La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ovdje se vodi djecija rasprava tipa Moj tata je jaci od tvog 

Pa veci impact je Zizu imao u Juventusu, Bale je recimo duplo vise uradio za Real Madrid nego on. To je cinjenica, a i statistika to kaze. Nedajte mi lagat.
Naravno da je Xavi vazniji za Barcelonu nego sto je bio Zidane za Real Madrid, to govore i titule kao i nacin igre na koji se igralo.
Naravno da je Xavi vazniji za Barcelonu nego sto je bio Zidane za Real Madrid, to govore i titule kao i nacin igre na koji se igralo.
27.10.2020
Nema nigdje prenos finala?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne volim Zidanea porediti ni sa jednim igračem, bez obzira što je igrao za ove cig.ane. Što se mene tiče, Iniesta je najbolji veznjak. Elegancija.

Ne vjerujem da iko prenosi. Doduše, nisam ni provjeravao s obzirom da polufinalne mečeve nije niko prenosio od naših. Jesu meščini Albanci i Slovenci.
Ima na internetu 100%

Ne vjerujem da iko prenosi. Doduše, nisam ni provjeravao s obzirom da polufinalne mečeve nije niko prenosio od naših. Jesu meščini Albanci i Slovenci.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 12 jan 2020, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ajde neka neko okaci dobar link.. 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Valverde 
vidi se da je mali gledao klasiko 2017-te i Marcela

vidi se da je mali gledao klasiko 2017-te i Marcela
- IlCapitano
- Kontakt:
Pokazao Carvajalu drugi žuti i ostavio ga na terenu 
Curto je brat bratu 4 gola spasio.

Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 12 jan 2020, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Uvijek sam mrzio na sokeru kad ideš 1vs1 i onda majmun iza pritisne krug i polomi te sa igračem.
Ovde sreća pa je haman kraj utakmice, i Valverde ih je ovom potezom izvadio.
Ovde sreća pa je haman kraj utakmice, i Valverde ih je ovom potezom izvadio.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Fede 

Kad je prvi dobioIlCapitano je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:27Pokazao Carvajalu drugi žuti i ostavio ga na terenu

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- IlCapitano
- Kontakt:
Evo i ja sad vidim na ls da nije dobio, al kako sam bacao oko bila je grafika na ESPNu da je dobio karton prije 10-ak minuta i ovi komentatori su kod ovog 'drugog' govorili da mu je to crveni.Derdiyok je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:34Kad je prvi dobioIlCapitano je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:27Pokazao Carvajalu drugi žuti i ostavio ga na terenu
Curto je brat bratu 4 gola spasio.![]()

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Oblak i penali 

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- CROtorious
- Kontakt:
Realove ku.je bili i ostali 
Je.bi Cholomajmuna

Je.bi Cholomajmuna

Kurtoa zlatna lopta sunce ti ****.
Remember, remember the 5th of November.
- LlullSergio
- Kontakt:
HO HO HO HO HO
Ne dade se Morati da donese titulu Atleticu... a nešta kad bolje razmislim, možda on i ne bi zabio go i da ga Valverde nije pokosio.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.