Real Madrid
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Real Madrid
sasa doncic je po wikipediji rodjen u sloveniji
http://en.wikipedia.org/wiki/Sa%C5%A1a_Don%C4%8Di%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Sa%C5%A1a_Don%C4%8Di%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
alan_kardec je napisao/la:Za koju repku ovaj mali Dončić ima pravo da nastupa? Negdje sam čitao neki tekst, mislim na mozzartu, o ovom dečku, nahvalili su ga samo tako. Rođen je u Sloveniji, a otac mu je nekad poznati košarkaš Saša Dončić, koji je rođen u Srbiji. Navodno je Saša nudio Luku Srbiji, međutim pametne glave iz KSS su bile suviše neodlučne i Luka je izgubljen.
Jel se to i Hrvatska vidi u priči oko ovog momka?
Za Slo ce igrati,ali Spanci ga hvale
- alan_kardec
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:sasa doncic je po wikipediji rodjen u sloveniji
moguće, mada sam ja u ovom tekstu na mozzartu pročitao da je Saša rođen u Srbiji, (Kraljevo, Valjevo... tako nešto)
evo našao sam taj tekst
http://www.moz.zartsport.com/vesti/slov ... deo/93204/
između dva slova z izbriši tačku
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nisi pogrijesio , otac mu je porijeklom iz KV, roditelji su mu tamo.alan_kardec je napisao/la:filip13 je napisao/la:sasa doncic je po wikipediji rodjen u sloveniji
moguće, mada sam ja u ovom tekstu na mozzartu pročitao da je Saša rođen u Srbiji, (Kraljevo, Valjevo... tako nešto)
evo našao sam taj tekst
http://www.moz.zartsport.com/vesti/slov ... deo/93204/
između dva slova z izbriši tačku
Ko prati malog na Instagramu , vidi da ga familija zeza da treba za Srbiju da igra, no nepostoje sanse više!
Inače, dječko ima nenormalno velik kosarkas IQ, , potencijal sa takvim razumjevanjem kosarke, se dugo u Evropi nije pojavio. Trebao bi biti paklen igrač, neko o kome ce se pričati kao najvecem sa ovih prostora. Za sada su to samo projekcije daleke buducnosti, ali s obzirom na napredak koji pokazuje iz dana u dana , i kako se razvija (pod vrlikim pritiskom ) , izgleda da je skovan od vanserijskog materijala!
Drzavno prvenstvo za juniore je upravo zavrsili pobjedom Reala nad Joventudom.
Doncic je imao 15 poena , 15 asistencija , 12 skokova i index korisnosti od 47.
Valja napomenut da je igrao protiv 2 godine starijih > najboljih juniora Španije.
Sta reci..
Valja napomenut da je igrao protiv 2 godine starijih > najboljih juniora Španije.
Sta reci..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kakve asistencije, sutevi, ulazi
Kosarkaska inteligencija svemirska! Ovo je nenadjebivo!
Kosarkaska inteligencija svemirska! Ovo je nenadjebivo!
Raul_64 je napisao/la:Drzavno prvenstvo za juniore je upravo zavrsili pobjedom Reala nad Joventudom.
Sta reci..
kakve veze imaju njegove godine
Naravno da imaju, jer igrati sa 15 (kad je Luka počeo dominirati prosle godina, nad njima) protiv 18-godisnjaka, ili recimo 20-godisnjak protiv 22-godisnjaka je ogroma razlika, valjda ti ne moram objasnjavati zbog čega! Ako moram, onda odustajem jer nema spasa!
Savjest je napisao/la:Naravno da imaju, jer igrati sa 15 (kad je Luka počeo dominirati prosle godina, nad njima) protiv 18-godisnjaka, sa 19 protiv 22godisnjaka je ogroma razlika, valjda ti ne moram objasnjavati zbog čega! Ako moram, onda odustajem jer nema spasa!
Luka ima 16 god,tako da ne znam o cemu pricas..Rubio igrao sa 14 godina acb ligu.Da ne nabrajam mnoge druge igrace,koji su vec igrali u tim godinama.
Covjek je dobro rekao. Nije isto kada neko sa 16 (ako vec nije 15) godina igra protiv momaka od 18.. i kada neko sa 20 igra protiv nekoga od, lupam, 25. To valjda zna svako ko je trenirao barem malo bilo koji sport. Ne prave se te uzrasne kategorije jer je nekome cejf i svakako je za pohvalu sto ovaj mali tako dominira medju starijim.
Cuj kakve veze imaju , pa potvrda samo kakav je vanserijski talenat.
Period od 16 do 18 godina za mladog igraca predstavlja ogroman prostor za napredak.
Mislim zar treba to i napominjat?!
Period od 16 do 18 godina za mladog igraca predstavlja ogroman prostor za napredak.
Mislim zar treba to i napominjat?!
Ja jedno oni drugo.Sa 16 su mnogi igrali već profi kosarku..
Da , obicno veliki igraci.
Da i nema ga potrebe podrediti sa god,dvije starijim nije to ništa čudno.
Pa nije vala ni svakodnevnica , ovakvih talenata nema cesto
Pa nije,ali nije vise ni cudno kada igra sa malo starijim.
Luka sa 15-16 godine ne samo da igra sa starijima , nego i dominira nad njima! Dakle , on uzima MVP titule najboljim osamnestogodisnjacima, a to je sve samo ne mala stvar! Biti sa 16 godina bolji od najtalentovanijih 16-godisnjaka, 17-godisnjaka-18 godisnjaka je SVEMIRSKI! Pogotovo ako znamo, da u tim generacijama ima izrazitih talenat kojima se predvidjaju vrhunske karijere!
Njegos je MVP 
Re: Odg: Real Madrid
Bola reci fino na sta mislis, nemoj omalovazavat Luku dzaba.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.