Poznate face koje navijaju za vas tim

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Poznate face koje navijaju za vas tim

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 avg 2011, 21:41

rossoner je napisao/la:
faba je napisao/la:rahmetli Alija Izetbegovic
Jovan Divjak
Bakir :mrgreen:
Haris Silajdzic
Fahrudin Radoncic
Zlatko Lagumdzija
emir nemanja kusturica faca koja je navijala za moj tim do 1992.
Dino Merlin
Halid Beslic
rahmetli Safet Isovic
Kemal Monteno
Danis Tanovic
Dino Mustafic
Sanela Jenkins
Mirsad Purivatra
Baho Topalbecirevic
Braco Hadziosmanovic :lol:
rahmerli Ismet Bajramovic
Jusuf Pusina :mrgreen:
Ahmed Pasalic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Siroko Drustvo :mrgreen: FKS :!:
Ako izuzmem Jovu Divjaka, Halida, Merlina, Danisa i Safeta Isovića zaključujem: MNOGO STE JAKI! Blago vas se... :lol:
i Kemal Monteno je dobar...koji je to car...

a ja kako sam cuo Radoncic za Zelju navija...

a glavno Ismet Bajramovic... :lol: :lol: :lol: :lol:
veliki kriminalac i navijac Sarajeva... :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 okt 2011, 01:40

rossoner je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
presley_sa je napisao/la:Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željo Komšić navija za Želju.
Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen navija za Želju.
Guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić navija za Želju.

Jel treba još 8-) 8-) 8-) 8-)

Zdravko Colic navija za Zelju takodze..
Branko Đurić Đuro, Davor Sučić (Sejo Sexon), Mladen Vojičić - Tifa, Semir Cerić Koke, Enes Begović, Nenad Janković (Nele Karajlić), Boris Šiber, Davorin Dača Popović...
(nisam siguran 100 % - Dražen Žerić - Žera, Saša Lošić, Zenit Đozić Zena)
Edin Džeko :mrgreen: Zdravko Grebo, Milan Pavlović, Gino Banana...

SAMO JE JEDAN - GRIJEHA JE VRIJEDAN !
Prevario si se za Zdravka Grebu. Veležovac ! ;)
Who dares, wins !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 nov 2011, 00:00

rossoner je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
presley_sa je napisao/la:Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željo Komšić navija za Želju.
Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen navija za Želju.
Guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić navija za Želju.

Jel treba još 8-) 8-) 8-) 8-)

Branko Đurić Đuro, Davor Sučić (Sejo Sexon), Mladen Vojičić - Tifa, Semir Cerić Koke, Enes Begović, Nenad Janković (Nele Karajlić), Boris Šiber, Davorin Dača Popović...

Zaboravili ste najveću facu :arrow: Elvis,Elvis, Elvis J.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 nov 2011, 00:56

faba je napisao/la:rahmetli Alija Izetbegovic
Jovan Divjak
Bakir :mrgreen:
Haris Silajdzic
Fahrudin Radoncic
Zlatko Lagumdzija
emir nemanja kusturica faca koja je navijala za moj tim do 1992.
Dino Merlin
Halid Beslic
rahmetli Safet Isovic
Kemal Monteno
Danis Tanovic
Dino Mustafic
Sanela Jenkins
Mirsad Purivatra
Baho Topalbecirevic
Braco Hadziosmanovic :lol:
rahmerli Ismet Bajramovic
Jusuf Pusina :mrgreen:
Ahmed Pasalic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Siroko Drustvo :mrgreen: FKS :!:
Nabrajas zlatne kasike , a ne napises ime velikog Nene Markovica ! ;) I Marjan Mijajlovic je nas 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 nov 2011, 01:00

Marjan je kralju svačiji, da ne postavljam slike s Veležovim dresom itd ... :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 nov 2011, 01:02

*p!p!t@* je napisao/la:Marjan je kralju svačiji, da ne postavljam slike s Veležovim dresom itd ... :mrgreen:
Na nasim tekmama je redovan.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 13 nov 2011, 10:42

Baboon je napisao/la:
NukeR je napisao/la:Za Partizan:

Kristijan Golubovic
Eddy Grant
Kusturica
Boris Tadic
Milorad Dodik
Ana Ivanovic
Milorad Cavic
Sergej Trifunovic
Srdjan Todorovic
Dragan Bjelogrlic
Zeljko Obradovic
Dejan Bodiroga
Aleksandar Sasa Djordjevic
Goran Pandev
Rade Serbedzija
Dobrica Eric
DUSKO RADOVIC!
Franjo Tuđman
Janko Bobetko
:lol: :lol: :lol:
YNWA!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 nov 2011, 12:04

NeToBoLa je napisao/la:
rossoner je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:

