FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ma nije kriv jbo te on. Al đe je kad najviše treba? Zabij jednu od ove dvije i ćao.
Ova izjava od večeras je kapitenska.
Ova izjava od večeras je kapitenska.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa sta ce zabit kad nije lopte dobio? Haland ih promasi 5 dok ne zabije prvu, nasi napadaci dobiju jednu loptu u 85 minuta, ej to je cijela utakmica. Gdje je vezni red, gdje su bekovi, zasto nisu u stanju iskreirati nesto nego ti treba carolija jednog igraca da zabijes. Kakva je to igra?
Jel zabio protiv Japanaca iz nicega, jel treba tako svaku?
Zanimljivo, zasto direktori, predsjednik i svi ostali pricaju kako je sve krasno a on mora ovakve stvari iznositi?
Jel zabio protiv Japanaca iz nicega, jel treba tako svaku?
Zanimljivo, zasto direktori, predsjednik i svi ostali pricaju kako je sve krasno a on mora ovakve stvari iznositi?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jel kapiten? Jel najbolji igrač? Kad je rješio kad je najviše trebalo? Nikad. Uvijek nešto fali...
Poslije utakmice je pravi kapiten. Kapa dole.
Poslije utakmice je pravi kapiten. Kapa dole.
Napokon neko i da kaze.
Hakan ako nema nijet da vise igra za nas, neka javno kaze i tjt. Kazes lijepo upravu, ja bih htio da idem, mozemo li pronaci dogovor, siguran sam da se ne bi predstavljale prepreke, ne samo njemu vec svima.
Thuramu ako se ne igra pokazat mu vrata, dosta je bilo vucaranja po terenu. Ostavit bracu Esposito, makar momci daju sve od sebe.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kaže Beppe da je Lautaro vjerovatno mislio na Hakana. Jao rasula majko mila. Vrijeme je da se mijenjaju i dirigenti...
Thuram je loš igrač. Igralo mu se ne igralo...
Thuram je loš igrač. Igralo mu se ne igralo...
Čudil se iko što je Inzaghi izbacio City-ja? Daj Bože da griješim ali mislim da će godine proći dok ponovo ne budemo imali takvog trenera.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Činjenica je da je top trener. Činjenica je i da mu nisu doveli iole normalnog igrača, vjerujem da bi sa 2-3 dodatna pojačanja čuda činio. I ovako je.
Ali isto tako činjenica je da je otišao šupački, a to mu nije prvi put. Laziu je isto uradio kad je došao u Inter.
Po meni je i dalje uprava krivac broj 1 za sve ovo. Tek onda igrači pa tek Mister.
Ali isto tako činjenica je da je otišao šupački, a to mu nije prvi put. Laziu je isto uradio kad je došao u Inter.
Po meni je i dalje uprava krivac broj 1 za sve ovo. Tek onda igrači pa tek Mister.
1921
- RollingPaper
- Kontakt:
Plakat ćemo za Inzagijem.
U Laziu mu je istekao ugovor a sa Interom je imao ugovor i za narednu sezonu i ako već nismo imali spremnog dobrog trenera u zamjeni nismo ga smjeli pustit. Što Como nije pustio Fabregasa? Nisu glupi. Koliko smo samo puta plaćali oštete kad damo otkaz treneru, nije nijedan otišao džabe. A kad oni hoće ić onda ih puštamo džabe, gdje je tu logika? Da su barem uzeli 10 mil od Arapa. Al to je naš problem koji vuče korijene od Morattija da su naši iz Uprave previše gospoda pa svima popuštaju i kad mas sudije je*u oni šute.GeriOldman je napisao/la: ↑01 jul 2025, 08:28Ali isto tako činjenica je da je otišao šupački, a to mu nije prvi put. Laziu je isto uradio kad je došao u Inter.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Jest, ali je uveliko pregovarao sa interom dok je sezona trajala. Ostalo dijelim mišljenje, previše su merhametli i donekle mi je drago što je lautaro odreagovao pa makar kuršlus nastao u svlačionici.
