Ja mislio od nje da je Del BosqueNK_Nemila je napisao/la:vazno je da se ova kokara odmah slikala sa svim spancima na aerodromu (stoji na naslovnoj strani)...Trebali su joj odraditi grupnjak u WC-u i rasturit picaju ko bugarsku skupstinu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ja mislio od nje da je Del BosqueNK_Nemila je napisao/la:vazno je da se ova kokara odmah slikala sa svim spancima na aerodromu (stoji na naslovnoj strani)...Trebali su joj odraditi grupnjak u WC-u i rasturit picaju ko bugarsku skupstinu
NK_Nemila je napisao/la:vazno je da se ova kokara odmah slikala sa svim spancima na aerodromu (stoji na naslovnoj strani)...Trebali su joj odraditi grupnjak u WC-u i rasturit picaju ko bugarsku skupstinu
Trebali suKnele je napisao/la:Krava!!!NK_Nemila je napisao/la:vazno je da se ova kokara odmah slikala sa svim spancima na aerodromu (stoji na naslovnoj strani)...Trebali su joj odraditi grupnjak u WC-u i rasturit picaju ko bugarsku skupstinu
don Ciro je napisao/la:Trebali suKnele je napisao/la:Krava!!!NK_Nemila je napisao/la:vazno je da se ova kokara odmah slikala sa svim spancima na aerodromu (stoji na naslovnoj strani)...Trebali su joj odraditi grupnjak u WC-u i rasturit picaju ko bugarsku skupstinu![]()
RAMOS s guza, Iker joj usta,Torres odozdo
![]()
a Del Bosque slika pa onda rotacija necemo sada sve detalje
kemal ahmetović kad udje u tramvaj raja odmah vade mjesečne kartedžakailibu je napisao/la:kemal ahmetovic ima najbolji kožnjak na tusvje. ima stila momcina. ko li njega gura, samo da mi je znati. Javlja se na BHTV cijeloj naciji u kožnjaku kupljenom u skend shopu.
Kozjak 3NK_Nemila je napisao/la:vazno je da se ova kokara odmah slikala sa svim spancima na aerodromu (stoji na naslovnoj strani)...Trebali su joj odraditi grupnjak u WC-u i rasturit picaju ko bugarsku skupstinu
Hehe cova je BHF u jednom,nesalomiv je i stvarno mu respeckt.rob do bagro je napisao/la:
Vidite drugari ko nam je opet dosao,Manolo![]()
da li ce opet ostati bez svog bubnja
![]()
ne znam koga će pozvati, ali da sam ja na njegovom mjestu pozvao bi:noah je napisao/la:"nemamo veliki izbor igrača i sada ćemo se morati dati u potragu za novim fudbalerima"
hvala bogu pa je Ciro skonto ovo pa da trazi jos igraca.. koga ce pozvati sta mislite?
Iskreno receno i ovi mu bas ne ulijevaju povjerenje.Mozda protiv Emirata ili tako tih.Ali protiv Rusa,Francuza pa i nadalje.Tanko je to sad zasad.Raja izgleda ne konta da je bas pozvano najbolje ono sto imamo.urban corps je napisao/la:ne znam koga će pozvati, ali da sam ja na njegovom mjestu pozvao bi:noah je napisao/la:"nemamo veliki izbor igrača i sada ćemo se morati dati u potragu za novim fudbalerima"
hvala bogu pa je Ciro skonto ovo pa da trazi jos igraca.. koga ce pozvati sta mislite?
harisa medunjanina
harisa vučkića
nikola šarić
sead hajrović
i da ne pišem još, mrsko mi, uglavnom ja bi pozvao sve ove mlade igrače koji igraju u velikim klubovima, i bilo bi dobro kad bi se napravio pritisak na savez i na ćiru i kad bi ih ćiro pozvao, bar da zabilježe nastup, da su naši, a igrač kojeg bi možda najviše volio je adem ljljić, em što će biti extra igrač, em što je vrijeme da i mi srbima preotmemo jednog našeg igrača
dobro ova trojca mogu samo u mladje repke, sve su to klinci 17-18 godina..urban corps je napisao/la:ne znam koga će pozvati, ali da sam ja na njegovom mjestu pozvao bi:noah je napisao/la:"nemamo veliki izbor igrača i sada ćemo se morati dati u potragu za novim fudbalerima"
harisa medunjanina
harisa vučkića
nikola šarić
sead hajrović
i da ne pišem još, mrsko mi, uglavnom ja bi pozvao sve ove mlade igrače koji igraju u velikim klubovima, i bilo bi dobro kad bi se napravio pritisak na savez i na ćiru i kad bi ih ćiro pozvao, bar da zabilježe nastup, da su naši, a igrač kojeg bi možda najviše volio je adem ljljić, em što će biti extra igrač, em što je vrijeme da i mi srbima preotmemo jednog našeg igrača
ma treba ih jednom pozvati, da su naši, i znaš li ako neko debitira na prijateljskoj , može li onda mijenjati repku, ako ne može treba za slijedeću prijateljsku pozvati sve ove mlade, ali baš sve, ova trojica, onda vrančić, hrustić i fkt trebaju ovi novinari više o tom pričati jedino oni mogu vršiti pritisak na one uhljupe u savezu, yebem mi mater mole boga da nam francuzi ili portugalci dođu da zarade, a za prolaz ih kita bolinoah je napisao/la:dobro ova trojca mogu samo u mladje repke, sve su to klinci 17-18 godina..urban corps je napisao/la:ne znam koga će pozvati, ali da sam ja na njegovom mjestu pozvao bi:noah je napisao/la:"nemamo veliki izbor igrača i sada ćemo se morati dati u potragu za novim fudbalerima"
harisa medunjanina
harisa vučkića
nikola šarić
sead hajrović
Ok za Harisa Medu ja bi pozvao jos Krunica ako igra u rusiji, Mujdzu bih pozvao, Pokusao bi i sa Bodulom jer igra u rotterdamu kao prvotimac.. Mozda bi dao sansu Zecu i Aganovicu ponovo. To je to
Johnyx95 je napisao/la:___________________________Supic________________________
__________Mravac__________Damjanovic____________Pandza__
____Berberovic____________Bajramovic_______________Hrgovic___
___________________Pjanic___________Vladavic_____________
____________________Ibisevic________Muslimovic(Dzeko)________
Postava bez rizika od kartona,ali koja bi vrlo vjerovatno dozivjela poraz.Mozda je tako i bolje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.