Smail Prevljak
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Smail Prevljak
Ljudi moji, menadzerski lobi vlada reprezentacijom. To je svima jasno. Pa ja sam prije par dana komentarisao neki clanak uvezi spiska, i nakon 5 min mi se javlja menadzer jednog igraca i prijeti mi da ne pricam dalje protiv njegovog pulena! Hahaha. Prevljak mora biti na spisku! Momak zabija golove za Salzburg dok pojedini griju klupe u saban ligi pa opet ispred njega. Tugo moja!!!
-
hercegovina
- Kontakt:
bit ce na spisku i izo i prevljak, jednostavno su zakasnili par dana sa dobrim igrama, ali do kraja godine igramo jos utakmicaNjosa1921 je napisao/la:Ljudi moji, menadzerski lobi vlada reprezentacijom. To je svima jasno. Pa ja sam prije par dana komentarisao neki clanak uvezi spiska, i nakon 5 min mi se javlja menadzer jednog igraca i prijeti mi da ne pricam dalje protiv njegovog pulena! Hahaha. Prevljak mora biti na spisku! Momak zabija golove za Salzburg dok pojedini griju klupe u saban ligi pa opet ispred njega. Tugo moja!!!
osnovni preduslov za nekog našeg da bude klasni napadač je da nema prezime na - ić: kodro, barbarez, dzeko,.... 
Zarathustra
Dzeko ga treba preporucit Wolfsburgu bez obzira sta ce biti do kraja godine
iako je on i za bolje klubove....wolfsburg bi bio dobar klub ka daljenm napretku....dzeko nazovi ljude,pokazi malo kapitenske obzirnosti...
nek mi se napasu oni koji ce sad reci nije to dzekin posao
iako je on i za bolje klubove....wolfsburg bi bio dobar klub ka daljenm napretku....dzeko nazovi ljude,pokazi malo kapitenske obzirnosti...
Pip je napisao/la:Dzeko ga treba preporucit Wolfsburgu bez obzira sta ce biti do kraja godine
Mislim da mu je bolje da ostane u Salzburgu ovu sezonu i narednu, mladom igracu je najpotrebnije da igra redovno.
Zamisli ode u Wolfsburg, i odmah klupa cijelu sezonu ili ga posalju na posudbu u 2 ligu? Jer realno, makar po meni, on nije jos za Bundesligu, ali bit ce aBd
Cruciate Ligament Rupture Apr 2, 2016 - Feb 23, 2017 = 327 days
Torn ligament Apr 30, 2015 - Jul 1, 2015 = 62 days
Ovo nikad ne smijemo zaboraviti kada govorimo o Smailu, u krucijalnom periodu (20.,21.god.) mu se desila strasna povreda.
Sto se tice spiska i poziva za Smaila i Hajrovica nema se tu sta negodovati, u trenutku kada je Robi poslao pozive na adrese klubova, Smail je imao svega par minuta upisanih za Salzburg. Hajrovica je ipak trebao pozvati umjesto Milosevica, ali dobro.
Torn ligament Apr 30, 2015 - Jul 1, 2015 = 62 days
Ovo nikad ne smijemo zaboraviti kada govorimo o Smailu, u krucijalnom periodu (20.,21.god.) mu se desila strasna povreda.
Sto se tice spiska i poziva za Smaila i Hajrovica nema se tu sta negodovati, u trenutku kada je Robi poslao pozive na adrese klubova, Smail je imao svega par minuta upisanih za Salzburg. Hajrovica je ipak trebao pozvati umjesto Milosevica, ali dobro.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 26 avg 2018, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ova sezona u Salzburgu i pravac Bundesliga. On je vec sada spreman, ali neka ga jos ovu sezonu da utvrdi formu.
Ne moze se Prosineckom zamijerati nepozivanje Prevljaka.
Ne moze se Prosineckom zamijerati nepozivanje Prevljaka.
Može se razumjeti zašto nije pozvao Smaila jer do tada nije bas mnogo igrao, ali zaista nije ni Milošević, koji grije klupu u prosječnoj ekipi iz Turske lige, koji je dobio poziv na osnovu ničega!
milosevic i saric ne biraju utakmiceVucevich je napisao/la:Može se razumjeti zašto nije pozvao Smaila jer do tada nije bas mnogo igrao, ali zaista nije ni Milošević, koji grije klupu u prosječnoj ekipi iz Turske lige, koji je dobio poziv na osnovu ničega!
Zarathustra
- Goalgetter
- Kontakt:
Mediji u Austriji ga "prizivaju" u prvih 11 sutra - vidjecemo hoce li Rose popustiti.
Ako ima oči i mozak, trebao bi.Goalgetter je napisao/la:Mediji u Austriji ga "prizivaju" u prvih 11 sutra - vidjecemo hoce li Rose popustiti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Naravno da ga prizivaju, onakvu prefinjenost nemaju u timu...uz to frajer zabija ni iz cega.
