Eldar Ćivić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Eldar Ćivić
Da i veceras nije u startnih 11 vec bi ovdje bilo bar 5,6 postova sugatora, ovako NULA.
Ja ne nazvah sugator ni tebe, ni Civica, ni (kafanskog) selektora. Cemu taj vokabular ?hurem je napisao/la:Da i veceras nije u startnih 11 vec bi ovdje bilo bar 5,6 postova sugatora, ovako NULA.

Sto se tice doticnog, jel to trebamo biti sretni sto nam ser standardni lijevi bek, izborio za prvih 11 madjarskog giganta Ferencvarosi?
-
- Kontakt:
Gube 
Izbacit ce ih ova Valetta, eto kakav nam igrac igra u repki.

Izbacit ce ih ova Valetta, eto kakav nam igrac igra u repki.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma to ja malo od milja.DrFilgud je napisao/la:Ja ne nazvah sugator ni tebe, ni Civica, ni (kafanskog) selektora. Cemu taj vokabular ?hurem je napisao/la:Da i veceras nije u startnih 11 vec bi ovdje bilo bar 5,6 postova sugatora, ovako NULA.![]()
Sto se tice doticnog, jel to trebamo biti sretni sto nam ser standardni lijevi bek, izborio za prvih 11 madjarskog giganta Ferencvarosi?

Nego, ako je izostavljanje iz prvih 11 vrijedno kukanja, podsmjehivanja ili "jesam li vam rekao da sam u pravu", onda je i njegovo stavljanje u prvih 11 vrijedno bilo kakvog komentara.
Protiv Izeta mu je najteži ispit karijere 

Drape je napisao/la:Protiv Izeta mu je najteži ispit karijere

-
- Kontakt:
Strasan je to igrac, a jos veci covjek kao njegov prijatelj roba menadzerski... standardan u sparti, standardan u ferencvarosu, standardan u velikoj profesionalnoj repki bosne erceg, koja ide krupnim koracima prema evropskom! Nemoze bolje, jak igrac .Vucevich je napisao/la:Drape je napisao/la:Protiv Izeta mu je najteži ispit karijeretesko kad je na klupi
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
posra mi se rebrov u ceif, bas sam zelio vidjeti dvoboj hajro vs civic..
Što bi bilo lijepo kad bi ti umro.bhfanatic14 je napisao/la: Strasan je to igrac, a jos veci covjek kao njegov prijatelj roba menadzerski... standardan u sparti, standardan u ferencvarosu, standardan u velikoj profesionalnoj repki bosne erceg, koja ide krupnim koracima prema evropskom! Nemoze bolje, jak igrac .
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Civic je rodjen u BiH, igrao za U18-U21. Dobro se pokazao kad je igrao za U21 i kao nagradu dobio poziv u U21.
Lik kad dobije poziv, dodje na okupljanje. Igra koliko zna i zato je los covjek. Ovaj drugi se smije zato sto je na klupi. Svasta..
Lik kad dobije poziv, dodje na okupljanje. Igra koliko zna i zato je los covjek. Ovaj drugi se smije zato sto je na klupi. Svasta..
Svakako im valja ispasti, bolje mu je što ne starta, još ako Izo izmaltretira ovog Švabu na lijevom beku, eto Ćivića u prvih 11 u budućnosti 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I meni je, bas me zanimalo ko bi tu izasao kao pobjednik. Nema veze, kad onoliki Seo preskace svaku drugu tekmu, moze i Civa svaku trecu.babino je napisao/la:posra mi se rebrov u ceif, bas sam zelio vidjeti dvoboj hajro vs civic..

čuva ga trener za grupe
ELVarg je napisao/la:čuva ga trener za grupe

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Igrac za Prvu ligu RS.
MES QUE UN CLUB!
I protiv Dinama se moglo vidjeti da je Ferencvaroš ozbiljan tim, prije 6 - 7 dana za njih je potpisao i najbolji strijelac norveške lige iz prošle sezone.
Igra veceras, cuva Izeta 

za koga navijati veceras, na jednoj strani gojak i dilaver a na drugoj ćivić 

U prvom poluvremenu bolji od Hajrovica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.