Ajdin Hasić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Ajdin Hasić

Post Postao/la DrFilgud » 07 jan 2021, 14:44

Nije Hasić puno izgubio, ima priliku da sa 19 bude standardan u Bešiktašu.
Pitanje je bi li u Dinamu bio u prvom timu. Samo je Gvardiol iz njegove generacije dobacio do prvog tima

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 07 jan 2021, 14:53

Nisam mislio da je izgubio odlaskom iz Dinama, nego je izgubio vremena ganjajuci se sa njima, a mogao je za to vrijeme igrati i mozda vec prevazici stvari koje sada prolazi.
Ali mlad je strasno, u sustini nije to neki gubitak kao sto kazes, ako ostane smiren i prevazidje tinejdzerske bubice u glavi. Samo rad i disciplina, uspjeh mora doc.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 jan 2021, 14:55

DrFilgud je napisao/la:
07 jan 2021, 14:44
Pitanje je bi li u Dinamu bio u prvom timu. Samo je Gvardiol iz njegove generacije dobacio do prvog tima
Izgubio je vise od godinu dana i to je cinjenica...
Ne znam da li bi bio u prvom timu ali mu je konkurencija u Dinamu manja, bio bi ispred Hajrovica, a znajući politiku kluba i da bi bio starosjedioc u klubu, sigurno bi do sada upisao vise minuta nego u Besiktasu (LE, HNL, Kup)...i to ne malo vise.
S dr.strane, Hasic je s ova 2 gola kupio minute u narednih nekoliko utakmica i sada je sve na njemu, a ne treba zaboraviti da mu se posrecilo zadnjih par utakmica - da mu je konkurencija bila zdrava ja vjerujem da ne bi ni minute dobio, cak ni na klupi ne bi bio. Ali i to je fudbal.
Nadati se da su ipak svjesni kakvog talenta imaju i da ubuduce ne cekaju povrede dr.igraca kako bi njega gurnuli u vatru.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 jan 2021, 15:00

Sviuodbranu je napisao/la:
07 jan 2021, 14:53
Nisam mislio da je izgubio odlaskom iz Dinama, nego je izgubio vremena ganjajuci se sa njima, a mogao je za to vrijeme igrati i mozda vec prevazici stvari koje sada prolazi.
Ali mlad je strasno, u sustini nije to neki gubitak kao sto kazes, ako ostane smiren i prevazidje tinejdzerske bubice u glavi. Samo rad i disciplina, uspjeh mora doc.
Mene više brine taj njegov karakter. Malo me podsjeća na A. Halilovića, presamouvjeren, čak arogantan.
Vida mu piše, "Počeo si slušati", što znači da ne sluša. Nije to dobro za klinca od 19 godina, pogotovo u velikom klubu,

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 jan 2021, 15:03

hurem je napisao/la:
07 jan 2021, 14:55
DrFilgud je napisao/la:
07 jan 2021, 14:44
Izgubio je vise od godinu dana i to je cinjenica...
Ne znam da li bi bio u prvom timu ali mu je konkurencija u Dinamu manja, bio bi ispred Hajrovica, a znajući politiku kluba i da bi bio starosjedioc u klubu, sigurno bi do sada upisao vise minuta nego u Besiktasu (LE, HNL, Kup)...i to ne malo vise.
S dr.strane, Hasic je s ova 2 gola kupio minute u narednih nekoliko utakmica i sada je sve na njemu, a ne treba zaboraviti da mu se posrecilo zadnjih par utakmica - da mu je konkurencija bila zdrava ja vjerujem da ne bi ni minute dobio, cak ni na klupi ne bi bio. Ali i to je fudbal.
Nadati se da su ipak svjesni kakvog talenta imaju i da ubuduce ne cekaju povrede dr.igraca kako bi njega gurnuli u vatru.
Pretpostavke, ne sigurno. Ko zna u kom bi pravcu kreno u Dinamu.
Možda bi ga ove bubice skroz unazadile, jer u Dinamu ne trpe mangupe. Možda bi još bio u 2.ekipi... Možda je pauzom napredovo u mentalnom razvoju?
Elem, biti u prvom timu Bešiktaša sa 19 je velika stvar.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jan 2021, 17:07

Samo da u glavi bude dobar i samo nebo mu je granica.Makar sto se tice nase A reprezentacije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 07 jan 2021, 17:27

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 jan 2021, 17:48

Ja uopšte ne vidim da je momak nafuran i ohol. Njegov put je itekako trnovit, izgubiti godinu na sporu sa Dinamom i onda te šutnu u cvajtu gdje te klupiraju pola polusezone.

Rekao bih štaviše da je mentalno jako snažan, veliki je pritisak na njemu u Bešiktašu. Predstavili su ga kao čudo od djeteta od kojeg će izvući minimum 15-20 miliona.