Ne daj Boze da nam i ova dvojica sutra ispadnu...dosta Izet i Gojak!
Ipak Crvena zvezda nije nivo Young boysa!
Ne daj Boze da nam i ova dvojica sutra ispadnu...dosta Izet i Gojak!
Ipak Crvena zvezda nije nivo Young boysa!
I bolje što je ovako ispalo, što ga nije pozvao, a on ga demantovao sa dva gola. Pritisak javnosti je na Robiju i sigurno da ga na sljedećem spisku neće izostaviti. Ista situacija kao i sa Krunićem. Smail svakako ne bi igrao ili bi igrao vrlo malo pored Džeke, koji osim što je najbolji igrač repke nosi i kapitensku traku. Na Smailu je da ovako nastavi.
Ja ovdje ne vidim nikakav problem. U trenutku slanja poziva, Smail je bio zakucan za klupu, jedva da je upisao koju desetinu minuta.
S druge strane, Kodro i Bajic su igrali, startovali za svoje ekipe i postigli po koji gol. Uz to vec imaju reprezentativni staz.
Sve je tu jasno, bar meni.
U medjuvremenu se Prevljak najozbiljnije nametnuo i tesko da ce izostati sa oktobarskog spiska, ako bude sve u redu.
S druge strane, Kodro i Bajic su igrali, startovali za svoje ekipe i postigli po koji gol. Uz to vec imaju reprezentativni staz.
Sve je tu jasno, bar meni.
U medjuvremenu se Prevljak najozbiljnije nametnuo i tesko da ce izostati sa oktobarskog spiska, ako bude sve u redu.
stvarno ne znam zasto ovaj momak nije pozvan u A tim jer je trenutno u vrhunskoj Formi
igra u trenutno najjacem Klubu u Austriji i svojom igrom u zadnje dvije tekme je osigrao da bude u prvoj postavi
iako boravim u becu i navijam za RAPID moram priznat da Salzburg iz godine u godinu radi odlican posao sa transferima i ima bas dobru bazu mladih igraca iz koje je i Smail dosao do prve ekipe
dok je igrao za Liefering pisao sam na forumu "potencijalni reprezentativci" da ovog momka pod hitno treba zvat u mladu repku i polako spremat' za A tim jer se radi o kvalitetnom spicu
prelazak u mattersburg na posudbu je bio pun pogodak tako da je prosla sezona mu bila najbolja do sada
iskreno ne znam zasto je ovaj put ispostavljen.
helem nejse kao sto se kaze
sa obizorom da je todorovic na spisku A reprezentacije i smail potencijalni reprezentativac navijam veceras za prolazak Redbulla
igra u trenutno najjacem Klubu u Austriji i svojom igrom u zadnje dvije tekme je osigrao da bude u prvoj postavi
iako boravim u becu i navijam za RAPID moram priznat da Salzburg iz godine u godinu radi odlican posao sa transferima i ima bas dobru bazu mladih igraca iz koje je i Smail dosao do prve ekipe
dok je igrao za Liefering pisao sam na forumu "potencijalni reprezentativci" da ovog momka pod hitno treba zvat u mladu repku i polako spremat' za A tim jer se radi o kvalitetnom spicu
prelazak u mattersburg na posudbu je bio pun pogodak tako da je prosla sezona mu bila najbolja do sada
iskreno ne znam zasto je ovaj put ispostavljen.
helem nejse kao sto se kaze
sa obizorom da je todorovic na spisku A reprezentacije i smail potencijalni reprezentativac navijam veceras za prolazak Redbulla
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
nije zabijao u trenutku slanja poziva i to je u redu ali dosta govori o prosineckom da je forsirao kodru i bajica nasutrb prevljaka iako je svu trojicu gledao na treninzima
neki bi rekli da nema neko oko za prepoznat klasu....tj.veceg talenta...samo na racun toga,pa makar ne igro u klubu, je trebo uletit mjesto milosevica
minus ko kuca za naseg selektora
neki bi rekli da nema neko oko za prepoznat klasu....tj.veceg talenta...samo na racun toga,pa makar ne igro u klubu, je trebo uletit mjesto milosevica
minus ko kuca za naseg selektora
- Goalgetter
- Kontakt:
On do trenutka poziva nije zabijo nijedan gol - cak nije imao ni neku minutazu, tako da ne moze se Robiju zamjeriti ovo nepozivanje. Svakako da Smail treba bude uvijek u konkurenciji.
- Goalgetter
- Kontakt:
Obojica na klupi. Daka i Dabbur startaju u napadu.
Bilo je za očekivati da u odlucujucoj utakmici neće puno eksperimentirati
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Goalgetter, invincible1921, Napapijri, zikerrz21 i 75 gostiju.