1921
ako se dobro sjecam nije bilo pregovora u toku sezone. Inzaghi je trebao produzit ugovor kad je Conte iznenada dao ostavku. Marotta je u zadnji cas kontaktirao Inzaghia, bukvalno sutradan je trebo potpisat ugovor. Moguce da grijesim al se ja tako sjecam. Svejedno sad je ispo supcina ali i razumijem u neku ruku. Velike su pare u pitanju a i nikad nije dobio podrsku uprave na mercatu, a evo vidimo da ni ovo ljeto nece nista drugacije bit.GeriOldman je napisao/la: ↑01 jul 2025, 10:45Jest, ali je uveliko pregovarao sa interom dok je sezona trajala. Ostalo dijelim mišljenje, previše su merhametli i donekle mi je drago što je lautaro odreagovao pa makar kuršlus nastao u svlačionici.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ja vjerujem da bi ostao samo da su ga ispratili barem jedan mercato, vjerojatno je sve puknulo ove zime kad nije doveden napadac kojeg su trazili vec Zalewski kao bek, veliki je minus Marotte i kompanije sta to nisu mogli predvidjeti a nije im se prvi put takva situacija dogodila, eto scenarij je slican kao kad nas je Skriniar napustio.
Sta se tice ove Lautarove izjave ja vjerujem da on ne misli samo na Hakana, sigurno imaju jos 3-4 igraca koji su mislima negdje drugdje i zele napustiti klub a Marotta je to pokusao sakriti tako da svali na Hakana koji je i prije ovoga bio na putu odlaska, vjerujem da se odnosilo na Thurama, Frattesia mozda i jos nekoga tko je dio prvih 13-15 igraca. U svakom slucaju bilo bi bolje prodati sve koji nisu zeljni ostati, pa krenuti bas ispocetka.
Sta se tice ove Lautarove izjave ja vjerujem da on ne misli samo na Hakana, sigurno imaju jos 3-4 igraca koji su mislima negdje drugdje i zele napustiti klub a Marotta je to pokusao sakriti tako da svali na Hakana koji je i prije ovoga bio na putu odlaska, vjerujem da se odnosilo na Thurama, Frattesia mozda i jos nekoga tko je dio prvih 13-15 igraca. U svakom slucaju bilo bi bolje prodati sve koji nisu zeljni ostati, pa krenuti bas ispocetka.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Da da Marotta političar vazda bio. Hoće da usmjeri bjes navijača na Hakana koji je već bivši a zaštiti Turama koji je potpuno nespreman i nezainteresovan.Tritolone je napisao/la: ↑01 jul 2025, 11:55Ja vjerujem da bi ostao samo da su ga ispratili barem jedan mercato, vjerojatno je sve puknulo ove zime kad nije doveden napadac kojeg su trazili vec Zalewski kao bek, veliki je minus Marotte i kompanije sta to nisu mogli predvidjeti a nije im se prvi put takva situacija dogodila, eto scenarij je slican kao kad nas je Skriniar napustio.
Sad ćemo da vidimo pravog Marottu. U Inzagiju i Konteu je imao vrhunske trenere koji su mogli sa mediokritetima i slobodnim agentima osvajati titule.
Inzaghi je po meni najbolji trener današnjice i jedan od najboljih trenera Intera svih vremena. Ovaj tim je samo on i niko drugi mogao dva puta odvesti u finale Lige Prvaka.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Navijači lazija se kunu da je tako isto otišao, ali eto moguć je i taj scenarij.arminz je napisao/la: ↑01 jul 2025, 11:26ako se dobro sjecam nije bilo pregovora u toku sezone. Inzaghi je trebao produzit ugovor kad je Conte iznenada dao ostavku. Marotta je u zadnji cas kontaktirao Inzaghia, bukvalno sutradan je trebo potpisat ugovor. Moguce da grijesim al se ja tako sjecam. Svejedno sad je ispo supcina ali i razumijem u neku ruku. Velike su pare u pitanju a i nikad nije dobio podrsku uprave na mercatu, a evo vidimo da ni ovo ljeto nece nista drugacije bit.GeriOldman je napisao/la: ↑01 jul 2025, 10:45Jest, ali je uveliko pregovarao sa interom dok je sezona trajala. Ostalo dijelim mišljenje, previše su merhametli i donekle mi je drago što je lautaro odreagovao pa makar kuršlus nastao u svlačionici.
Kako god, odlazak mu niko normalan ne može zamjeriti. Način na koji je došlo do toga apsolutno da.
Također, dijelim mišljenje da je jedan od najboljih trenera Intera ikad. To će vrijeme najbolje pokazati. Ostaje žal za 2 scudeta, ali je tu uprava apsolutno zakazala. O LP ne bih, sama činjenica da je sa ovim timom igrao 2 finala je za izučavanje. Opet kažem, vrijeme će pokazati kakvog su trenera imali i vjerovatno prokockali. Sa 2-3 ciljana pojačanja napravio bi dinastiju, ali sad je gotovo.
