Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Hamburger Sport-Verein
DA je Ruud bio žive bi ih očerupali.Hsv puno bolji, dok se Wolfsburg branio ko Juve protiv Bayern i Bog ih na kraju kazni.HSv hitno treba popraviti realizaciju ili će im svi vozovi Lp-a izmaći.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Jos sutra je prostala utakmica u Kolenu o kojoj cu sutra pricati nakon sto je pogledam, ali da sumiramo utiske ove sedmice. Pocetkom ove sedmice otputovao je fizoterapeut i psiholog HSV-a za Limu, jedan da vidi u cemu je problem sto vise ne zeli u avion, a drugi da vidi kako napreduje nakon povrede ligamenata. U medjuvremenu Guerrero je dao interviju za Njemacki Kicker, gdje se stece po mom licnom misljenju da on nema strah od letenja vec, da zeli da odradi pripreme za povratak u svojoj domovini, sto goviri i sljedeci citat:
"U Hamburg cu se vratiti u martu, kada ovdje obavim sve potrebne pripreme za moj povratak na teren".
Nakon ove izjave je reagovao i Bruno Labbadia koji je rekao da ga ocekuje kazna kada se vrati u Hamburg, i da taj interviju nije bio odobren od strane kluba. Dalje je u tom interviju Guerrero rekao da on zeli ostati u HSV-u i da pristaje na uslove koje bi klub ponudio (no mislim da je taj voz davno otisao). sada je vidio da se stvara ekipa koja ce biti konkurent Bayernu u borbi za titulu, da vecina igraca, gleda HSV kao odlican klub, da vecina zvijezda u usponu gleda HSV kao odlicnu stepenicu ka top 10 klubovima, da ekipa ima odlicne uslove, velike sponzore, odlcan stadion itd., no pitanje je hoce li HSV sada pristati. Ovo ostaje da vidimo, no Guerrero je za mene vec proslost.
Ove sedmice su s treninzima poceli pored Elie dvojca najboljih igraca RvN i Ze Roberto, i njihv debi se ocekuje u utakmici sljedece sedmice protiv Stuttgarta u gostima, Labbadia ih je za sutrasnju utakmicu ostavio kod kuce da malo porede na fizickoj pripremljenosti, i da bi ih imao na raspolaganju naredne sedmice, jer tada pocinju sedmice odluke i u Bundesligi, i u EL.
"U Hamburg cu se vratiti u martu, kada ovdje obavim sve potrebne pripreme za moj povratak na teren".
Nakon ove izjave je reagovao i Bruno Labbadia koji je rekao da ga ocekuje kazna kada se vrati u Hamburg, i da taj interviju nije bio odobren od strane kluba. Dalje je u tom interviju Guerrero rekao da on zeli ostati u HSV-u i da pristaje na uslove koje bi klub ponudio (no mislim da je taj voz davno otisao). sada je vidio da se stvara ekipa koja ce biti konkurent Bayernu u borbi za titulu, da vecina igraca, gleda HSV kao odlican klub, da vecina zvijezda u usponu gleda HSV kao odlicnu stepenicu ka top 10 klubovima, da ekipa ima odlicne uslove, velike sponzore, odlcan stadion itd., no pitanje je hoce li HSV sada pristati. Ovo ostaje da vidimo, no Guerrero je za mene vec proslost.
Ove sedmice su s treninzima poceli pored Elie dvojca najboljih igraca RvN i Ze Roberto, i njihv debi se ocekuje u utakmici sljedece sedmice protiv Stuttgarta u gostima, Labbadia ih je za sutrasnju utakmicu ostavio kod kuce da malo porede na fizickoj pripremljenosti, i da bi ih imao na raspolaganju naredne sedmice, jer tada pocinju sedmice odluke i u Bundesligi, i u EL.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Šta ima brate Amerosm, kako ide. Elia je igračina , želim ga u Bayernu. Pratim ga već duže vrijeme, morat ću mail poslati Bayernu da ga obavezno kupe
Hsv je po meni jači i od Schalkea, BvB, ali i od Leverkusena. Ozljedi ih koče, ali siguran sam da će oni ako Bog da u Ligu prvaka.
