hrpa zanimljivih postova i hrpa smijesnih postova...od lika koji kaze 'on nosi
nas dres', a vjerovatno Anfielda nije u zivotu vidio, pa Obamine kceri s HSV-ovim kacektom i sve to Keme Montena koji navija za Sarajevo
ja sto znam da dr.Franjo Tudjman, covjek koji je htio da navija za jedan Zg klub, al klub nije postojao pa je sebi stvorio klub od Dinama - Croatiju i za nju navijao
drugo sto znam je da Kemal Monteno navija takodje za Dinamo, ima cak i jednu finu pjesmicu o Dinamu
trece sto znam je da igrac americkog nogometa David Diehl navija za Hajduk, kao i Ivo Sanader
i ono zadnje sto ocu da kazem, posebno se tice kacketa HSV-a i kceri Obame, te onog u
njihovom dresu
ako netko obuce neki dres to ne znaci da navija za taj tim, ja sam svojevremeno dok nisam krenuo u srednju imao oko 25 dresova, a medju njima od Manchestera, Liverpoola i Evertona i ne djeluje mi da je moguce navijat za sva tri tima...takodjer sam imao od Milana i Intera, kao i od sarajevske Slavije, a simpatisem Zelju
i od svih likova nabrojanih, recimo da je njih 1000, mogu sa sigurnoscu rec da ih 900 navija za odredjeni klub samo et onako da se navija, a ne zato sto im se gleda nogomet, idu na utakmice i to...ja mogu tvrdit da sam navijac Manchestera zato jer imam 20 komada njihovih dresova, znam 30 pjesama, i sve sampionske sastave, al za mene to i nije navijac vec samo simpatizer kojem je pojedini klub zanimljiv...navijac zivi za klub, ide na svaku utakmicu i naravno, ne sjedi u lozi, vec unistava glasnice na kopu
edit: Hrvoje Keckes, poznatiji kao Kazo je zagrizeni navijac Dinama...cak je bio i na TV-u kad su BBB pokrenuli bojkot, te je i on sam podrzao tu incijativu i bojkotovao utakmice