Prevario si se za Zdravka Grebu. Veležovac ! ;)
Potraži malo slike sa Željine Plave večeri ove godine... ogrnuo se sa oba šala. :D
Osim - drugo ime za Želju !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 nov 2011, 13:07

Ja sam prilično siguran da Grebo navija za Velež.
Za Želju navija i Almir Čehajić Batko, viđao sam na utakmicama i Enisa Bešlagića, mislim da je i on željovac, dal sad 100-tni željovac ne znam :) :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 nov 2011, 15:05

effe_sa je napisao/la:Ja sam prilično siguran da Grebo navija za Velež.
Za Želju navija i Almir Čehajić Batko, viđao sam na utakmicama i Enisa Bešlagića, mislim da je i on željovac, dal sad 100-tni željovac ne znam :) :)
Bešlagić navija za Sarajevo- hudnjak.. Batko je Željovac 100 posto. Kao i Miljenko Jergović npr..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 nov 2011, 15:14

spielführer_21 je napisao/la:
Bešlagić navija za Sarajevo- hudnjak.. Batko je Željovac 100 posto. Kao i Miljenko Jergović npr..
Ovo je tačno. A ja sam zaboravio u onom nabrajanju staviti i Elvisa Kurtovića i ZDRAVKA ČOLIĆA! Ovako kad podjem nabrajati ne mogu svih da se sjetim. Ne znam koje je boje Halid Bešlić ?
Ivica Osim je najveca i najpoznatija faca koja navija za Želju ali hajde da izostavimo legende kluba.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 nov 2011, 15:26

rossoner je napisao/la:
Ovo je tačno. A ja sam zaboravio u onom nabrajanju staviti i Elvisa Kurtovića i ZDRAVKA ČOLIĆA! Ovako kad podjem nabrajati ne mogu svih da se sjetim. Ne znam koje je boje Halid Bešlić ?
Ivica Osim je najveca i najpoznatija faca koja navija za Želju ali hajde da izostavimo legende kluba.
Halid je pitar,Dosta ste raje nabrojali,ali evo da se pokusam sjetiti jos par ljudi.Samir Avidc navija za Zelju,Hari Varesanovic,malo navija za Sarajevo,pa onda malo za Zelju,tako da to nije sigurno.Jer sam ja procitao 2 inetrvjua u kojima je prvo navijao za Sarajevo,a onda poslije kao za Zelju.Kike je Zeljovac,Kompletna ekipa nadrealista,i New Primitivsa je navijala za Zelju.Haris Dzinovic je trenirao u Zelji ,tako da predpostavljam da navija za nas.Gogi seven up je Zeljovac,i bio nekad veliki talenat.Elvir Baljic,navija za Zelju,samo sto diplomatski daje odgovore ,jer je poslije igrao u Sarajevu.Dzeno Uscuplic je nekada bio nas igrac i navijac,sad naravno i on prica drugacije,kao i ALmedin Hota,koji je sa salovima Zelje bio na derbijima dok je igrao za Visocku Bosnu.Djule Van Gog je rekao da simpatise Zelju.Ako se sjetim jos nekog napisacu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 nov 2011, 16:43

Jest da je veliki pritisak iz Moskve da se titula vrati u neki od moskovskih timova,ali dok je predsjednik licno nas navijac nema zime za Zenit 8-)
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 nov 2011, 21:13

barbarez je napisao/la:
rossoner je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la: Bešlagić navija za Sarajevo- hudnjak.. Batko je Željovac 100 posto. Kao i Miljenko Jergović npr..
Halid je pitar,Dosta ste raje nabrojali,ali evo da se pokusam sjetiti jos par ljudi.Samir Avidc navija za Zelju,Hari Varesanovic,malo navija za Sarajevo,pa onda malo za Zelju,tako da to nije sigurno.Jer sam ja procitao 2 inetrvjua u kojima je prvo navijao za Sarajevo,a onda poslije kao za Zelju.Kike je Zeljovac,Kompletna ekipa nadrealista,i New Primitivsa je navijala za Zelju.Haris Dzinovic je trenirao u Zelji ,tako da predpostavljam da navija za nas.Gogi seven up je Zeljovac,i bio nekad veliki talenat.Elvir Baljic,navija za Zelju,samo sto diplomatski daje odgovore ,jer je poslije igrao u Sarajevu.Dzeno Uscuplic je nekada bio nas igrac i navijac,sad naravno i on prica drugacije,kao i ALmedin Hota,koji je sa salovima Zelje bio na derbijima dok je igrao za Visocku Bosnu.Djule Van Gog je rekao da simpatise Zelju.Ako se sjetim jos nekog napisacu.
Šta je sam pokojnim Milanom Mladenovićem (EKV) obzirom da je dio života proveo u Sarajevu? :D

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 03 feb 2012, 15:20

[

Šta je sam pokojnim Milanom Mladenovićem (EKV) obzirom da je dio života proveo u Sarajevu? :D
Ja mislim da je navijao za Zvezdu! Evo jos nekih poznatih faca i svijeta rocka..