Hsv je po meni jači i od Schalkea, BvB, ali i od Leverkusena. Ozljedi ih koče, ali siguran sam da će oni ako Bog da u Ligu prvaka.
- majestic24
- Kontakt:
Evo citam da Ruud Van Nistelroy nije jos 100% spreman. Trener je takodjer naglasio da od njega ocekuje velike stvari i da bude od velike koristi za HSV. Nadam se da ce HSV obezbjediti barem LP,ako se vec nemoze boriti za titulu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Putovati će ako Bog da na sljedeću utakmicu, ko zna možda bude i na klupi. Ma Ruud je igračina.
@ Neutral
evo nakon dugo vremena i tebe da upratim na ovom forumu, ili nisi bio ili ja nisam obracao paznju. No evo nakon sto dodjoh kuci i upalih racunar, odmah me docekase dvije sokante vijesti za sutrasnju utakmicu. Boateng je danas na posljednjem treningu pred mec ozlijedio clanak i nece ga biti na sutrasnjoj utakmici, dok Petric ima problema s koljenom i njegov nastup je pod znakom pitanja, odnosno pred sam pocetak utakmice ce se znati hoce li nastupati. Izgleda da ove godine bas nemamo srece sto se povreda, tice i slazem se s tobom da pored Bayerna imamo najacu ekipu u Bundesligi, koja je kvalitetno popunjena na svim pozicijama. Posto stara izreka kaze da u svakom zlu ima nesto dobro, a u svakom dobrom nesto lose, moze se reci da je pozitivna stvar sto ce sutra RvN biti na klupi za rezervne igrace, pa zavino od kretanja rezultata, moze dobiti i do pola sata igre na terenu (sam kaze da je ove sedmice dovoljno za pola sata, a naredne ocekuje da moze igrati cjelu utakmicu, ali ne cijelo vrijeme na visokom na nivou).
Eh sada sto se tice Elie, to sam rekao isto i Geronimu, da mozete samo sanjati da dovedte njega, jedino ako na stol stavite 40 miliona ili vise eura, mozda ga pustimo. On ima ugovor s HSV-om do 2015.godine, bez nekih kaluzula, i HSV drzi sve u svojim rukama.
@ majestic24
konacno i ti da se javis na ovoj temi nije te dugo bilo, ja sam ovdje pisem postove, i nekad neko uskoci od ovih "Bavarca" pa vodimo diskusiju. Licno mislim da mozemo izboriti LP, ali podhitno moramo popraviti realizaciju, i nadam se da ce pri tome dosta pomoci RvN, sto nama u prilog ide je to da od svih ekipa od top 5 imamo na kraju najlaksi raspored, jedino teska utakmica je Bremen u posljednjem kolu.
evo nakon dugo vremena i tebe da upratim na ovom forumu, ili nisi bio ili ja nisam obracao paznju. No evo nakon sto dodjoh kuci i upalih racunar, odmah me docekase dvije sokante vijesti za sutrasnju utakmicu. Boateng je danas na posljednjem treningu pred mec ozlijedio clanak i nece ga biti na sutrasnjoj utakmici, dok Petric ima problema s koljenom i njegov nastup je pod znakom pitanja, odnosno pred sam pocetak utakmice ce se znati hoce li nastupati. Izgleda da ove godine bas nemamo srece sto se povreda, tice i slazem se s tobom da pored Bayerna imamo najacu ekipu u Bundesligi, koja je kvalitetno popunjena na svim pozicijama. Posto stara izreka kaze da u svakom zlu ima nesto dobro, a u svakom dobrom nesto lose, moze se reci da je pozitivna stvar sto ce sutra RvN biti na klupi za rezervne igrace, pa zavino od kretanja rezultata, moze dobiti i do pola sata igre na terenu (sam kaze da je ove sedmice dovoljno za pola sata, a naredne ocekuje da moze igrati cjelu utakmicu, ali ne cijelo vrijeme na visokom na nivou).
Eh sada sto se tice Elie, to sam rekao isto i Geronimu, da mozete samo sanjati da dovedte njega, jedino ako na stol stavite 40 miliona ili vise eura, mozda ga pustimo. On ima ugovor s HSV-om do 2015.godine, bez nekih kaluzula, i HSV drzi sve u svojim rukama.
