Ammar Gegic

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

kobe24
Kontakt:

Re: Ammar Gegic

Post Postao/la kobe24 » 11 feb 2019, 00:02

bombaysaphire je napisao/la: Uzmi EON i pregledaj :rol:

Šalim se ,igrao je dvojku pretežno , Refko keca, ma slično kao Nikolić kada ima rolu , kada nije play...
Malo je dobio muda u napadu , ali nije još to to..
Pretežno je čuvao Jacksona i Colea...
E sad , zaboravljaju ljudi kako je yebeno igrati dobro u oba pravca, zato sam ja zadovoljan sa večerašnjom predstavom...
Hahaha, ma mogu i na mojoj tv vratiti tekmu, ali ne da mi se vracati radi 4 njegova poena. :D

Ma samo nek igra i stjece iskustvo, pa valjda mu dodje u glavu da mora ludjacki trenirati ako hoce da bude bitna karika u iole ozbiljnoj ekipi. Dzaba mu dobra odbrana, ako u napadu ne moze kupiti kos. Jos je relativno mlad i ima vremena, ali ne previse... Predstojece ljeto je bas bitno za njega.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 11 feb 2019, 15:43

slika

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 11 feb 2019, 22:02

Ognjen Jaramaz novi igrac Partizana
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 11 feb 2019, 22:48

kobe24 je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la: Uzmi EON i pregledaj :rol:

Šalim se ,igrao je dvojku pretežno , Refko keca, ma slično kao Nikolić kada ima rolu , kada nije play...
Malo je dobio muda u napadu , ali nije još to to..
Pretežno je čuvao Jacksona i Colea...
E sad , zaboravljaju ljudi kako je yebeno igrati dobro u oba pravca, zato sam ja zadovoljan sa večerašnjom predstavom...
Hahaha, ma mogu i na mojoj tv vratiti tekmu, ali ne da mi se vracati radi 4 njegova poena. :D

Ma samo nek igra i stjece iskustvo, pa valjda mu dodje u glavu da mora ludjacki trenirati ako hoce da bude bitna karika u iole ozbiljnoj ekipi. Dzaba mu dobra odbrana, ako u napadu ne moze kupiti kos. Jos je relativno mlad i ima vremena, ali ne previse... Predstojece ljeto je bas bitno za njega.

Nikakav si ti patriota , ja neki dan vraćao da vidim kako Penava zabija bacanja :opaopa: :bih:

Šalu na stranu , sviđa mi se što ga Trinki gotivi , ne sviđa mi se što je Jaramaz pred potpisom.

Ja bih bio sretan kada bi on unaprijedo svoju odbranu , i postao specijalac, slično nešto kao što je Branko Lazić.
Neka poboljša šut ( 500-700 lopti svaki dan preko ljeta) , ulaz već ima solidan i mogla bi to biti fina karijera.

Ne znam ko mu je menadžer, ali znam da je odbio Miška.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 14 feb 2019, 21:45

3p( pogodio tricu), 5ast za 18min protiv Novog Pazara
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 14 feb 2019, 22:10

Bassha je napisao/la:3p( pogodio tricu), 5ast za 18min protiv Novog Pazara
Je li bio prenos ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 feb 2019, 23:40

bombaysaphire je napisao/la:
Bassha je napisao/la:3p( pogodio tricu), 5ast za 18min protiv Novog Pazara
Je li bio prenos ?
Arena1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 25 feb 2019, 12:26

slika

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 25 feb 2019, 12:45

Bi mi drago za njega kad mu udje ona trica ... da hoce svaku tekmu ovako odigrat i dosta od njega skroz ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 17 maj 2019, 01:47

Sta je sa njim, igra li, ostaje li u Partizanu

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 17 maj 2019, 01:54

Nije registrovan uopste za KLS.
Ako ima imalo pameti ovaj period treba provoditi samo u dvoratni i raditi na sutu. Inace mu ni agenti vise nece pomoci da dobije minute u Partizanu.
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 18 maj 2019, 09:54

Bassha je napisao/la:Nije registrovan uopste za KLS.
Ako ima imalo pameti ovaj period treba provoditi samo u dvoratni i raditi na sutu. Inace mu ni agenti vise nece pomoci da dobije minute u Partizanu.
Preporucio bih mu agent da potrazi Njemca koji je Satoranskom haos pomogo proslo ljeto. E nmg da vjerujem da nije ni za KLS registrovan

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 18 maj 2019, 14:57

pa nije registrovan zbog ograničenog broja stranaca.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 19 maj 2019, 12:46

Sreo sam ga neki dan na aerodromu, popričali malo...

Kaže da ne zna još ništa, Trinkijem je oduševljen , sve je ok ...

Ja mislim da mu je ugovor 1+2 ...

cavendish
Kontakt:

Post Postao/la cavendish » 01 jul 2019, 10:37

Nije išlo u Bayernu, pa onda ni u Partizanu a sad će vjerovatno probati u Sparsu.

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 01 jul 2019, 12:19

igrac bez suta nema sta radit u danasnjoj kosarci na poziciji playa...ovakav rasplet sam davno nagovjestio..ne moze jedan trener istrpit i pokrit takav hendikep koji ti rusi ofanzivnu koncepciju, jer protivniku je puno lakse da se brani protiv 4 umjesto 5 igraca

kad na to dodas nikakvu kreativnost i manjak samopouzdanja da sutiras, dobijes igraca za trecerazredne klubove...zali boze tijela i gradje

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 29 jul 2019, 20:38

Još uvijek je bez klub za narednu sezonu?

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 30 jul 2019, 09:45

Bliski izvori mi govore da se vraca kuci i potpisuje za KK Igman Burch :mrgreen:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 avg 2019, 08:30

Brat potpisao za Slobodu. Mislim da je to dobar potez , kao i za Čamparu.
Interesantno je da sam neki dan čuo priču za Gegu da je imao odličan šut, dok nije došao u Sparse, oni su mu "korigovali" izbačaj i sad imamo rezultat...
Slična priča je i za Vrapca , a za njega se i sjećam da je imao dobar šut, međutim Sparsi su isto uradili kao sa Gegom...
Nije ovo ništa lično protiv Sparsa , nego protiv stručnjaka Trbića i njegovih umjetnika...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 avg 2019, 09:43

bombaysaphire je napisao/la:Brat potpisao za Slobodu. Mislim da je to dobar potez , kao i za Čamparu.
Interesantno je da sam neki dan čuo priču za Gegu da je imao odličan šut, dok nije došao u Sparse, oni su mu "korigovali" izbačaj i sad imamo rezultat...
Slična priča je i za Vrapca , a za njega se i sjećam da je imao dobar šut, međutim Sparsi su isto uradili kao sa Gegom...
Nije ovo ništa lično protiv Sparsa , nego protiv stručnjaka Trbića i njegovih umjetnika...

Bio je posle Sparsa svugdje, pa mu je shut ostao ****.. Kod Gegica je više problem u glavi kad treba shutati neće, a kada ne treba on pukne. Za jednom mega_talenta je ovo korak nazad.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.