Ja sam mislio da će sve, al vidim sada da nije tako. Prva 2 dana nemaju u programu dvije poprilično dobre tekme. Slovenija-Poljska i Španija-Crna Gora. Trećeg već prenose 8 od 12 i snimak jedne što je za pohvalu. Mislim da su otkupili pravo prenosa za svaku pa mi nije jasno što ne prenose. Pogotovo kad imaju 6 kanala i gotovo je uvijek jedan slobodan.Raonffa je napisao/la:Koliko mečeva će raditi SK zna li se?
Vidim da u četvrtak prenose sve osim prvog meča u 13:45 između Slovenije i Poljske, mada sigurno im je zgusnuta šema do utorka, jer se igraju i kvalifikacije za SP u fudbalu.
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Možda će nešto i promijeniti u programskoj šemi, yebiga kažem ti puno live prenosa ih čeka tokom ovog vikenda, te kvale u fudbalu te Eurobasket, možda još neki sportovi uživo, uglavnom prebukirani suKawhi je napisao/la:Ja sam mislio da će sve, al vidim sada da nije tako. Prva 2 dana nemaju u programu dvije poprilično dobre tekme. Slovenija-Poljska i Španija-Crna Gora. Trećeg već prenose 8 od 12 i snimak jedne što je za pohvalu. Mislim da su otkupili pravo prenosa za svaku pa mi nije jasno što ne prenose. Pogotovo kad imaju 6 kanala i gotovo je uvijek jedan slobodan.Raonffa je napisao/la:Koliko mečeva će raditi SK zna li se?
Vidim da u četvrtak prenose sve osim prvog meča u 13:45 između Slovenije i Poljske, mada sigurno im je zgusnuta šema do utorka, jer se igraju i kvalifikacije za SP u fudbalu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Latvia
Island
Slovenija
Njemacka
Belgija
Rumunija
Grcka
Poljska
Velika Britanija
Španija
Poljska
Kakav je Turski roster? Mogul ih rusi dobit?
Ma realno po meni Rusi imaju bolji roster i kvalitetnije igrače na svakoj poziciji i širi roster kvalitetnih igrača. Eh sad' znamo ta suđenja, ali ako bude fer i korektna utakmica, iako nisam upratio nijednu Rusku pripremnu i kako su igrali, po zvanicama mislim da bi Rusi trebali to da dobiju.Volvic je napisao/la:Kakav je Turski roster? Mogul ih rusi dobit?
Hajmo da vidimo koliko vas jedva čeka EB
U protekle 2 godine nijedno prvenstvo nisam ispratio kako treba sve je na preskok bilo, ovo je prvo koje ću u rahatluku da pratim i nadam se uživanju
Tako blizu, a tako daleko.
Hocel moci Francuzi sta?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
i ja cu posteno da ispratim - i to na kladioniciCiva je napisao/la:Ma realno po meni Rusi imaju bolji roster i kvalitetnije igrače na svakoj poziciji i širi roster kvalitetnih igrača. Eh sad' znamo ta suđenja, ali ako bude fer i korektna utakmica, iako nisam upratio nijednu Rusku pripremnu i kako su igrali, po zvanicama mislim da bi Rusi trebali to da dobiju.Volvic je napisao/la:Kakav je Turski roster? Mogul ih rusi dobit?
Hajmo da vidimo koliko vas jedva čeka EB![]()
![]()
U protekle 2 godine nijedno prvenstvo nisam ispratio kako treba sve je na preskok bilo, ovo je prvo koje ću u rahatluku da pratim i nadam se uživanju
Bassha je napisao/la:
uh,dobro je ovo tanjevic otrpio ovako mirno
Kawhi je napisao/la:Ja sam mislio da će sve, al vidim sada da nije tako. Prva 2 dana nemaju u programu dvije poprilično dobre tekme. Slovenija-Poljska i Španija-Crna Gora. Trećeg već prenose 8 od 12 i snimak jedne što je za pohvalu. Mislim da su otkupili pravo prenosa za svaku pa mi nije jasno što ne prenose. Pogotovo kad imaju 6 kanala i gotovo je uvijek jedan slobodan.Raonffa je napisao/la:Koliko mečeva će raditi SK zna li se?
možda nemaju toliko komentaora koji koliko toliko mogu komentarisati kosarku
Bassha je napisao/la:Latvia
ne znam kako pojedini portali pojedinim igracima tako lako promijene visinu,evo porzingis sad odjednom 217 visok a u nba preko 220
Favoriti za medalje:
1. Spanija
2. Litvanija
3. Francuska
4. Hrvatska
5. Slovenija
6. Srbija
7. Njemacka
8. Turska
Sa Teom, Jokicem, Bjelicom i Raduljicom uzeli bi zlato lagano i ubjedljivo... Bez njih je polufinale veliki uspjeh... Ravno osvajanju titule...