@ majestic24
konacno i ti da se javis na ovoj temi nije te dugo bilo, ja sam ovdje pisem postove, i nekad neko uskoci od ovih "Bavarca" pa vodimo diskusiju. Licno mislim da mozemo izboriti LP, ali podhitno moramo popraviti realizaciju, i nadam se da ce pri tome dosta pomoci RvN, sto nama u prilog ide je to da od svih ekipa od top 5 imamo na kraju najlaksi raspored, jedino teska utakmica je Bremen u posljednjem kolu.
Heh, nisam ja pisao jedno mjesec dana, imao nekog posla i tako to.
Elia, igrač koji mi se strašno dopada, ima ugovor do 2015, ali zna se kako se neki tope kada se ponudi određeni novac. Siguran sam da cifra oko 20-25 miliona eura (evra) bila dovoljna da se dovede taj igrač. Idealna zamjena ako bi nedaj Bože otišao Ribery.
Također taj Boateng, Njemački reprezentativac, dobar je, ako se dobro sjećam dobio je i crveni karton u svom prvom nastupa za Elf.
Elia, igrač koji mi se strašno dopada, ima ugovor do 2015, ali zna se kako se neki tope kada se ponudi određeni novac. Siguran sam da cifra oko 20-25 miliona eura (evra) bila dovoljna da se dovede taj igrač. Idealna zamjena ako bi nedaj Bože otišao Ribery.
Također taj Boateng, Njemački reprezentativac, dobar je, ako se dobro sjećam dobio je i crveni karton u svom prvom nastupa za Elf.
- majestic24
- Kontakt:
Ma pojedini mi idioti povukli zivce pa zato nisam bio aktivan neko vrijeme. Al et,sad sam nazad. Ma ovo sta se dogadja s HSV-m ove godine nije moguce. Tolike povrede to je da se ubijes
Da je neki drugi klub sad bi bio u zoni ispadanja,a mi se jos nalazimo u samom vrhu. To je zaista sjajno. Ocekujem da Leverkusen i Schalke pocnu kiksati,samo ih cudo drzi na 1 i 3 poziciji. Nemoze ni to vjecno trajati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Leverkusena nikakvo cudo ne drzi,,ljudi su jos neporazeni,al sto je vaznije da bas dobro igraju i ubjedljivo pobjedjuju,nema onih pobjeda na guzove ko kod Schalkea.Velka im je prednost sto ne igraju u Evropi, i sto su cini mi se iz kupa ispali tako da su stalno odmorni.Uvijek s najjacim sastavom mogu igrat,nesto slicno ko Wolfsburg prosle sezone.majestic24 je napisao/la:Ma pojedini mi idioti povukli zivce pa zato nisam bio aktivan neko vrijeme. Al et,sad sam nazad. Ma ovo sta se dogadja s HSV-m ove godine nije moguce. Tolike povrede to je da se ubijes![]()
![]()
Da je neki drugi klub sad bi bio u zoni ispadanja,a mi se jos nalazimo u samom vrhu. To je zaista sjajno. Ocekujem da Leverkusen i Schalke pocnu kiksati,samo ih cudo drzi na 1 i 3 poziciji. Nemoze ni to vjecno trajati.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kiksat ce nekad, a za ocekivat je u narednih nekoliko kola. xDPhill Jackson je napisao/la:Leverkusena nikakvo cudo ne drzi,,ljudi su jos neporazeni,al sto je vaznije da bas dobro igraju i ubjedljivo pobjedjuju,nema onih pobjeda na guzove ko kod Schalkea.Velka im je prednost sto ne igraju u Evropi, i sto su cini mi se iz kupa ispali tako da su stalno odmorni.Uvijek s najjacim sastavom mogu igrat,nesto slicno ko Wolfsburg prosle sezone.majestic24 je napisao/la:Ma pojedini mi idioti povukli zivce pa zato nisam bio aktivan neko vrijeme. Al et,sad sam nazad. Ma ovo sta se dogadja s HSV-m ove godine nije moguce. Tolike povrede to je da se ubijes![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja sam rekao da je zakon jednostavan i da ce Leverkusen kiksati, ali bojim se da ce oni kiksati kada bude najvaznije odnosno u posljednjih par kola. Sto se tice Evropskih nastupa eh tu je veliki problem Bundeslige, jedino HSV i Bayern pokazuju konstantu u domacem prvenstvu, i na Evropskoj sceni. Ipak kako se god okrene to su dva najvece kluba u Bundesligi po svim statistikama, tako da ovi drugi samo mogu zaviditi. Nevidim koja je korist sto ce leverkusen ove sezone biti drugi i igrati LP kada ce se sljedece sezone boriti za desetu poziciju.
