Kod: Označi sve
igra li ko od vas pokera na fb ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kod: Označi sve
igra ja na bet-at-homeAulleTa je napisao/la:Kod: Označi sve
Svaka cast !Lily je napisao/la:Evo ja sam deaktivirala svoj profil![]()
Treba se malo i odmoriti od onog cuda.. hehe..
haha.. stvarno treba biti hrabar.. 5 min. sam se premisljalaEmir_ZENICA je napisao/la:Svaka cast !Lily je napisao/la:Evo ja sam deaktivirala svoj profil![]()
ADSL mi je konekcija. Ma bezze,ni chat vise nemogu koristitibambina je napisao/la:Ugasi ga makni se od njega idi uči,čitaj,bolje ti je ,van na zrak![]()
![]()
Šteka opterečen il slaba ti konekcija
I ja sam prije nekih 10-tak dana...Prelijep osjećajLily je napisao/la:Evo ja sam deaktivirala svoj profil![]()
nije ni do konekcije ni do chata samog već do mozille. probaj google chrome, inače po meni daleko najbolji browser.majestic24 je napisao/la:ADSL mi je konekcija. Ma bezze,ni chat vise nemogu koristitibambina je napisao/la:Ugasi ga makni se od njega idi uči,čitaj,bolje ti je ,van na zrak![]()
![]()
Šteka opterečen il slaba ti konekcija
Ma isti qrac,Chrome je cak i gori od Mozzile. Ma ode i ja s ovog facebooka,ebati ga_forzamilan_ je napisao/la: nije ni do konekcije ni do chata samog već do mozille. probaj google chrome, inače po meni daleko najbolji browser.
ne znam druže meni je chrome zmaj od browsera!majestic24 je napisao/la:Ma isti qrac,Chrome je cak i gori od Mozzile. Ma ode i ja s ovog facebooka,ebati ga_forzamilan_ je napisao/la: nije ni do konekcije ni do chata samog već do mozille. probaj google chrome, inače po meni daleko najbolji browser.
nije to svebavarian_bk je napisao/la:Just google it !!!
Ides na postavke i imas skroz dole na dnu deaktiviraj i to je to!
A nije ni to sve ! Moras ukucati onaj kod ...aahaaLily je napisao/la:nije to svebavarian_bk je napisao/la:Just google it !!!
Ides na postavke i imas skroz dole na dnu deaktiviraj i to je to!![]()
Moras navesti razlog.. imas ponudjenih par ili da ti sam napises nesto..ugl. nije tesko..