Ajdin Hasić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ajdin Hasić
Nije Hasić puno izgubio, ima priliku da sa 19 bude standardan u Bešiktašu.
Pitanje je bi li u Dinamu bio u prvom timu. Samo je Gvardiol iz njegove generacije dobacio do prvog tima
Pitanje je bi li u Dinamu bio u prvom timu. Samo je Gvardiol iz njegove generacije dobacio do prvog tima
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Nisam mislio da je izgubio odlaskom iz Dinama, nego je izgubio vremena ganjajuci se sa njima, a mogao je za to vrijeme igrati i mozda vec prevazici stvari koje sada prolazi.
Ali mlad je strasno, u sustini nije to neki gubitak kao sto kazes, ako ostane smiren i prevazidje tinejdzerske bubice u glavi. Samo rad i disciplina, uspjeh mora doc.
Ali mlad je strasno, u sustini nije to neki gubitak kao sto kazes, ako ostane smiren i prevazidje tinejdzerske bubice u glavi. Samo rad i disciplina, uspjeh mora doc.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Izgubio je vise od godinu dana i to je cinjenica...
Ne znam da li bi bio u prvom timu ali mu je konkurencija u Dinamu manja, bio bi ispred Hajrovica, a znajući politiku kluba i da bi bio starosjedioc u klubu, sigurno bi do sada upisao vise minuta nego u Besiktasu (LE, HNL, Kup)...i to ne malo vise.
S dr.strane, Hasic je s ova 2 gola kupio minute u narednih nekoliko utakmica i sada je sve na njemu, a ne treba zaboraviti da mu se posrecilo zadnjih par utakmica - da mu je konkurencija bila zdrava ja vjerujem da ne bi ni minute dobio, cak ni na klupi ne bi bio. Ali i to je fudbal.
Nadati se da su ipak svjesni kakvog talenta imaju i da ubuduce ne cekaju povrede dr.igraca kako bi njega gurnuli u vatru.
Mene više brine taj njegov karakter. Malo me podsjeća na A. Halilovića, presamouvjeren, čak arogantan.Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:53Nisam mislio da je izgubio odlaskom iz Dinama, nego je izgubio vremena ganjajuci se sa njima, a mogao je za to vrijeme igrati i mozda vec prevazici stvari koje sada prolazi.
Vida mu piše, "Počeo si slušati", što znači da ne sluša. Nije to dobro za klinca od 19 godina, pogotovo u velikom klubu,
Pretpostavke, ne sigurno. Ko zna u kom bi pravcu kreno u Dinamu.hurem je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:55Izgubio je vise od godinu dana i to je cinjenica...
Ne znam da li bi bio u prvom timu ali mu je konkurencija u Dinamu manja, bio bi ispred Hajrovica, a znajući politiku kluba i da bi bio starosjedioc u klubu, sigurno bi do sada upisao vise minuta nego u Besiktasu (LE, HNL, Kup)...i to ne malo vise.
S dr.strane, Hasic je s ova 2 gola kupio minute u narednih nekoliko utakmica i sada je sve na njemu, a ne treba zaboraviti da mu se posrecilo zadnjih par utakmica - da mu je konkurencija bila zdrava ja vjerujem da ne bi ni minute dobio, cak ni na klupi ne bi bio. Ali i to je fudbal.
Nadati se da su ipak svjesni kakvog talenta imaju i da ubuduce ne cekaju povrede dr.igraca kako bi njega gurnuli u vatru.
Možda bi ga ove bubice skroz unazadile, jer u Dinamu ne trpe mangupe. Možda bi još bio u 2.ekipi... Možda je pauzom napredovo u mentalnom razvoju?
Elem, biti u prvom timu Bešiktaša sa 19 je velika stvar.
Samo da u glavi bude dobar i samo nebo mu je granica.Makar sto se tice nase A reprezentacije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja uopšte ne vidim da je momak nafuran i ohol. Njegov put je itekako trnovit, izgubiti godinu na sporu sa Dinamom i onda te šutnu u cvajtu gdje te klupiraju pola polusezone.
Rekao bih štaviše da je mentalno jako snažan, veliki je pritisak na njemu u Bešiktašu. Predstavili su ga kao čudo od djeteta od kojeg će izvući minimum 15-20 miliona.
Ono što je otpuhivao u u21 protiv Njemačke je više bilo razočarenje u svoju igru, barem sam ja tako vidio.