Pa dobro, ode im Kroos, jedan od najboljih ako ne i najbolji igrač. Imaju oni i dalje dosta mlad tim, iako im je odbrana malo starija. Mogu oni daleko. I sjećam se prije dok su u vrhu bili nisu imali nekih velikih zvijezda izzev Lucia, Ze Roberta, Ballacka. Franco nije neka zvijezda bio iako je Realu zabio kada su pobijedili 3:0, i tu je bio još Emerson. Placente je solida bio, sada je tu Renato Augusto, te Vidal, dva strašna igrača.
Ne smijemo zaboraviti da tu fali jedan Patrik Helmes.
Ne smijemo zaboraviti da tu fali jedan Patrik Helmes.
- majestic24
- Kontakt:
Hoce li Ruud moci igrai u Evropskoj ligi??? Ma danas 100% dobivamo Koln,nemaju oni pojma. Imaju 2 pobjede zaredom,danas staje taj "veliki"niz. Bolja smo ekipa u svim segmentima.
- majestic24
- Kontakt:
Ako je igrao u grupnoj fazi LP,onda nemoze igrati za nas u Evropskoj ligi.Korado je napisao/la:Bolja ekipa jesmo, HSV bi mogo danas na četvrto mjesto, a za Ruud-a, nesto se nesjecam onih pravila za Euro Kupovemajestic24 je napisao/la:Hoce li Ruud moci igrai u Evropskoj ligi??? Ma danas 100% dobivamo Koln,nemaju oni pojma. Imaju 2 pobjede zaredom,danas staje taj "veliki"niz. Bolja smo ekipa u svim segmentima.
Mislim da može igrati , jer kako znam Real ga nije registrovao za Ligu prvaka.
Pa i bez njega bi HSV prošao. Nizozemci su previše slabo za njih. Nisu ni upola kao što su prije nekoliko godina bili.
Ali i Nijemci su posebni, posebna ekipe tipa Stuttgart , Bremen, pa i Herthe. Tamo se gubi od nakvih Mađarskih klubova, i uvijek nakon jedne dobre sezone odigraju sljedeću loše. Nemaju konstantnost, ali Bayern , a evo i HSV je imaju. Makar se ljudi trude.
Brate lijepi, Leverkusen se vraća na stare staze slave. Mislim da je to dobro za Bundesligu, da opet postanemo jači. uskoro ćemo biti po koeficijentu bolji od Talijana i imati četri mjesta za Ligu prvaka, dva direktno, i dva u baraž. Mislim da je to odlično za ligu.
I također, Apotekari poznati po dobrom skautingu, ekipa im je mlada, a vidi kako igraju. Nadam se da će ovako nastaviti.
Bayern i HSV posebna priča, ima se para, zato se i ulaže, ozljede zezaju HSV jer bi imali dosta više bodova da im se nije desila recimo ozljeda Ze Roberta, a kasnije Elije.
I također, Apotekari poznati po dobrom skautingu, ekipa im je mlada, a vidi kako igraju. Nadam se da će ovako nastaviti.
Bayern i HSV posebna priča, ima se para, zato se i ulaže, ozljede zezaju HSV jer bi imali dosta više bodova da im se nije desila recimo ozljeda Ze Roberta, a kasnije Elije.
Ne znam ja kako se neko može radovati tuđim nevoljama. Jesam i ja prije nekad kada samimao 12 godina, pa razmišljao biti će lakše Bayernu kada u protivnika ne igra neko bolji. Zanimljivije je kada igraju svi u najjačem sastavu, utakmice je odmah energičnija i bolja za gledanje.
