Sta ti je tu smijesno? Nama na klupi sjede Salcin koji je najveci talentat,Djokanovic,i Mustafix. Vi molite boga Nikolic da vam dodje koji kod nas sansu nije dobio pa pogledaj onda kakav kvalitet posjedujemoOsim13 je napisao/la:
Transferi igrača PL BiH 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Transferi igrača PL BiH 2019/2020
zagor1987 je napisao/la:Sta ti je tu smijesno? Nama na klupi sjede Salcin koji je najveci talentat,Djokanovic,i Mustafix. Vi molite boga Nikolic da vam dodje koji kod nas sansu nije dobio pa pogledaj onda kakav kvalitet posjedujemoOsim13 je napisao/la:
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Ma glupa prica, bojo je odlican igrac, ali glupo je dovstti njega a uzeti min igracu koji je 3 god mladji i ima ponudu iz italije i tvoje je dijete.
Ako se gleda kao of vezni, opet smo du sa đanijem salcinom koji je vanserijski talenat, sve to opetne umanjuje odlican posao zeljeznicara
Ako se gleda kao of vezni, opet smo du sa đanijem salcinom koji je vanserijski talenat, sve to opetne umanjuje odlican posao zeljeznicara
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Obeštećenje za Boju je odlična investicija koji u budućnosti može imati dobar transfer. Osim toga, on je u ovom trenutku bolji od svakog njihovog veznjaka osim Ramovića možda. Win-win situacija za njih. Što se nas tiče, mi na njegovoj poziciji imamo već formirane igrače pored kojih se on ne bi naigrao, a osim toga kao backup imamo juniore od kojih će se neko sigurno dobro unovčiti ukoliko iskoristi priliku koju dobije. Tako da bi bespotrebno Bojo uzimao tu priliku omladincima. To što nama nije potreban ne znači da je loš igrač, naprotiv. Bolje pojačanje za Želju od svih prethodnih Toskasa, Bocacinija, Pozdera, Husića, Zahirovića, Mehremića i u drugom mandatu Bekrića, Kerle, Zebe i sličnih kojih je bilo vagon.Pantelija je napisao/la:Ma glupa prica, bojo je odlican igrac, ali glupo je dovstti njega a uzeti min igracu koji je 3 god mladji i ima ponudu iz italije i tvoje je dijete.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pa normalno da im je pojacanje svaki igrac jer su suplji i odron ekipa.SarajevoJeBordo je napisao/la:Obeštećenje za Boju je odlična investicija koji u budućnosti može imati dobar transfer. Osim toga, on je u ovom trenutku bolji od svakog njihovog veznjaka osim Ramovića možda. Win-win situacija za njih. Što se nas tiče, mi na njegovoj poziciji imamo već formirane igrače pored kojih se on ne bi naigrao, a osim toga kao backup imamo juniore od kojih će se neko sigurno dobro unovčiti ukoliko iskoristi priliku koju dobije. Tako da bi bespotrebno Bojo uzimao tu priliku omladincima. To što nama nije potreban ne znači da je loš igrač, naprotiv. Bolje pojačanje za Želju od svih prethodnih Toskasa, Bocacinija, Pozdera, Husića, Zahirovića, Mehremića i u drugom mandatu Bekrića, Kerle, Zebe i sličnih kojih je bilo vagon.Pantelija je napisao/la:Ma glupa prica, bojo je odlican igrac, ali glupo je dovstti njega a uzeti min igracu koji je 3 god mladji i ima ponudu iz italije i tvoje je dijete.
Cudne stvari se pocele desavati u ovoj ligi. Klubovi poceli placati igrace 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Tristan
- Kontakt:
Sarajevo i Zrinjski - ozbiljni klubovi za nase uslove, a dovode ove prevare od igraca... Guzina, Govedarica 
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Hvala Bogu. Samo pozitivne stvari moze donijeti ovo placanje.redbull93 je napisao/la:Cudne stvari se pocele desavati u ovoj ligi. Klubovi poceli placati igrace
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mora neko i na klupi sjediti ali isto tako nisu to isti igraci ko kad su pocinjali u Borcu/Slaviji.Tristan je napisao/la:Sarajevo i Zrinjski - ozbiljni klubovi za nase uslove, a dovode ove prevare od igraca... Guzina, Govedarica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa moraš širinu imati.. ne možeš držati 3 AhmetovićaKenoRob je napisao/la:Mora neko i na klupi sjediti ali isto tako nisu to isti igraci ko kad su pocinjali u Borcu/Slaviji.Tristan je napisao/la:Sarajevo i Zrinjski - ozbiljni klubovi za nase uslove, a dovode ove prevare od igraca... Guzina, Govedarica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tristan
- Kontakt:
Imate Handzica koji je tata za ovog. Bar ono kako ih ja pamtim od prije par godina.MortemHz je napisao/la:Pa moraš širinu imati.. ne možeš držati 3 Ahmetovića
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam.. ja prvi nisam toliko zadovoljan sa Gavrićem i sa njim, mislim da je Milanović nešto bolji od njih dvojice a da je Oremuš najzvučnije ime, ono generalno gledajući ali ipak moramo sačekati zvanične utakmice.Tristan je napisao/la:Imate Handzica koji je tata za ovog. Bar ono kako ih ja pamtim od prije par godina.MortemHz je napisao/la:Pa moraš širinu imati.. ne možeš držati 3 Ahmetovića
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
NAPUŠTA VOJVODINU: Daniel Graovac u potrazi za novim angažmanom

Dobrodosao momce.
-
PiazzaGrande
Uspio tata tajkun uvaliti nekome svoga sineka, i uz to obecao sponzorstvo...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Kontakti su već uspostavljeni: Daniel Graovac pred povratkom u Premijer ligu BiH
Kako saznaje ****, blizu je Željezničara, kluba u kojem je u sezoni 2017/18 ostavio odličan dojam, nastupajući kao posuđeni igrač belgijskog Mouscrona.
Kontakti između dvije strane već su uspostavljeni, a pouzdani stoper pokazao je dobru volju da se vrati na Grbavicu, gdje uživa simpatije plavih navijača.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
$ у ? са 30 ".
% ? ? ", ? ?, " $, ?..." се " ? $ ? ?.

% ? ? ", ? ?, " $, ?..." се " ? $ ? ?.

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Gedeon je dobar Targetman, dosta radi za ekipu, razigrava, asisitira, tj. isti stil igre kao Ahmetović, to smo tražili i to smo i doveli, 10 godina mlađu verziju Ahmetovića.....Tristan je napisao/la:Sarajevo i Zrinjski - ozbiljni klubovi za nase uslove, a dovode ove prevare od igraca... Guzina, Govedarica
Govedarica je pokazao i u Slobodi a i prošlu sezonu u Zvijezdi da zna igrati i nositi manju ekipu, kako će se snaći u Zrinjskom vidjet ćemo tek....
Handžić je druga tipa napadača....Tristan je napisao/la:
Imate Handzica koji je tata za ovog. Bar ono kako ih ja pamtim od prije par godina.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Govedarica je zasad najbolji na pripremam (uz Sovsica), na treningu se ponasa i igra kao da je tu 100 godina, a ne 2 tjedna,bi ce to veliko pojacanje, ako cak ne najvece ove sezone za Zrinjski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.