Samo 1, vidjet ćemo hoće li biti wildcard u toku sezone (neograničen broj transfera). Ovaj sistem je teško igrati bez "chipova" kao u engleskom Fantasyu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:36Zna li neko koliko se transfera moze uraditi bez da ti oduzima bodove?
Fantasy liga za plavu raju
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Fantasy liga za plavu raju
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Uff, samo znaci jedna izmjena. Bice zeznuto.kovacic je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:38Samo 1, vidjet ćemo hoće li biti wildcard u toku sezone (neograničen broj transfera). Ovaj sistem je teško igrati bez "chipova" kao u engleskom Fantasyu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:36Zna li neko koliko se transfera moze uraditi bez da ti oduzima bodove?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne letite sa izmjena sve do dan prije utakmice, ko zna kakvih povreda i svega moze biti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Jel onaj golman Zrinjskog Brkic povrijedjen bio ili je klupa zna li ko?
Klupa za sadazeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 16:26Jel onaj golman Zrinjskog Brkic povrijedjen bio ili je klupa zna li ko?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Aha, hvala. Izdao me...LjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 16:26Klupa za sadazeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 16:26Jel onaj golman Zrinjskog Brkic povrijedjen bio ili je klupa zna li ko?
Halali brato,nabrzinu sam stavio igrace.Sad cu napraviti 3-4 transfera nabrzinu
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Zatjera vas u minus s ovim transferima 
Ne cackaj nista

Ne cackaj nista
Cuva Bog Zelju svog!
ode brandao u minus
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Joj brandao se jos zaduzio haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Veliki vodja nije zadovoljan tvojom ekipom, kaze malo poizbacaj ove olimpikovce iz odbrane nema veze sto ces bodove izgubit i klupu oslabi naustrb startne postave
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sta on zna,jednom mu na srecu proslo pa bi sad da glumi selektoraBosniaBoston je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:18Veliki vodja nije zadovoljan tvojom ekipom, kaze malo poizbacaj ove olimpikovce iz odbrane nema veze sto ces bodove izgubit i klupu oslabi naustrb startne postave

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
I ja se slazem s njim. Haj makar ova 2 defanzivca iz olimpika izbaci jbt znas i sam koliko ce golova primitdelinjo je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:28Sta on zna,jednom mu na srecu proslo pa bi sad da glumi selektoraBosniaBoston je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:18Veliki vodja nije zadovoljan tvojom ekipom, kaze malo poizbacaj ove olimpikovce iz odbrane nema veze sto ces bodove izgubit i klupu oslabi naustrb startne postave![]()
![]()

#Punoljetstvo
Ne znam sta si ti gledao iskreno,samo u odbrani imam jednog igraca iz Olimpika.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:37I ja se slazem s njim. Haj makar ova 2 defanzivca iz olimpika izbaci jbt znas i sam koliko ce golova primitdelinjo je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:28Sta on zna,jednom mu na srecu proslo pa bi sad da glumi selektoraBosniaBoston je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:18
Veliki vodja nije zadovoljan tvojom ekipom, kaze malo poizbacaj ove olimpikovce iz odbrane nema veze sto ces bodove izgubit i klupu oslabi naustrb startne postave![]()
![]()
Stavi Novakovica iz Radnika i malog Milojevica iz Borca mjesto njih
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
prvi transfer na pomolu
nasa noc traje danima
https://sportsport.ba/fudbal/sarajevska ... bih/370982
Hajde malo momci, uozbiljimo se ovaj vikend, nek neko pocasti raju
Hajde malo momci, uozbiljimo se ovaj vikend, nek neko pocasti raju

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Mene ovo kolo samo Stilic moze izvuciirfo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 16:42https://sportsport.ba/fudbal/sarajevska ... bih/370982
Hajde malo momci, uozbiljimo se ovaj vikend, nek neko pocasti raju![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."