Rekao bih štaviše da je mentalno jako snažan, veliki je pritisak na njemu u Bešiktašu. Predstavili su ga kao čudo od djeteta od kojeg će izvući minimum 15-20 miliona.
Ono što je otpuhivao u u21 protiv Njemačke je više bilo razočarenje u svoju igru, barem sam ja tako vidio.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vidi se da ima visoko misljenje o sebi, kontra je bila 4 na 1 ako se ne varam i on je sam zavrsavao iako je suigrac bio totalno sam pred golom.
Takodjer lose je i osutao vidi se na snimku, al hvala bogu usla je nekako.
Takodjer lose je i osutao vidi se na snimku, al hvala bogu usla je nekako.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
pricas o 1. ili 2. golu:-)
ovdje se 2 dana prica o ovoj majstoriji gdje je itekako dobro osutao:-)
Ma o prvom ahhahaha, ko ce pricat o ovom drugom, perfekcija.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Škorić at his best
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ajdin Hasić želi igrati za fudbalsku reprezentaciju Turske
Ajdin Hasić je zadivio Tursku sa dva gola u dva susreta od kojih je jedan bio zaista spektakularan, a navodno ga je trener Besiktasa Sergen Yalçın pohvalio rekavši mu ''ako nastaviš ovako, bićeš bolji od mene''.
Pored ovoga, ugledni fanatik.com.tr donosi vijest da bi 19-godišnji ofanzivac iz Banovića želio zaigrati za reprezentaciju Turske.
- Želio bih igrati za reprezentaciju Turske, Bosna i Hercegovina to možda neće dozvoliti, ali mene bi to razveselilo. Volio bih igrati u dresu sa mjesecom i zvijezdom, navodno je rekao Hasić.
Podsjetimo, Hasić još uvijek nije upisao zvaničan debi za seniorsku reprezentaciju BiH, a standardni je član omladinskih selekcija naše zemlje.
E yebem ja tebe druze sto si se uzdigao nakon 2 gola
Ajdin Hasić je zadivio Tursku sa dva gola u dva susreta od kojih je jedan bio zaista spektakularan, a navodno ga je trener Besiktasa Sergen Yalçın pohvalio rekavši mu ''ako nastaviš ovako, bićeš bolji od mene''.
Pored ovoga, ugledni fanatik.com.tr donosi vijest da bi 19-godišnji ofanzivac iz Banovića želio zaigrati za reprezentaciju Turske.
- Želio bih igrati za reprezentaciju Turske, Bosna i Hercegovina to možda neće dozvoliti, ali mene bi to razveselilo. Volio bih igrati u dresu sa mjesecom i zvijezdom, navodno je rekao Hasić.
Podsjetimo, Hasić još uvijek nije upisao zvaničan debi za seniorsku reprezentaciju BiH, a standardni je član omladinskih selekcija naše zemlje.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
nemoguće ali kakav lik hahaha
Svaka cast, pametna odlukaJavierBosnia je napisao/la: ↑09 jan 2021, 09:47Ajdin Hasić želi igrati za fudbalsku reprezentaciju Turske
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ASD
- Kontakt:
mali je interesdžija
Dajte original izvor da vidimo to. Nekako ne vjerujem
https://www.fanatik.com.tr/sergen-yalci ... in-2193776Milli takımı istiyor
Hasic'in de hocasının bu sözlerine karşılık olarak, "Bana inandığınız ve güvendiğiniz için size minettarım. Bu güveni boşa çıkarmayıp, elimden gelenin fazlasını yapacağım" dediği öğrenildi. Bu arada 19 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de görev yapmaktan dolayı bir hayli mutlu olduğunu belirtti. Konuyla ilgili olarak da çarpıcı bir açıklamada bulunan yıldız sağ kanat oyuncusu, "Türk Milli Takımı'nda oynamayı çok isterim. Bosna Hersek buna izin vermeyebilir. Ancak bana Türkiye'den teklif gelirse Ay-Yıldızlı formayı giymek için elimden geleni yaparım" diye konuştu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ako bi volio nek i igra, izjava koja jasno pokazuje kakav bi njegov odnos bio dresu naše države. Ne trebaju nam takvi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, General505, izdzezveubrazil, Jabroni, M1k3y, travuljasSs, zikerrz21 i 73 gosta.