Postao/la djedovic01 » 26 jan 2016, 21:11
Ja ne znam sta ovi neki kao se ismijavaju zbog pisanja forumasa kako je neko los danas bio i tako nesto. Je li Edis sam rekao da se danas vidjelo kako neke nase "zvjezdice" se trebaju spustiti na zemlju. Kao i na svakoj tekmi ima neko dobar neko los, i ne vidim u cemu je problem sto neko napise da je neko los danas bio!? To nije nikakvo pljuvanje i nesto tome slicno, nego jedino konstatacija koja je danas bila ocigledna. Ovaj danas poraz nam samo dobro moze donijeti, bolje da je danas dosao nego u prvenstvu.
bistrikboy ja i dalje mislim da je na beku znacajno bolji, jer nema on lucidnost da zavrsi neku akciju 1 na 1 ili te neke kretnje sto ima jedno krilo. Prosle god. je promasio neke sanse sto su mogle te tekme odvesti u drugom smjeru od onog kako su zavrsene. Takodjer, mnogo mi se svidjelo kako je Evropu odigrao na poziciji beka, bas kvalitetno i mozda na nivou da udje u reprezentaciju, ali nazalost od Evrope Memija nije isti igrac kao u tom periodu. Ovo je moje misljenje, nadam se da Edis ima plan u glavi i da ce to biti dobro po Zeljeznicar i da ce maksimum izvuci iz Memije.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."