Dženis Burnić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dženis Burnić
Premijer liga bih je bukvalno rang 4. Njemacke lige, o kojem qrcu vi pricate 
naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
Ja rasprave, stid me procitati ovakve komparacije.
BHPL

BHPL
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
chamberlain24
- Kontakt:
Pa mogao bi igrati i boriti se za opstanak. Nije upitno da je cvajta kvalitetnija u mnogo cemu od nase lige, ali mnogi je ovdje na forumu, a i generalno precijenjuju. Fazon je sto su najbolji igraci premijer lige bolji ili slicnih kvaliteta od tih mediokriteta tipa burnic, pogotovo ako je mlad igrac pa ima neku buducnost da ode iz ove lige. Nemam ja problem da se pozove neko iz druge lige ako ima neki potencijal ali pozivati ovakve tipa burnic i slicne onda je bolje pozvati nekog od najboljih iz nase lige.Edincapitano je napisao/la: ↑21 okt 2025, 16:08Eto vidjeces sta ce im uraditi, ako su motivisani.chamberlain24 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 16:04Kakav si ti idiot cuj klubovi iz njemacke 2. lige bi razvalili Borca i Zrinjskog, jasta bi, evo u cetvrtak ce igrati Zrinjski u gostima protiv Mainza pa cemo vidjeti, Mainz koji je bio 6. u njemcakoj prvoj ligi, prema tvojoj prici ce ih dobiti dvocifrenom razlikom, a prije da ce biti neizvjesna utakmica.Edincapitano je napisao/la: ↑21 okt 2025, 14:09
Jel ti hoces da kazes da je nasa liga jaca od druge lige njemacke?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koja god ekipa iz druge cak mozda iz trece lige njemacke, bi razvalila i Borca i Zrinskog i Sarajeva i Zelje ako bi im trebalo. Sta ti je bolan.. Jel ti znas sta je Njemacka i sta je njemacka skola?![]()
Ti si veliki idiot sto mislis da bi Zrinjski mogao igrati u cvajti u njemackoj.
Naravno da ih nece dobiti 10-0, ali s pola snage ce ih glatko uzeti najmanje tri razlike ako im treba.
Niko je ne precjenjuje nego svi cvajtu nazivamo onim sto jeste, liga I fudbal drugog ranga. Najbolji igraci premijer lige bih ne mogu meda ni u puno slabijim ligama od cvajte a kamo li tamo. Eto bilbija 3 puta otisao tri puta SE ekspresno vratio iz hnl, koreje I srbije. Zato sto covjek nije za profesionalnog fudbala.chamberlain24 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 21:29Pa mogao bi igrati i boriti se za opstanak. Nije upitno da je cvajta kvalitetnija u mnogo cemu od nase lige, ali mnogi je ovdje na forumu, a i generalno precijenjuju. Fazon je sto su najbolji igraci premijer lige bolji ili slicnih kvaliteta od tih mediokriteta tipa burnic, pogotovo ako je mlad igrac pa ima neku buducnost da ode iz ove lige. Nemam ja problem da se pozove neko iz druge lige ako ima neki potencijal ali pozivati ovakve tipa burnic i slicne onda je bolje pozvati nekog od najboljih iz nase lige.Edincapitano je napisao/la: ↑21 okt 2025, 16:08Eto vidjeces sta ce im uraditi, ako su motivisani.chamberlain24 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 16:04
Kakav si ti idiot cuj klubovi iz njemacke 2. lige bi razvalili Borca i Zrinjskog, jasta bi, evo u cetvrtak ce igrati Zrinjski u gostima protiv Mainza pa cemo vidjeti, Mainz koji je bio 6. u njemcakoj prvoj ligi, prema tvojoj prici ce ih dobiti dvocifrenom razlikom, a prije da ce biti neizvjesna utakmica.
Naravno da ih nece dobiti 10-0, ali s pola snage ce ih glatko uzeti najmanje tri razlike ako im treba.
Znaci ti ne bi pozivao nikog iz cvajte Ali bi pozivao igrace iz ceske , danske, svicarske koje su slabije od cvajte? Ljudino ja tebe I svakog drugog pozivam da pogleda koju utakmicu cvajte ili serije b pa ces vidjeti koja je razlika.