Sejo Sekson -Zeljo
Johnny Stulic-Vardar
Marijan Ban-Hajduk
Goran Bare-Dinamo
Branko Djuric Djuro-Zeljo
Bora Corba-Zvezda
Bajaga-Zvezda
Mile Kekin-Dinamo
Tifa-Zeljo
Davor Gobac-Dinamo
Sergej Trifunovic-Partizan
Srdjan Todorovic -Partizan
Boris Lajner-Dinamo
Dino Dvornik-Hajduk
Jurica Padjen-Dinamo

Za glumca Renea Bitorajca sam cuo da je bio skroz zestok u BBBu, nista manje zestok kao u filmu Metastaze. Ko je gledao sve mu je jasno.

Alen Islamovic, Toni Jankovic i Zele Lipovaca- Jedinstvo :D
MENI MOJE, A VAMA VASE

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 03 feb 2012, 17:04

hrpa zanimljivih postova i hrpa smijesnih postova...od lika koji kaze 'on nosi nas dres', a vjerovatno Anfielda nije u zivotu vidio, pa Obamine kceri s HSV-ovim kacektom i sve to Keme Montena koji navija za Sarajevo :lol: :lol: :lol:

ja sto znam da dr.Franjo Tudjman, covjek koji je htio da navija za jedan Zg klub, al klub nije postojao pa je sebi stvorio klub od Dinama - Croatiju i za nju navijao :mrgreen:

drugo sto znam je da Kemal Monteno navija takodje za Dinamo, ima cak i jednu finu pjesmicu o Dinamu

trece sto znam je da igrac americkog nogometa David Diehl navija za Hajduk, kao i Ivo Sanader

i ono zadnje sto ocu da kazem, posebno se tice kacketa HSV-a i kceri Obame, te onog u njihovom dresu :lol:
ako netko obuce neki dres to ne znaci da navija za taj tim, ja sam svojevremeno dok nisam krenuo u srednju imao oko 25 dresova, a medju njima od Manchestera, Liverpoola i Evertona i ne djeluje mi da je moguce navijat za sva tri tima...takodjer sam imao od Milana i Intera, kao i od sarajevske Slavije, a simpatisem Zelju :lol:

i od svih likova nabrojanih, recimo da je njih 1000, mogu sa sigurnoscu rec da ih 900 navija za odredjeni klub samo et onako da se navija, a ne zato sto im se gleda nogomet, idu na utakmice i to...ja mogu tvrdit da sam navijac Manchestera zato jer imam 20 komada njihovih dresova, znam 30 pjesama, i sve sampionske sastave, al za mene to i nije navijac vec samo simpatizer kojem je pojedini klub zanimljiv...navijac zivi za klub, ide na svaku utakmicu i naravno, ne sjedi u lozi, vec unistava glasnice na kopu ;)

edit: Hrvoje Keckes, poznatiji kao Kazo je zagrizeni navijac Dinama...cak je bio i na TV-u kad su BBB pokrenuli bojkot, te je i on sam podrzao tu incijativu i bojkotovao utakmice
Zadnja izmjena: gospodin Seljakovic, dana/u 03 feb 2012, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 feb 2012, 17:27

Dovoljno je reci Neno Markovic 8-) 8-)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 feb 2012, 18:03

F.G.R. HARMANI je napisao/la: Johnny Stulic-Vardar
Otkud ti ova informacija?

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 03 feb 2012, 18:15

F.G.R. HARMANI je napisao/la: Johnny Stulic-Vardar
Otkud ti ova informacija?
E na to sam naletio na jednom forumu povodom izlaska njegove knjige "Smijurije u vremenu". Istina, rekao je da se toliko i ne lozi na fudbal, a ne znam koliko je vjerodostojno.
MENI MOJE, A VAMA VASE

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 feb 2012, 18:22

F.G.R. HARMANI je napisao/la: E na to sam naletio na jednom forumu povodom izlaska njegove knjige "Smijurije u vremenu". Istina, rekao je da se toliko i ne lozi na fudbal, a ne znam koliko je vjerodostojno.
Ma ne, Džoni je veliki fan nogometa, stalno igra u Holandiji i njegov tim je bio prvak Holandije u rekreativnom nogometu. Ja znam da je rekao kako nikad nije navijao za neki tim, prije muzičke karijere je igrao malo u Lokomotivi iz Zagreba. A ta priča o Vardaru je vjerovatno zbog grada njegovog rođenja, ne vjerujem da navija za Vardar. Negdje je spomenuo da je gledao utakmicu Hajduk-OFK u Splitu i da je navijao za goste...

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.