Zar ne smiju 2?jopaa7 je napisao/la:Brate koliko to bonusa?PaskalHens je napisao/la: Bonus: WALKER PREKO 22,5; C.J.MCCOLLUM ISPOD 22,5
OMJER: 7/10
BONUS: 1/3
NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
- PaskalHens
- Kontakt:
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Viva la France, as they say in Rome.
Nisam siguran, ali mislim da je max 3 bonusa. 15 parova + 3 bonusa tjedno.PaskalHens je napisao/la:Zar ne smiju 2?jopaa7 je napisao/la:Brate koliko to bonusa?PaskalHens je napisao/la: Bonus: WALKER PREKO 22,5; C.J.MCCOLLUM ISPOD 22,5
OMJER: 7/10
BONUS: 1/3
bodi123 je napisao/la:
3 bonus tipa je maximalno, 15 obaveznih.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PaskalHens
- Kontakt:
Ok. Editovat ću i jedan prebaciti u analizu gore. Nadam se da je to uredu.bodi123 je napisao/la:3 bonus tipa je maximalno, 15 obaveznih.
Viva la France, as they say in Rome.
PaskalHens je napisao/la:Ok. Editovat ću i jedan prebaciti u analizu gore. Nadam se da je to uredu.bodi123 je napisao/la:3 bonus tipa je maximalno, 15 obaveznih.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Za oklahomu do 10 izbacit tipove a za ostale standardno 00 00 ?bodi123 je napisao/la:3 bonus tipa je maximalno, 15 obaveznih.
i ne moze kod nekog westbrook 1.85 kodn ekog 1.60 a ovaj sa 1.85 stavio poslije ovog sa 1.60
iNFY je napisao/la:Za oklahomu do 10 izbacit tipove a za ostale standardno 00 00 ?bodi123 je napisao/la:3 bonus tipa je maximalno, 15 obaveznih.
Jedan savjet za ove tabele. Stavljaj ih u spoiler, a iznad spoilera napišit za šta je tabela. Ovako kada ih postavljaš kao slike treba dugo da listaš do dijela stranice koji te zanima. Onako kada su u spoileru ljepše će biti.bodi123 je napisao/la:
Rezultati i tablice ubacene, sve statistike updatovane.
Upoznati ste sa pravilom o neaktivnosti takmicara, s toga, obzirom da je proslo 5 dana a pojedini takmicari nisu nista tipovali, ovim putem ih obavjestavam da su izbaceni iz takmicenja do daljnjeg, a to su sljedeci:
Dzemoarsenal
Biban25
kontinen
Pozde
Melloo
breskva
legija11
Lakoste
jasko_juve
bevanda4
BenjooJutub
suarez7
Barca1
nikadnedobijam
plus Lillard i LjumanM95, koji su dobrovoljno odustali.
@arelinho, nje problem, bit ce nesto.
Upoznati ste sa pravilom o neaktivnosti takmicara, s toga, obzirom da je proslo 5 dana a pojedini takmicari nisu nista tipovali, ovim putem ih obavjestavam da su izbaceni iz takmicenja do daljnjeg, a to su sljedeci:
Dzemoarsenal
Biban25
kontinen
Pozde
Melloo
breskva
legija11
Lakoste
jasko_juve
bevanda4
BenjooJutub
suarez7
Barca1
nikadnedobijam
plus Lillard i LjumanM95, koji su dobrovoljno odustali.
@arelinho, nje problem, bit ce nesto.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Meni ste sinoc Gasola racunali kao win za bonus, ali je on stao na granici, tako da imam od bonusa 2 pogodjena, 1 promasen 
bodi123 je napisao/la:
1946~
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Mala ispravka - ja sam jučer dva prošao, a jedan pao. I konačno sam bonus par pogodio.bodi123 je napisao/la:Rezultati tipovanja za petak 16.12.2016. godine:![]()
Lakersi i Brook over (21.5) su bili dobitni, a pao sam talijanskog hadalja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
risingforce
- Kontakt:
meni je De Colo racunat da sam promasio, a kvota je 1 , nije nastupio
Obzirom da sam nenaspavan brojao, molim za oprost.
Biće ispravljeno.
Biće ispravljeno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
ThrillerHz je napisao/la:Meni ste sinoc Gasola racunali kao win za bonus, ali je on stao na granici, tako da imam od bonusa 2 pogodjena, 1 promasen
bodi123 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Monolog je napisao/la:Mala ispravka - ja sam jučer dva prošao, a jedan pao. I konačno sam bonus par pogodio.bodi123 je napisao/la:Rezultati tipovanja za petak 16.12.2016. godine:![]()
Lakersi i Brook over (21.5) su bili dobitni, a pao sam talijanskog hadalja.
Bit ce popravljeno sve u sutrasnjim tablicama, hvala na sugestijama i halalite na greskama, ne brojim to ja jbg, imamo par forumasa sto su zaduzeni za brojanje svakodnevno a ja samo pravim tabele na osnovu podataka koje dobijem(sve je isprogramirano tako da ni to rucno ne radimo, s toga postoji sansa da racunar pogrijesi ukoliko mu proslijedis pogresan zarez ili razmak recimo).risingforce je napisao/la:meni je De Colo racunat da sam promasio, a kvota je 1 , nije nastupio
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nikakav belaj, ljudi smo -> svi griješimo. Nema tu nikakvih problema, napada i čega sve ne. Uostalom - svako vodi i sopstvenu statistiku + su svi postovi vidljivi još od prvog dana takmičenja, tako da se sve da provjeriti i ispraviti.
Lijepo je vidjeti i kad ljudi priznaju da je greška otišla njima u korist, moram priznati.
Lijepo je vidjeti i kad ljudi priznaju da je greška otišla njima u korist, moram priznati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
risingforce
- Kontakt:
gaston je napisao/la:Obzirom da sam nenaspavan brojao, molim za oprost.![]()
Biće ispravljeno.
ma samo opusteno, svaka vama cast na trudu, dobio si moj glas na anketi
gaston je napisao/la:Obzirom da sam nenaspavan brojao, molim za oprost.![]()
Biće ispravljeno.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma niko vas ne ruzi za greskice, svaka vama cast na volji i na organizovanosti. Sve super izgleda, a ako smo svi posteni i uocimo neke greske na sebi nebitno bile one nama u korist ili protiv nas, bilo bi fer prijaviti, a nije nam tesko valjda sami svoju evidenciju voditi.
1946~
sad bas gledam tipove ko je sta pogodio i vidim ovog kralja:

hladno je igrao bookera kad je tekma vec pocela

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
hvala Bosna na sugestiji.KK_Bosna je napisao/la:sad bas gledam tipove ko je sta pogodio i vidim ovog kralja:
D. Booker ce ti se smatrati kao promasen tip, dosta vise sa opomenama, pobogu rok za OKC je bio do 22:00 medjutim ti si cak i nakon pocetka meca ovo postavio, a ovo ti je ujedno i posljednji prekrsaj pred diskvalifikaciju iz takmicenja, pamet u glavu.UserNAME2 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.