Ali Evo da te upitam, Koji bi najbolji igraci u nasoj ligi mogli igrati u cvajti? Po tvom misljenju.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Adem LjajicDiadora je napisao/la: ↑24 okt 2025, 03:14Niko je ne precjenjuje nego svi cvajtu nazivamo onim sto jeste, liga I fudbal drugog ranga. Najbolji igraci premijer lige bih ne mogu meda ni u puno slabijim ligama od cvajte a kamo li tamo. Eto bilbija 3 puta otisao tri puta SE ekspresno vratio iz hnl, koreje I srbije. Zato sto covjek nije za profesionalnog fudbala.chamberlain24 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 21:29Pa mogao bi igrati i boriti se za opstanak. Nije upitno da je cvajta kvalitetnija u mnogo cemu od nase lige, ali mnogi je ovdje na forumu, a i generalno precijenjuju. Fazon je sto su najbolji igraci premijer lige bolji ili slicnih kvaliteta od tih mediokriteta tipa burnic, pogotovo ako je mlad igrac pa ima neku buducnost da ode iz ove lige. Nemam ja problem da se pozove neko iz druge lige ako ima neki potencijal ali pozivati ovakve tipa burnic i slicne onda je bolje pozvati nekog od najboljih iz nase lige.Edincapitano je napisao/la: ↑21 okt 2025, 16:08
Eto vidjeces sta ce im uraditi, ako su motivisani.
Znaci ti ne bi pozivao nikog iz cvajte Ali bi pozivao igrace iz ceske , danske, svicarske koje su slabije od cvajte? Ljudino ja tebe I svakog drugog pozivam da pogleda koju utakmicu cvajte ili serije b pa ces vidjeti koja je razlika.
Ali Evo da te upitam, Koji bi najbolji igraci u nasoj ligi mogli igrati u cvajti? Po tvom misljenju.
Nemamo mi ništa od toga što je cvajta bolja od danske lige kad nije dovoljno dobra.
Gdje druge lige prave značajnu razliku u odnosu na našu je da njihovi igrači mogu igrati iz utakmice u utakmicu kvalitetnije, dok naši ne mogu da iznesu taj ritam u jačim ligama. Razlog je kompetetivnost naše lige gdje su se igrači prilagodili na fudbal koji se igra još samo kod nas.
Što znači da na jednu utakmicu domaći igrač ako je pravilno selektiran i ako se druge stvari poklope može doprinijeti makar jednako kao neki sa strane, stim da u prvom primjeru razvijaš domaći fudbal a u drugom nečiji strani.
Razlog zašto naši igrači ne uspijevaju vani treba tražiti u tome i u tome što nam liga nosi lošu reputaciju, s tim da ja mislim da postoji i odredjene psihološke barijere jer su naši igrači, makar mnogi, ubjedjeni da ne mogu biti kvalitetni kao oni vani i što nam igrači idu trbuhom za kruhom pa kao takvi i kad dolaze u druge lige treba to preživjeti.
Da ne bude čisti oftopik. Nas je Burnić prodao protiv Slovenije, sad zadnju kvalifikacijsku utakmicu glavom je poslao jednu jako rizičnu loptu prema našim štoperima u situaciji kada je trebala biti poslana što dalje od naše polovice. Bio neki glavomet na sredini terena on pokušao poluvisoku loptu glavom vratiti do štopera.
Ima on muha i mana. Daleko od kvalitetnog igrača al' mu je alibi što je od početka tu. Sa druge strane Karić je daleko od kvalitetnog rješenja.
Gdje druge lige prave značajnu razliku u odnosu na našu je da njihovi igrači mogu igrati iz utakmice u utakmicu kvalitetnije, dok naši ne mogu da iznesu taj ritam u jačim ligama. Razlog je kompetetivnost naše lige gdje su se igrači prilagodili na fudbal koji se igra još samo kod nas.
Što znači da na jednu utakmicu domaći igrač ako je pravilno selektiran i ako se druge stvari poklope može doprinijeti makar jednako kao neki sa strane, stim da u prvom primjeru razvijaš domaći fudbal a u drugom nečiji strani.
Razlog zašto naši igrači ne uspijevaju vani treba tražiti u tome i u tome što nam liga nosi lošu reputaciju, s tim da ja mislim da postoji i odredjene psihološke barijere jer su naši igrači, makar mnogi, ubjedjeni da ne mogu biti kvalitetni kao oni vani i što nam igrači idu trbuhom za kruhom pa kao takvi i kad dolaze u druge lige treba to preživjeti.
Da ne bude čisti oftopik. Nas je Burnić prodao protiv Slovenije, sad zadnju kvalifikacijsku utakmicu glavom je poslao jednu jako rizičnu loptu prema našim štoperima u situaciji kada je trebala biti poslana što dalje od naše polovice. Bio neki glavomet na sredini terena on pokušao poluvisoku loptu glavom vratiti do štopera.
Ima on muha i mana. Daleko od kvalitetnog igrača al' mu je alibi što je od početka tu. Sa druge strane Karić je daleko od kvalitetnog rješenja.
Burnic kakav god je boljji je od Mujakica
Kolasinac i Karic trebaju da budu prva i druga opcija, a Burnic treca
Kolasinac i Karic trebaju da budu prva i druga opcija, a Burnic treca
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)