GOAT!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: GOAT!
Nisi objektivan. Gledajuci ukupno dvije utakmice, a ni jednu ekipu ne volim, Chelsea je vise ostecen.
Celik!3,2,2.
Ne moze Chelsea biti vise ostecen, ako je vec u prvoj utakmici sve trebalo biti rijeseno, da Barcelona nije ostecena.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 dec 2022, 16:41Nisi objektivan. Gledajuci ukupno dvije utakmice, a ni jednu ekipu ne volim, Chelsea je vise ostecen.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato sto nije ostecena. Penal premekan, ofsajd odlucivali milimetri, karton slobodno sudijsko uvjerenje. Za razliku od druge tekme.
Celik!3,2,2.
Idi bolan ne brukaj se, pa veci je penal na Henryu nego ijedan na Stamford Bridgeu.
Ballack je vec nakon prvog starta trebao dobiti crveni, a da ne pricam za drugi lakat.
Ballack je vec nakon prvog starta trebao dobiti crveni, a da ne pricam za drugi lakat.
Ja ali zaboravio si da su u tom periodu brojale se greske kada igras protiv Barcelone samo na stetu rivala , na stetu Barcelone nisu se brojale jer su se mogle a i nisu morale suditi.
Do cega se doslo 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- numanumaye22
- Kontakt:
Lionel obesmislio nogomet.
Steta za njega sto je Ronaldo jos uvijek najveci.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
kaže se viši
za visinu
za visinu
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- numanumaye22
- Kontakt:
Nek on lagano bude sad najveci u Saudiji.

Ali salu na stranu, kako losa godina za Ronalda, ko da ga je neko prokleo. Prvo izgubio dijete, pa sebi sam rasturio karijeru onim intervjuom a onda se evo i oprostio od Europskog nogometa na najvecoj razini. I kao slag na tortu njegov rival mu uzeo trofej koji on nikad nece.
Moras bas da pece.
i svi su mu drugi krivi samo ne on 

- wadethegreat
- Kontakt:
Bezveze uletim na temu i vidim navijace Barse kako brane najvecu pljacku u historiji LP u sad ce jos malo 2023. godini....
Uvijek ce biti jedno veliko **** na tom trofeju navodno najjace generacije ikada...
Samo sam uletio ovo da napisem inace mislim da je Messi najveci
Ljepsih igraca za gledati je bilo ali nijedan sa takvom kontrolom na malom prostoru osjecajem za igru postavljanje pas. Da ne spominjem brojke...
Savrsen ofanzivni igrac.

Uvijek ce biti jedno veliko **** na tom trofeju navodno najjace generacije ikada...
Samo sam uletio ovo da napisem inace mislim da je Messi najveci

Ljepsih igraca za gledati je bilo ali nijedan sa takvom kontrolom na malom prostoru osjecajem za igru postavljanje pas. Da ne spominjem brojke...
Savrsen ofanzivni igrac.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 27 dec 2022, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Po 100. put:wadethegreat je napisao/la: ↑27 dec 2022, 20:21Bezveze uletim na temu i vidim navijace Barse kako brane najvecu pljacku u historiji LP u sad ce jos malo 2023. godini....![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa samo budala ne moze vidjeti bias ovog lika i koliko gluposti je izvalio u videu.
Celzi je u ovom drugom mecu imao situacija za 5 meceva koliko su osteceni.
Jedini ste vi u svijetu fudbala koji branite ovo zbog biasa nista drugo.
Svima je jasno sta se desilo..
Najvecu generaciju ikada nadigrao Guus Hiddink na skuteru...
Za sta su osteceni sto su ih sudije spasile poraza od 3+ razlike na Campu?wadethegreat je napisao/la: ↑27 dec 2022, 20:32Pa samo budala ne moze vidjeti bias ovog lika i koliko gluposti je izvalio u videu.
I dalje kmečanje o utakmici koja se odigrala prije 13 godina 

Ma dobro takva generacija bila malo kao bili talentovani malo nakrali i dodjes do toga da prosjecan klub ima 5 LPwadethegreat je napisao/la: ↑27 dec 2022, 20:21Bezveze uletim na temu i vidim navijace Barse kako brane najvecu pljacku u historiji LP u sad ce jos malo 2023. godini....![]()
Samo sam uletio ovo da napisem inace mislim da je Messi najveci![]()
Savrsen ofanzivni igrac.
Sto se Messija tice naravno da ne moze biti najveci, mnogo toga nije na njegovoj strani
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.