Ono što je otpuhivao u u21 protiv Njemačke je više bilo razočarenje u svoju igru, barem sam ja tako vidio.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 07 jan 2021, 19:07

Vidi se da ima visoko misljenje o sebi, kontra je bila 4 na 1 ako se ne varam i on je sam zavrsavao iako je suigrac bio totalno sam pred golom.
Takodjer lose je i osutao vidi se na snimku, al hvala bogu usla je nekako.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 07 jan 2021, 19:30

forgempp je napisao/la:
07 jan 2021, 19:07
Vidi se da ima visoko misljenje o sebi, kontra je bila 4 na 1 ako se ne varam i on je sam zavrsavao iako je suigrac bio totalno sam pred golom.
pricas o 1. ili 2. golu:-)
ovdje se 2 dana prica o ovoj majstoriji gdje je itekako dobro osutao:-)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 jan 2021, 19:56

Bordo23 je napisao/la:
07 jan 2021, 17:27
Joj Škorića 48 minuta isto kao da je teško provjeriti koliko je igrao, a ne lupati ofrlje :tokralju:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 07 jan 2021, 20:04

babino je napisao/la:
07 jan 2021, 19:30
forgempp je napisao/la:
07 jan 2021, 19:07
pricas o 1. ili 2. golu:-)
ovdje se 2 dana prica o ovoj majstoriji gdje je itekako dobro osutao:-)
Ma o prvom ahhahaha, ko ce pricat o ovom drugom, perfekcija.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 07 jan 2021, 20:14

Sheyi je napisao/la:
07 jan 2021, 19:56
Bordo23 je napisao/la:
07 jan 2021, 17:27
Joj Škorića 48 minuta isto kao da je teško provjeriti koliko je igrao, a ne lupati ofrlje :tokralju:
Škorić at his best :D
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 jan 2021, 09:47

Ajdin Hasić želi igrati za fudbalsku reprezentaciju Turske

Ajdin Hasić je zadivio Tursku sa dva gola u dva susreta od kojih je jedan bio zaista spektakularan, a navodno ga je trener Besiktasa Sergen Yalçın pohvalio rekavši mu ''ako nastaviš ovako, bićeš bolji od mene''.

Pored ovoga, ugledni fanatik.com.tr donosi vijest da bi 19-godišnji ofanzivac iz Banovića želio zaigrati za reprezentaciju Turske.

- Želio bih igrati za reprezentaciju Turske, Bosna i Hercegovina to možda neće dozvoliti, ali mene bi to razveselilo. Volio bih igrati u dresu sa mjesecom i zvijezdom, navodno je rekao Hasić.

Podsjetimo, Hasić još uvijek nije upisao zvaničan debi za seniorsku reprezentaciju BiH, a standardni je član omladinskih selekcija naše zemlje.

E yebem ja tebe druze sto si se uzdigao nakon 2 gola
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 09 jan 2021, 09:59

nemoguće ali kakav lik hahaha

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 09 jan 2021, 10:04

JavierBosnia je napisao/la:
09 jan 2021, 09:47
Ajdin Hasić želi igrati za fudbalsku reprezentaciju Turske

Ajdin Hasić je zadivio Tursku sa dva gola u dva susreta od kojih je jedan bio zaista spektakularan, a navodno ga je trener Besiktasa Sergen Yalçın pohvalio rekavši mu ''ako nastaviš ovako, bićeš bolji od mene''.

Pored ovoga, ugledni fanatik.com.tr donosi vijest da bi 19-godišnji ofanzivac iz Banovića želio zaigrati za reprezentaciju Turske.

- Želio bih igrati za reprezentaciju Turske, Bosna i Hercegovina to možda neće dozvoliti, ali mene bi to razveselilo. Volio bih igrati u dresu sa mjesecom i zvijezdom, navodno je rekao Hasić.

Podsjetimo, Hasić još uvijek nije upisao zvaničan debi za seniorsku reprezentaciju BiH, a standardni je član omladinskih selekcija naše zemlje.

E yebem ja tebe druze sto si se uzdigao nakon 2 gola
Svaka cast, pametna odluka :thumbup:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 jan 2021, 10:09

mali je interesdžija

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 jan 2021, 10:24

Dajte original izvor da vidimo to. Nekako ne vjerujem

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 09 jan 2021, 10:29

Profesor je napisao/la:
09 jan 2021, 10:24
Dajte original izvor da vidimo to. Nekako ne vjerujem
Milli takımı istiyor

Hasic'in de hocasının bu sözlerine karşılık olarak, "Bana inandığınız ve güvendiğiniz için size minettarım. Bu güveni boşa çıkarmayıp, elimden gelenin fazlasını yapacağım" dediği öğrenildi. Bu arada 19 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de görev yapmaktan dolayı bir hayli mutlu olduğunu belirtti. Konuyla ilgili olarak da çarpıcı bir açıklamada bulunan yıldız sağ kanat oyuncusu, "Türk Milli Takımı'nda oynamayı çok isterim. Bosna Hersek buna izin vermeyebilir. Ancak bana Türkiye'den teklif gelirse Ay-Yıldızlı formayı giymek için elimden geleni yaparım" diye konuştu.
https://www.fanatik.com.tr/sergen-yalci ... in-2193776
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jan 2021, 10:43

Pa ako bi volio nek i igra, izjava koja jasno pokazuje kakav bi njegov odnos bio dresu naše države. Ne trebaju nam takvi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, General505, izdzezveubrazil, Jabroni, M1k3y, travuljasSs, zikerrz21 i 73 gosta.