Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

marseille_unique
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 02:49

[youtube][/youtube]
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 sep 2009, 03:01

E bas sam neki dan gledao ovaj gol,perverzija , bas sam se prije cudio odakle mu na socceru onako jak sut 95 shot power cini mi se :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 03:09

niej to nista mogu ti naci cijelu kompilaciju njegovih BOMBI cak ni carlos nije imao tako jak sut,

znam ja na socceru ubijam njegovim sutom iz slobodnih pogotovo sa desne strane, najbolje puca na socceru kad mu ono igrac gurne loptu znas kad stoje dvojica kraj lopte, i onda samo drzis prema gore tipku i u stranu da je zavrne

ne znam je si kad pokuso da uhvatis sa njim trk po lijevoj strani i da ono gurnes loptu ispred i onda opucas , ja sam tako dao jedno pet puta gol ali kad ga dadnes takav je dobar osjecaj
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 sep 2009, 08:57

Koja bombetina :)
010 ISN'T JUST A CODE

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 09:41

ubija cojk bas je komad odvaljen od stijene kad ga gledas vako, ima cojk haubicu u nogama

evo jos jedan za sad ako ne bolji onda isti kao prosli, inace ovaj gol je postignut prije neka 4 mjeseca

kliknite dvaput brzo na play

[youtube][/youtube]

slika

slika

slika
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 10:00

produzi dalje produzi dalje ..........
Tuzlanski_Malisa

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 24 sep 2009, 10:04

marseille_unique je napisao/la:ubija cojk bas je komad odvaljen od stijene kad ga gledas vako, ima cojk haubicu u nogama

evo jos jedan za sad ako ne bolji onda isti kao prosli, inace ovaj gol je postignut prije neka 4 mjeseca
http://www.youtube.com/watch?v=-t5MF7NRQh4

http://www.youtube.com/watch?v=aJfxy24HJm4

http://www.youtube.com/watch?v=B8vVOz9XAU0

[youtube][/youtube] - ovo ti se zove umjetnost
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 sep 2009, 10:20

RuudVanGoal je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:ubija cojk bas je komad odvaljen od stijene kad ga gledas vako, ima cojk haubicu u nogama

http://www.youtube.com/watch?v=-t5MF7NRQh4

http://www.youtube.com/watch?v=aJfxy24HJm4

http://www.youtube.com/watch?v=B8vVOz9XAU0

[youtube][/youtube] - ovo ti se zove umjetnost
Od svih ovih golova jedino onaj prvi od Carlosa je jaci i bolji od ova dva od Taiwa, realno.

@Gerrard, kako bolan nije blistava sadasnjost pa vec godinama su u vrhu francuskog fudbala i redovno igraju u LP. Eto kad ih uporedis sa Wolfsburgom kojem je najveci uspjeh plasman u LP a ovi svake godine igraju onda mozes valjda i sam skontat da JEST blistava sadasnjost... jer i taj Wolfsburg svi velicaju a nema ni stoti dio velicine Marseille-a ;)
010 ISN'T JUST A CODE

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 10:26

to su ti ti navijaci , avatar mu je od nisterloya i navija vjerovatno za real a stavlja ronaldinjove golove i snjima se dici, dok ej ovaj igrao u barceloni, i sta ja imam sa takiom navijacima pricati, mislim mozemo mi pricati ali sa takim ne treba pristajati jer oni shvacaju fudbal drugacije od mene
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 10:31

taye taiwo kompilacija

[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 10:36

jest nam neko pametan, hvala bogu pa ima jedan tako pametan ko ti, sta bi ovaj forum bez tebe, hvala ti sto si jos uvijek ovdje na ovom forumu i sto i dalje tako pametan pratis ove glupe postove i ovu glupu temu, puno mi to znaci osobno a i svima nama, stavrno ne znam kako da ti se zahvalim , eh da smo bogdom svi ovako pametni kao ti gdje bi nam bio kraj, da si zdrav i ziv jos puno puno godina
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 10:45

samo kukavice bjeze i lazu kao ti , pogledaj moje postove kad su prestali pod starim nickom, nemoj da izvrces stavri i lazes kako bi ostali vidili i povjerovali u to, ni ovo ti ne bi napisao ali sam morao jer bi svi mislili da su navijaci marseillea kukavice a nisu, jer ipak si ti veoma pametan sta god da kazem daba mi, i ko ti rece da ides sa teme ja ti kazem super sto ima neko kao ti tako pametan na ovoj temi, nemoj ici svega ti dobrodoso si bilo kad, pametnih nikad dosta, hajd zivio ti
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 10:53

aristotelu ne napustaj ovu temu ostat ce grupa budala na njoj, nemoj svega ti
Tuzlanski_Malisa

