FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne pilam naopako, nego stvarno smatram da je poveliki upitnik. ali drago mi je ako ništa što mnogi, mnogi sad preispituju koliko su ustvari pametni...
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Današnja utakmica je jasan pokazatelj da smo i dalje u deficitu sa igračima. Čekam RadinovićaMrRiccoli je napisao/la:Ma samo da ne nagomilamo bezveze igraca, znam da ovo znaci da ce biti i prodaje ali nezz kako ce nasi mladi onda dobijati priliku jos sad to placanje olimpiku da vratimo stanica koji ko zna u kakvoj je formi jos sad u ovako paklenoj konkurenciji. Bice tu puno i nezadovoljstva ali dobro sta je tu je.super je napisao/la:jos stana bi trebao u ova dva dana i onda jos par dana za dvojicu i to je to
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
ta dva igraca jesu li iz bih lige ili strani???super je napisao/la:jos stana bi trebao u ova dva dana i onda jos par dana za dvojicu i to je to
51%--------49%
Vratite Ajzeu *ebo vas Stevanović! 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Eto ga

Realno gledajuci Djelmic bi morao dobro oznojiti guzicu da bi igrao u prvih 11 pored ovakve konkurencije, sam je i on svjestan da u novom Zelji teako da bi imao mjeata.
Svaka cast Upravi
Svaka cast Upravi
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
smrdljivi katarski dolari iz Al Kharaitiyata su stigli
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

mrcina je tu
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
razvijen k'o kosovski svemirski program.
Eto Ibricicu je bila karijera u uzlaznoj putanji pa ste svrsavali na njeg. Ovaj je jos i mladji i ima nadu da se izvadi, a onom Lokomotiv bio vrh karijere, neka nemojte molim vas.
Stevanovic je vec sad igrao za bolji klub nego ovaj sto je u citavoj karijeri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
naravno da nije, i ja sam isto pisao i za njega. skupo je ovo ako se promaši, baš skupo.Tryg je napisao/la:Eto Ibricicu je bila karijera u uzlaznoj putanji pa ste svrsavali na njeg. Ovaj je jos i mladji i ima nadu da se izvadi, a onom Lokomotiv bio vrh karijere, neka nemojte molim vas.
Hohohoohoho
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
jel se više rastalilo
Svaki igrac da li on igrao u ligi petice ili u nasoj federalnoj ligi je dobrodosao. Kod mene je mjerilo ono sto on pokazuje na terenu, tako da i za njega to isto vrijedi. Da je igrac koji iza sebe ima karijeru ima, e sad u kakvom je stanju i u kakvoj je formi to cemo da vidimo. U svakom slucaju dobrodosao...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Doduse ima i ta mjesta. A jel to obestecenje za stanica nesto malo???PipiDugaCarapa je napisao/la:Današnja utakmica je jasan pokazatelj da smo i dalje u deficitu sa igračima. Čekam RadinovićaMrRiccoli je napisao/la:Ma samo da ne nagomilamo bezveze igraca, znam da ovo znaci da ce biti i prodaje ali nezz kako ce nasi mladi onda dobijati priliku jos sad to placanje olimpiku da vratimo stanica koji ko zna u kakvoj je formi jos sad u ovako paklenoj konkurenciji. Bice tu puno i nezadovoljstva ali dobro sta je tu je.super je napisao/la:jos stana bi trebao u ova dva dana i onda jos par dana za dvojicu i to je to
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Ma na ljeto Kloc dolazi,evo glave ako ne dodje 
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Je.bi ne vadi

Nedo mu Allah da ga sretnem, ovakve ljude bahate I pre-bogate to je sevap pljackati I nahraniti koga treba.PipiDugaCarapa je napisao/la:
Eh sad SVAKA CAST UPRAVO! Tako se radi kapa dole,ovaj ce mali planuti kod nas aBd inshela ima da obnovi karijeru samo tako.
Welcome MS.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.