Mislim da ce Sloboda pobjediti Siroki! kad su uspjeli dobiti Igokeu,zasto nebi i Siroki koji je sigurno slabijeg kvaliteta od dodikovaca...el-fighter je napisao/la:Bit će ovo još jedna ( nadam se ) dosta zanimljiva utakmica. Malo je klubova koji su iz Mejdana odnijeli pobjedu. Nadam se da će Široki utakmicu odraditi rutinski i pokazati svoje kvalitete.
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Široki Prima pivo
bosnas_ je napisao/la:Mislim da ce Sloboda pobjediti Siroki! kad su uspjeli dobiti Igokeu,zasto nebi i Siroki koji je sigurno slabijeg kvaliteta od dodikovaca...el-fighter je napisao/la:Bit će ovo još jedna ( nadam se ) dosta zanimljiva utakmica. Malo je klubova koji su iz Mejdana odnijeli pobjedu. Nadam se da će Široki utakmicu odraditi rutinski i pokazati svoje kvalitete.
pa po čemu smo slabiji kad smo te iste dodikovce na pecari prije nekoliko dana ponizili sa 14 razlike, skoro čitavu utakmicu bili bolji....
zamolio bih isto administratore da mijenjaju naslov ovog topica nije Široki Prima pivo već je Široki HT Eronet!!!!!!
ovo je topic jos od prosle godine..mozda je najbolje staviti sam HKK Širokikošarkaš je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Mislim da ce Sloboda pobjediti Siroki! kad su uspjeli dobiti Igokeu,zasto nebi i Siroki koji je sigurno slabijeg kvaliteta od dodikovaca...el-fighter je napisao/la:Bit će ovo još jedna ( nadam se ) dosta zanimljiva utakmica. Malo je klubova koji su iz Mejdana odnijeli pobjedu. Nadam se da će Široki utakmicu odraditi rutinski i pokazati svoje kvalitete.
pa po čemu smo slabiji kad smo te iste dodikovce na pecari prije nekoliko dana ponizili sa 14 razlike, skoro čitavu utakmicu bili bolji....
zamolio bih isto administratore da mijenjaju naslov ovog topica nije Široki Prima pivo već je Široki HT Eronet!!!!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Hoce li biti danas prenosa na tv*u izmedju Slobode i Sirokog ili ce biti na ss.ba
-
- Kontakt:
Na Hayatujpg Siroki je napisao/la:Hoce li biti danas prenosa na tv*u izmedju Slobode i Sirokog ili ce biti na ss.ba
i ja bih zamolio HT Eronet da mi pokloni mobitel, ovaj što imam već je star
nema smisla očekivati od administracije foruma da prati sponzorske aktivnosti klubova. stavićemo samo široki, da vrijedi i ako klub opet promijeni ime.

nema smisla očekivati od administracije foruma da prati sponzorske aktivnosti klubova. stavićemo samo široki, da vrijedi i ako klub opet promijeni ime.
Kako stvari stoje prenosa nema ali upalite ko i ja tv i čekajte .elvir.vogosca je napisao/la:Na Hayatujpg Siroki je napisao/la:Hoce li biti danas prenosa na tv*u izmedju Slobode i Sirokog ili ce biti na ss.ba
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Re: HKK Široki
prenos na ntv hayat 100%
Pa zašto kad sam nazvao kod njih na tv kažu da nema .TNTRUDAR je napisao/la:prenos na ntv hayat 100%
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
prijatelj koji radi na hayatu juče mi je rekao da ima prenos
nevjerujem da se nešto izmjenilo
nevjerujem da se nešto izmjenilo
Ma volio bih ja da je tako kako ti kažeš ali zvao na Hayat i Mrežuplus i kažu nema prijenosa e sad ko je ovdje lud neznam. Iako sam još pred tv i nadam se 

jel itko išta našao, meni se čini da na mreži + nema.......15-21, ja pratim preko txt-a ima li barem igdje tekstualni prijenos?????
Ima li itko da upali Hayat pa vidi ima li tekme?
Nema 100% kako sam danas i najavio , igosi dali pare pa to treba od javnosti sakriti , Vujović braći prodao a od 3 sudca 2 Srbi.
a fora...sve se prenosilo sad odjednom ni na sportsport.ba ni na Hayatu..ccccckksiroki je napisao/la:Nema 100% kako sam danas i najavio , igosi dali pare pa to treba od javnosti sakriti , Vujović braći prodao a od 3 sudca 2 Srbi.
Ma rođak sve je to slučajno od 500 ljudi protiv Igosa do dva suca iz RS i jednog iz Sarajeva i to u Tuzli itd itd.Kevin je napisao/la:a fora...sve se prenosilo sad odjednom ni na sportsport.ba ni na Hayatu..ccccckksiroki je napisao/la:Nema 100% kako sam danas i najavio , igosi dali pare pa to treba od javnosti sakriti , Vujović braći prodao a od 3 sudca 2 Srbi.
Definitivno urota protiv "jadnog" Širokog.
Neće mreza plus da prenosi, jer su im "suci" rekli da štimaju za Igokeu.
samo mi nije jasno ZAŠTO nije bilo prenosa iz Lištice u mečevima lolalnog kluba protiv Igokee i Bosne???

Neće mreza plus da prenosi, jer su im "suci" rekli da štimaju za Igokeu.

samo mi nije jasno ZAŠTO nije bilo prenosa iz Lištice u mečevima lolalnog kluba protiv Igokee i Bosne???

Ovi sudeci mnogo dobro šilje protiv škripara, već je 59/55....., sram ih bilo....
Ti si na ignoru ima 6 mjeseci . Nađi si žensko i izbaci tu negativnu energiju .
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 14 gostiju.