Pozz
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vjeruj da se nista promijeniti nece. Mozda jedino na gore.bordobijeli je napisao/la:Problem Sarajeva je uprava FKS odnosno vecinski vlasnik koji ne ulaze nista specijalno vec drugu sezonu nema ambicija,pojacanja. Ne znam koji je nacin al nesto se mora mjenjati ovo nije dobro
upravu si druze ali i sam znas da smo sami sebi prepusteni i da nam je to jedini izvor finansiranja.....Evander je napisao/la:Hebala nas Europa, sta cemo tamo ako ce klub ici u istom ovom smijeru?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
ma svakako, ovo nije do stručnog štaba uopšte...ovo je mlada ekipa i nemaš čvrstine nikakve u sredini, pičić kapiten, šuti ko zaliven...istukli nas ko djecu...nema niko sa autoritetom da zagalami na terenu...da ih trzne, da se vrate, da ne grizu na Radnikove fore, da ti oni ne nabijaju svoj način igre i tempo....sve im je to pošlo za rukom večeras....derali smo ih na početku, čučnuli su od straha..nikad ne bi ni Kosorić, ni zeljković mogli stić one prodore i ubacivanje da smo nastavili onim tempom....ali onda kreću sa lupanjem i jednog po jednog su svakog iz napada doooobrooo nagazili...Bekić najgore prošo...i to nas je razbilo....Sarajlijica1946 je napisao/la:Zaklet na Bordo Bijele Boje....
Podrska MEHMEDU JANJOSU!
ja stvarno ne razumijem što želite(ti i Primorac) da momak od 18 godina nastrada, kada su batine večeras dobili i 5 godina stariji....špic koji je igrao je zabio što je dobio, ostalo su nam se krila, playevi, kapiteni oprobali kao špicevi....izgleda da im ne ide....šta bi to djete uradilo protiv Kosorića???zagorski je napisao/la: U pravu si ti,Nedim nema ni mase ni kilaze. Djaba mu sto zna igrati i sto je decko rasni strijelac kad metar i vaga kazu NE

BelminM23 je napisao/la:
Daleko sam od mudonje, nisam ih nikada ni imao, ali eto malo se iznervirao, pa evo nam tabela, jedina dobra stvar što su malo dalje ovi dole ispod, pa će bit valjda ta Europa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.