Ono što više treba da brine je skupina vrlo upitnih igrača, čast izuzecima. Ti izuzeci su Lautaro, Barella i Bastoni. Ostalo neka se dobro zapita da li je za Intera. Čak i prva dvojica gore su poprilično labilni u smislu da često nestanu kad ih ekipa treba, ali su isto tako pokazali da su i klase. Za mene je Bastoni neprikosnoveno najbolji igrač Intera, te kao takav treba biti lider i kapiten, ali nebitno.
Dovode se nebitni igrači za fine pare. Potrošio si 2 mjeseca pregovora i 30 milki za faking Luis Henriquea. Nit mu imaš poziciju dati nit je on nekakav igrač što pravi razliku. Doveo si Bonya koji je light verzija thurama, što će reći da također nije prijeko potreban. To je već 50 miliona. Za te pare si trebao dovesti Edersona ili Rovellu, pa čak i Paza ili Riccija.
Sredina je ključni segment i ući u sezonu sa Mikhijem od 40 godina kojem svaki pas kasni 5 sekundi ili Hakanom koji je očito smeće je samoubistvo, osim ako nisi unaprijed batalio titulu. Ako jesi onda ok, borba za LP.
Uprava na čelu sa marrottom mora počistiti ovaj nered koji su napravili. Oni i niko više. Da vidimo sad maga marrottu.
1921
Meni je Bonny dobar igrac, nema neku strasnu statistiku ali ima tek 21 godinu, ova njegova cijena kad gledas globalno trziste nogometa je sitnica samo kad uzmes u obzir da mi kao klub nemamo para da bi dovodili igrace koji ce mozda uspjeti to ispada puno strasnije. Od Henriquea se trebalo odustati onoga trenutka kad se saznalo da je Inzaghi na odlasku, a i prije toga transfer je upitan posto dovodis lika za 20ak+ mil kao zamjenu igracu koji je jedan od boljih u ekipi, poprilicno sulud transfer (jos jedan Ausiliev) pogotovo kad vidis da postoje druge rupe, slazem se da bi bilo pametnije tu lovu preusmjeriti na jednog veznjaka koji ce vec sada moci zamjeniti Mikhia da ovaj ide na klupu ili postenog stopera, a sad smo u situaciji da osim Mikieve zamjene trebas traziti i Hakanovu ne vidim na koji nacin mi to mozemo napraviti ovaj mercato.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Thuram lajkao onu knjigu od posta od Hakana, ako je bilo ikakve sumnje je li i on jedan od onih na koje Lautaro cilja mislim da je otklonjena. Jos jucer nakon utakmice mi je kroz glavu prosla ideja da ne bi bilo uopce cudno da nas i on napusti ali posto ne postoji klub na svijetu koji ga bas toliko treba vjerojatno bi ga zamjenili, onda mi jedina zamjena koja ima smisla iz viseg kutova ona sa Vlahovicem, posto ga se Juventus zeli rijesiti svim silama,
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Brat bratu izgleda kao da ima 45 godina, ne 21.Tritolone je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:28Meni je Bonny dobar igrac, nema neku strasnu statistiku ali ima tek 21 godinu, ova njegova cijena kad gledas globalno trziste nogometa je sitnica samo kad uzmes u obzir da mi kao klub nemamo para da bi dovodili igrace koji ce mozda uspjeti to ispada puno strasnije. Od Henriquea se trebalo odustati onoga trenutka kad se saznalo da je Inzaghi na odlasku, a i prije toga transfer je upitan posto dovodis lika za 20ak+ mil kao zamjenu igracu koji je jedan od boljih u ekipi, poprilicno sulud transfer (jos jedan Ausiliev) pogotovo kad vidis da postoje druge rupe, slazem se da bi bilo pametnije tu lovu preusmjeriti na jednog veznjaka koji ce vec sada moci zamjeniti Mikhia da ovaj ide na klupu ili postenog stopera, a sad smo u situaciji da osim Mikieve zamjene trebas traziti i Hakanovu ne vidim na koji nacin mi to mozemo napraviti ovaj mercato.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
I ja sam prvo provjerio jel rođen u Africi, rekoh garant mu lažirali rodni list, ali u Francuskoj je ipak rođen
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma možda je lažirao da je u Francuskoj rođen

MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.