo vise dostignuca i vise bi bio kvalifikovan za ulogu trenera. Ovo sto mi igramo tj. Ne igramo to je bas losina teska.
Ma vjeruj da covjek nema nista ama bas nista da postane trener Catanie, a kamoli da vodis viceprvaka evrope.
Vala neka su ispali, valjda vide da ovdje fale jos tri ili cetiri igraca...
Kod Chivua mi se svidja sto nesto radi pokusava, nije na sablon, eh sad to sto su Lautaro, Thuram, Barella u kanalu vec mjesecima je drugi problem...
Sucic mora igrati i sve ovo svjeze sto imamo od igraca, jer od ovih starih apsolutno niko nikakve energije...
Napadac, vezni i stoper su minimalno sta jos treba...
Treba svjezine ekipi...
Kod Chivua mi se svidja sto nesto radi pokusava, nije na sablon, eh sad to sto su Lautaro, Thuram, Barella u kanalu vec mjesecima je drugi problem...
Sucic mora igrati i sve ovo svjeze sto imamo od igraca, jer od ovih starih apsolutno niko nikakve energije...
Napadac, vezni i stoper su minimalno sta jos treba...
Treba svjezine ekipi...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bolje ovo nego da im City ucini isto sto i PSG. S ovakvom igrom to bi bilo neminovno. Sad nek odmore par dana i nek se onda uigravaju kako znaju i umiju. Chivu mi je drag, ali uz aut liniju izgleda kao da ne zna jel dosao il posao..Ne mogu i dalje vjerovati da jedan Inter(ako mozemo po strani ostaviti sramotu protiv PSG-a) redovno dobro igra ligu prvaka, u ligi standardno prvo-drugo mjesto, dovodi trenera da se uci na njemu 
Preko 100 miliona nagrada za osvajaca ako se ne varam.. ne igraju bezveze svi s prvim postavama.
Ako je problem motivacija nek ni ne pocinju sezonu

Bas to..tiffoso je napisao/la: ↑30 jun 2025, 23:05A ta prica nije bas na mjestu, buduci da su bonusi i premije dosta vece nego cak i u LP ako se ne varam, ili je tu negdje. Ali eto City-u, Psg-u i Realu nije mrsko igrati i nisu prezasiceni a nase primadone jesu.galia95 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 23:01Vjerujem da je i stvar umora i zasićenja jer se nikome ne igra ovo bespotrebno takmičenje usred godišnjeg odmora, ali ovaj trener čak ni svojom pojavom, govorom tijela i ponašanjem na klupi ne ulijeva neko povjerenje i optimizam.tiffoso je napisao/la: ↑30 jun 2025, 21:46
Sve drugo bi bilo iznenadjenje. Realno i igraci koje dovode su ispod prosjeka sve ili prosjecni.
Ma vjeruj da covjek nema nista ama bas nista da postane trener Catanie, a kamoli da vodis viceprvaka evrope.
Preko 100 miliona nagrada za osvajaca ako se ne varam.. ne igraju bezveze svi s prvim postavama.
Ako je problem motivacija nek ni ne pocinju sezonu
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 30 jun 2025, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike. Nije Chivu kriv, kao što nije bio ni Inzaghi. Riba smrdi od glave.
Prvo ćoru otjerati ker torinski pa sve ostale.
Koliko imaju ambicija da nešto urade govori i to da je kolarov prvi pomoćnik. Frajer u životu samo zato jer je blizak vučićevom režimu.
Prognoza je da Chivu neće dočekati duge rukave na klupi.
Prvo ćoru otjerati ker torinski pa sve ostale.
Koliko imaju ambicija da nešto urade govori i to da je kolarov prvi pomoćnik. Frajer u životu samo zato jer je blizak vučićevom režimu.
Prognoza je da Chivu neće dočekati duge rukave na klupi.
1921
Đe ćeš u qrac kad ti kapiten i najbolji igrač kad god ti najviše treba usere i šefa i stanicu? Vazda nešto od njega očekujemo a u svim važnim utakmicama je uvijek zasrao. Večeras poslije onog čupavog gvneta najgori na terenu. Ovo na kraju je sve sam izborio al đaba kad nije zabio...
Čupavog večeras treba otjerati. Pokušati uzet kakve pare. Frajer veze nema. Taj Bonny kakav god da je od ovog je bolji.
Petar mora igrati.
Chivu ako zimu dočeka bit će uspjeh. Mislim i da je Marotta pri kraju...
Čupavog večeras treba otjerati. Pokušati uzet kakve pare. Frajer veze nema. Taj Bonny kakav god da je od ovog je bolji.
Petar mora igrati.
Chivu ako zimu dočeka bit će uspjeh. Mislim i da je Marotta pri kraju...
Kriv Lautaro
jednu jedinu loptu nije dobio dok mu je Esposito nije spustio u 85 **** minuti, 3 veznjaka, 2 beka, niti jedan upotrebljivi centarsut, niti jedna okomita lopta kroz njihovu obranu. Zapravo lazem bio je jedan dobar centarsut kad je Lautaro na povratnu mrtvaca namjestio De Vriju a ovaj zapuca to trece etaze stadiona.
Pa btj jel zna netko dodat loptu iza obrane, samo jednu.

Pa btj jel zna netko dodat loptu iza obrane, samo jednu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Znalo se da boljeg od inzagia necemo dovest ali taj isti inzagi je sam otiso niko ga nije otjero tako da se moralo krenut sa novim trenerom.
Ovo za sad je licilo na sve osim na ozbiljan fudbal i ozbiljnu ekipu al pustit covjeka nek radi i u prvi par kola cemo znat na cemu smo dali sam ja licno optimista nisam ocekujem borbu za lp daleko od borbe za titulu
Ovo za sad je licilo na sve osim na ozbiljan fudbal i ozbiljnu ekipu al pustit covjeka nek radi i u prvi par kola cemo znat na cemu smo dali sam ja licno optimista nisam ocekujem borbu za lp daleko od borbe za titulu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.