Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2022
Ocekujem danas nasu pobjedu protiv Ukraine. Juce smo izgubili od puno jace Italije, koja igra pred domacom publikom, pa se nije vise moglo ni ocekivati, osim poraza. Ali danas bi mogli dobiti Ukraince, sto bi nam mogao biti presudan mec za prolazak dalje.
Ocekujem opet od naseg Kerr Kriise, da odigra dobro suterski kao i juce kad je imao 20 poena i bio najefikasniji na susretu. Valjda nece opet biti crnih rupa, kao juce u drugoj cetvrtini, kad su se Italijani rezultatski i odlijepili od nas...
Ocekujem opet od naseg Kerr Kriise, da odigra dobro suterski kao i juce kad je imao 20 poena i bio najefikasniji na susretu. Valjda nece opet biti crnih rupa, kao juce u drugoj cetvrtini, kad su se Italijani rezultatski i odlijepili od nas...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Što se tiče Eurobasketa, dvije mi stvari smetaju. Prvo, sudije su loše, a što je najgore tek dolaze najbitnije utakmice i borba za medalju koje oni mogu odlučiti svojim neznanjem. Druga stvar i za mene najbolnija je ta da Letonci neučestvuju na prvenstvu zbog glupih pravila. Nikad nisam bio pobornik wild card, ali kad je FIBA već upropastila kvalifikacije da najbolji ne mogu igrati, onda jbt ostavi 2 mjesta za ekipe koje si ti zaebao glupim pravilima.
Blue Train
Ti si Estonac?kraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:28Ocekujem danas nasu pobjedu protiv Ukraine. Juce smo izgubili od puno jace Italije, koja igra pred domacom publikom, pa se nije vise moglo ni ocekivati, osim poraza. Ali danas bi mogli dobiti Ukraince, sto bi nam mogao biti presudan mec za prolazak dalje.
" ". О " је $ све ¥.Trebinjac94 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 13:28Što se tiče Eurobasketa, dvije mi stvari smetaju. Prvo, sudije su loše, a što je najgore tek dolaze najbitnije utakmice i borba za medalju koje oni mogu odlučiti svojim neznanjem. Druga stvar i za mene najbolnija je ta da Letonci neučestvuju na prvenstvu zbog glupih pravila. Nikad nisam bio pobornik wild card, ali kad je FIBA već upropastila kvalifikacije da najbolji ne mogu igrati, onda jbt ostavi 2 mjesta za ekipe koje si ti zaebao glupim pravilima.
О $ ? ' $ ' старт ".... " " % & рата.... па " ' 24 је $. & на срце 16 ? " ". ? су ту $ попуне &... Попут $, ", &...
", &, ", &, ?, &, &, ?
?, ", &, ", ?, % ?, Црна Гора, ?.
То је 16 " ". & % ' " /, " " ? ?.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ahafilip13 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 14:07Ti si Estonac?kraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:28Ocekujem danas nasu pobjedu protiv Ukraine. Juce smo izgubili od puno jace Italije, koja igra pred domacom publikom, pa se nije vise moglo ni ocekivati, osim poraza. Ali danas bi mogli dobiti Ukraince, sto bi nam mogao biti presudan mec za prolazak dalje.

Kad ovaj iz Lukavice moze biti Srbijanac, sto ja ne mogu Estonac

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
kraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2022, 14:51Aha ;filip13 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 14:07Ti si Estonac?kraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:28Ocekujem danas nasu pobjedu protiv Ukraine. Juce smo izgubili od puno jace Italije, koja igra pred domacom publikom, pa se nije vise moglo ni ocekivati, osim poraza. Ali danas bi mogli dobiti Ukraince, sto bi nam mogao biti presudan mec za prolazak dalje.
Kad ovaj iz Lukavice moze biti Srbijanac, sto ja ne mogu Estonac![]()

Ima li informacija koliko NBA igraca igra ovo prvenstvo,mislim da nikad nije bilo vise?
- Felixians4
- Kontakt:
Tacno 35 rece komentator jucer. Najvise iz ACB 50 i nesto.Felixians4 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:12Oko 35 mislim. No oni glavni dominatori u NBA su tu,kao nikad prije,a vjerojatno ni kasnije.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa 3 iz prve NBA petorke su tu ako se ne varamFelixians4 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:12Oko 35 mislim. No oni glavni dominatori u NBA su tu,kao nikad prije,a vjerojatno ni kasnije.
Bugarska vodi protiv Turske na poluvremenu
Srbin, ne Srbijanac..kraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2022, 14:51Ahafilip13 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 14:07Ti si Estonac?kraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:28Ocekujem danas nasu pobjedu protiv Ukraine. Juce smo izgubili od puno jace Italije, koja igra pred domacom publikom, pa se nije vise moglo ni ocekivati, osim poraza. Ali danas bi mogli dobiti Ukraince, sto bi nam mogao biti presudan mec za prolazak dalje.
Ocekujem opet od naseg Kerr Kriise, da odigra dobro suterski kao i juce kad je imao 20 poena i bio najefikasniji na susretu. Valjda nece opet biti crnih rupa, kao juce u drugoj cetvrtini, kad su se Italijani rezultatski i odlijepili od nas...![]()
Kad ovaj iz Lukavice moze biti Srbijanac, sto ja ne mogu Estonac![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Cole video da od one bukve nema nista,pa ubacio Falla na Jonasa i Domantasa.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko Srbi bolje igraju bez onog davitelja lopte i chokera “madjionicara” to je čudo. Zna Pesic znanje cim ga nije pozvao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Gledam ove ostale grupe i fakat bi lagano prošli grupnu fazu da smo u bilo kojoj od njih. Šteta baš...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Msm da ga nije zvao vise zbog atmosfere u ekipi. Ne mogu on i Jokić zajedno, jer je ovaj vise od deceniju bio alfa i omega, a sad postojo drugi "šef" u svlacionici.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:42Koliko Srbi bolje igraju bez onog davitelja lopte i chokera “madjionicara” to je čudo. Zna Pesic znanje cim ga nije pozvao
To je moje licno misljenje.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tarpey iz Francuske za kojeg uopće nisam čuo do ovog prvenstva igra odličnu odbranu
Ima i do toga,ali mislim da pre svega nije pozvan jer mu ne bi odgovarala uloga 2.pleja.marconato je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:46Msm da ga nije zvao vise zbog atmosfere u ekipi. Ne mogu on i Jokić zajedno, jer je ovaj vise od deceniju bio alfa i omega, a sad postojo drugi "šef" u svlacionici.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:42Koliko Srbi bolje igraju bez onog davitelja lopte i chokera “madjionicara” to je čudo. Zna Pesic znanje cim ga nije pozvao
To je moje licno misljenje.
Covek je celu karijeru bio top 2 igrac u klubovima i reprezentaciji,a sada bi igrao tek 10-15 min.
Ne bi se on u tome snasao jer nikada nije imao takvu ulogu,a kapiten je i ima veoma visok ego. Poremetio bi i Vasu.
A odavno je usao u 36.godinu...
То је ¥.
" " са 36 $ " - у " ", него % - $ " $, ' ? $. " 15-& " на терену " ? ' ? " ".
" " са 36 $ " - у " ", него % - $ " $, ' ? $. " 15-& " на терену " ? ' ? " ".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.