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 sep 2009, 11:01

Gerrard je napisao/la:Nisam ja nista rekao protiv tog kluba ali smjesno je govoriti kako je svaki njihov igrac najbolji na svijetu , cuj Niang medju 3 najbolja napadaca na svijetu :roll:

Velicati taj klub nema razloga Marseille koliko znam u zadnje dvije sezone tek parira Lyonu donekle kao i Bordo , a prije toga 5 godina ih nije bilo , sve je to tanko za tako veliki klub , ali ne znam kako tebi iskreno izgleda velkicanje svakog igraca kao da se fudbal ne moze zamisliti bez tih prosjecnih fudbalera realno ... velicati nesto sto svi znamo da trenutno nije veliko je smjesno , a sto se tice Woslburga on se velica radi Dzeke i Misketa ali to je za razliku od Marseilla apsolutno mal klub i tu se slazem sa tobom !
To za Nianga nisam ja napisao, uostalom svako ima pravo za bilo koga reci da je najbolji. I ja isto tako kazem za Damira Doborca da je najbolji rukometas na svijetu pa sta? Necu valjda bit objektivan po tom pitanju...
Nisu svi ljudi kao ti da navijaju samo za "rezultate".
010 ISN'T JUST A CODE

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 11:04

a jest neko pametan hajd ostani ovdje dezuraj , prati hoce li ko izvaliti kaku glupost, jbg imas klikere nije ti ni aristotel ravan

ja cu od sad geldati kad te nema na forumu , da postam onda, da me ne bi provaljivo ko do sada, stid me vise i boga i naroda radi ovih mojih gluposti
Tuzlanski_Malisa

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 sep 2009, 11:28

Gerrard je napisao/la: Nisam ni rekao za tebe da si napisao to za Nianga ... a to za rezultate ne vrijedi raspravljati , uostalom branis ovog lika kao oci u glavi , kao da ti je idol ... Neces biti objektivan ali smjesno je bas reci nesto slicno kao za Nianga , to je isto kao da je kazem da je Lucas Leiva najbolji vezni igrac na svijetu ... !

Takodjer ni tebe nigdje nisam prozvao , tako da smo ja i ti vec davno rascistili neke stvari i nema potrebe da mi se obracas bezveze ulazis u raspravu !
Ne branim ga, cak sam ga i ja napao par puta zbog provala. Ali kada se nekom necija provala spominje i nakon mjesec dana to je onda cista provokacija, a ti si ocito ovdje dosao da provociras.
Branio sam OM jer si poceo da pljujes po klubu samo zato sto je marseille-unique rekao da je Niang medju najboljima.

Sto se tice Nianga, kad si vec toliko uporan, ako imas neki dokaz da nije medju najboljima ili neki konstruktivan komentar da to opovrgnes onda to napisi. A nemoj pisati glupe komentare tipa: "hahah on najbolji", "marseille prosjecan" i sl.
Ovo je tema o Marseillu i logicno je da se na ovoj temi velicaju njegovi igraci.
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 sep 2009, 11:40

Gerrard je napisao/la:Normala da ovdje samo provociram dobro si to primjetio , a pogotovo mi se svidja kada doticni fan Marseilla pada na te provokacije ...haj zivio !
Nadam se onda da admini citaju tvoje postove :?
010 ISN'T JUST A CODE

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 22:54

Jedan zivot jedan klub, jedan unique

slika
Tuzlanski_Malisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2009, 23:01

Gerrard je napisao/la:Normala da ovdje samo provociram dobro si to primjetio , a pogotovo mi se svidja kada doticni fan Marseilla pada na te provokacije ...haj zivio !
Na sta ti padas , :mrgreen: na Ovrebra :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 sep 2009, 23:30

jedan zivot jedan klub, jedan unique

[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.