1. Spanija
2. Litvanija
3. Francuska
4. Hrvatska
5. Slovenija
6. Srbija
7. Njemacka
8. Turska
Sa Teom, Jokicem, Bjelicom i Raduljicom uzeli bi zlato lagano i ubjedljivo... Bez njih je polufinale veliki uspjeh... Ravno osvajanju titule...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
NjemackaMirko je napisao/la:Favoriti za medalje:
1. Spanija
2. Litvanija
3. Francuska
4. Hrvatska
5. Slovenija
6. Srbija
7. Njemacka
8. Turska
Bassha je napisao/la:NjemackaMirko je napisao/la:Favoriti za medalje:
1. Spanija
2. Litvanija
3. Francuska
4. Hrvatska
5. Slovenija
6. Srbija
7. Njemacka
8. Turska
Sa Teom, Jokicem, Bjelicom i Raduljicom uzeli bi zlato lagano i ubjedljivo... Bez njih je polufinale veliki uspjeh... Ravno osvajanju titule...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cerekaj se uz argumente, u ovom slucaju protiv...
Divlja ekipa, suterska, ne bez talenta, trener Amer koji ih dobro poznaje, dvije godine zreliji, ovaj put bez pritiska domaceg terena i javnosti, rastereceni... 02. i 05. isti scenario. Dirku su trebali relativno nepoznati i motivisani Nikagbatse, Grin, Vuherer da uz Okuladzu isprate Detmanove/Bauermanove zamisli. Ne vidim zasto ne bi mogli do cetvrtfinala?
Litvanija i Italija ce biti najvjerovatnije prve dvije ekipe u grupu, Gruzija treca pa onda Njemacka... Nebitno i da budu treci u grupi kad ce im kao protivnici biiti Francuska, Slovenija ili Grcka. Mislis da Njemacka to moze proci ?
Opet bolji gledati na Sport Klubu koliko god meceva prenosili nego npr na BHT-U gdje bi prenosili samo susjede i gdje bi slusao Aleksandra Babica kako citavu yebenu tekmu samo prica o statistici i procentima suta.filip13 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Ja sam mislio da će sve, al vidim sada da nije tako. Prva 2 dana nemaju u programu dvije poprilično dobre tekme. Slovenija-Poljska i Španija-Crna Gora. Trećeg već prenose 8 od 12 i snimak jedne što je za pohvalu. Mislim da su otkupili pravo prenosa za svaku pa mi nije jasno što ne prenose. Pogotovo kad imaju 6 kanala i gotovo je uvijek jedan slobodan.Raonffa je napisao/la:Koliko mečeva će raditi SK zna li se?
možda nemaju toliko komentaora koji koliko toliko mogu komentarisati kosarku
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Slovence i Grke - da.Bassha je napisao/la:Litvanija i Italija ce biti najvjerovatnije prve dvije ekipe u grupu, Gruzija treca pa onda Njemacka... Nebitno i da budu treci u grupi kad ce im kao protivnici biiti Francuska, Slovenija ili Grcka. Mislis da Njemacka to moze proci ?
Ne navijam za Nijemce.
Drzim da je ovo EP usled brojnih otkaza vodecih igraca vrlo nepredvidivo i ujednaceno. Ne usudjujem se nekoga unaprijed otpisivati. Mislim da su i Rusi silno motivisani. Ne vjerujem u novi njihov brodolom tipa 2013/15...
Kvalitet struke i timska igra ce jos vise doci do izrazaja.
Pomalo sa tvoje strane nepraveden izbor favorita, ali svako ima svoj ukus.Mirko je napisao/la:Favoriti za medalje:
1. Spanija
2. Litvanija
3. Francuska
4. Hrvatska
5. Slovenija
6. Srbija
7. Njemacka
8. Turska
Za mene Grke na ovakvom Euru izbaciti iz kruga favorita
Latvija bi mogla jako daleko imaju baš dobru repku i više mu oni mirišu nego Turci npr.
Ali lopta je okrugla pa sve je moguće.
Tako blizu, a tako daleko.
Latvija i Grcka su dosta bolje od Njemacke i Turske.
Spanija, Litvanija, Slovenija i Srbija top 4. Francuska, Hrvatska, Njemacka i Grcka potencijalna iznenadjenja.
Spanija, Litvanija, Slovenija i Srbija top 4. Francuska, Hrvatska, Njemacka i Grcka potencijalna iznenadjenja.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Za Letonce dajem za pravo. U naletu su poslednjih godina.
Grke sam gledao u Beogradu. Rezultat na stranu, ne djeluju mi sto bi se reklo. Ili ja vise ocekujem od tradicionalnih evropskih sila, imam vece kriterijume - ne znam.
Turci su mjesavina skolovane ekipe i divlje horde. Njihov glavni adut je domaci teren.
Grke sam gledao u Beogradu. Rezultat na stranu, ne djeluju mi sto bi se reklo. Ili ja vise ocekujem od tradicionalnih evropskih sila, imam vece kriterijume - ne znam.
Turci su mjesavina skolovane ekipe i divlje horde. Njihov glavni adut je domaci teren.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.