Kako god, sretno HSV-u u nastavku sezone i želim im sve najbolje.
Kako god, sretno HSV-u u nastavku sezone i želim im sve najbolje.
@ Korado
dobro dosao na forum i vou temu nadam se da si "vatreni" navijac HSV-a, pa da se mozemo da skupa radujemo ili tugujemo, zavisno od uspjeha naseg kluba. Sto se tice danasnje utakmice ja se nadam pobjedi pa kako god dosla, zasluzeno ili nezasluzeno. Inace sam prije bio protivnik ti nezasluzenih pobjeda, ali kada vidim kako druge ekipe vise sretno nego spretno dolaze do tih pobjeda, onda mi je svejedno.
Sto se tice RvN evo sljedeci zakon od UEFA-e sto se tice tih takmicenja:
Igrac koji je za jedan klub igrao u Ligi Prvaka, i tokom zimskog prijelaznog roka predje u neki drugi klub, moze biti nakdnadno registrovan da igra za taj klub ukoliko se ne radi o LP, obrnuto vazi isto.
Znaci RvN moze igrati za HSV protiv svog bivseg kluba, i od HSV-a ocekujem minimalno 1/4 finale, jer objektivno uz kompletnu ekipu smo jaci i od PSV-a i od Athletica/Anderlechta.
@ Neutral
slazem se s tobom da ne treba neko da se veseli tudjoj nesreci, i ja sam bio isti kao ti na pocetku mojih navijackih dana s deset godina sam se radovao kada ekipa protiv koje igra HSV ima ozlijedjenih igraca, no uvidio sam da to nije to i da je bolje da ekipe budu kompletne i da utakmica bude bolja pa nek pobjedi bolji. Isto kao sto su svi bili spremni na utakmici HSV-a i Bayerna u sedmom kolu ove sezone, koja je za mene dosada najbolja utakmica ove sezone i ako se zavrsilo samo rezultatom 1-0. U toj utakmici svako je imao svojih 15 minuta gdje je stvarao prilike i dominirao protivnika, i mislim da bi tu nerijesen rezultat bio najrealniji ishod, no magicni Ze je dokazao Uliju da nije staro gvodzde i jednim potezom rijesio utakmicu.
dobro dosao na forum i vou temu nadam se da si "vatreni" navijac HSV-a, pa da se mozemo da skupa radujemo ili tugujemo, zavisno od uspjeha naseg kluba. Sto se tice danasnje utakmice ja se nadam pobjedi pa kako god dosla, zasluzeno ili nezasluzeno. Inace sam prije bio protivnik ti nezasluzenih pobjeda, ali kada vidim kako druge ekipe vise sretno nego spretno dolaze do tih pobjeda, onda mi je svejedno.
Sto se tice RvN evo sljedeci zakon od UEFA-e sto se tice tih takmicenja:
Igrac koji je za jedan klub igrao u Ligi Prvaka, i tokom zimskog prijelaznog roka predje u neki drugi klub, moze biti nakdnadno registrovan da igra za taj klub ukoliko se ne radi o LP, obrnuto vazi isto.
Znaci RvN moze igrati za HSV protiv svog bivseg kluba, i od HSV-a ocekujem minimalno 1/4 finale, jer objektivno uz kompletnu ekipu smo jaci i od PSV-a i od Athletica/Anderlechta.
@ Neutral
slazem se s tobom da ne treba neko da se veseli tudjoj nesreci, i ja sam bio isti kao ti na pocetku mojih navijackih dana s deset godina sam se radovao kada ekipa protiv koje igra HSV ima ozlijedjenih igraca, no uvidio sam da to nije to i da je bolje da ekipe budu kompletne i da utakmica bude bolja pa nek pobjedi bolji. Isto kao sto su svi bili spremni na utakmici HSV-a i Bayerna u sedmom kolu ove sezone, koja je za mene dosada najbolja utakmica ove sezone i ako se zavrsilo samo rezultatom 1-0. U toj utakmici svako je imao svojih 15 minuta gdje je stvarao prilike i dominirao protivnika, i mislim da bi tu nerijesen rezultat bio najrealniji ishod, no magicni Ze je dokazao Uliju da nije staro gvodzde i jednim potezom rijesio utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.