Što se tiče drugog segmenta susreta, "Lešinari" se komotno mogu preimenovat u "Leševi", jer više ne postoje ko navijačka grupa, a pitanje je jesu ikada i postojali. Sve su to mahom wannabe Grobari i Delije

Ne postoji utakmica u Banjaluci da nije na ovaj fazon riješena ali eto Sarajevo je dovoljno kvalitetno da i u takvim okolnostima pobjedi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:19Cestitke Celiku na otporu ali evo sad vidite kroz sta mi prolazimo vec 4 godine samo jos x10 gore
Ako nista na tribini ste ugasili ovu politicku prciju od grupe koja dobija batine na svakom koraku
Potpisujemchily-rz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:26Ne postoji utakmica u Banjaluci da nije na ovaj fazon riješena ali eto Sarajevo je dovoljno kvalitetno da i u takvim okolnostima pobjedi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:19Cestitke Celiku na otporu ali evo sad vidite kroz sta mi prolazimo vec 4 godine samo jos x10 gore
Ako nista na tribini ste ugasili ovu politicku prciju od grupe koja dobija batine na svakom koraku
Čelik je pokazao da nije neka tipična federalna ekipa, igralo se koliko su sudije dozvolile, za nešto više nije bilo ni kvalitete ni iskustva.
Što se tiče leševa to je grupa na platnom spisku uz vjerovatno neku djecu na tribini, dvjesto robova ih ugasilo![]()
Sve to stoji al jel to nagrada za trud tih igraca na terenu da te ovako uniste? Koja je svrha? Evo nek neko objavi da je i jedan tim od nastanka imao.manje crvenih,zutih i faulova a vise penala i crvenih po tekmi ja cu mu dati sta hoce.chily-rz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:26Ne postoji utakmica u Banjaluci da nije na ovaj fazon riješena ali eto Sarajevo je dovoljno kvalitetno da i u takvim okolnostima pobjedi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:19Cestitke Celiku na otporu ali evo sad vidite kroz sta mi prolazimo vec 4 godine samo jos x10 gore
Čelik je pokazao da nije neka tipična federalna ekipa, igralo se koliko su sudije dozvolile, za nešto više nije bilo ni kvalitete ni iskustva.
Što se tiče leševa to je grupa na platnom spisku uz vjerovatno neku djecu na tribini, dvjesto robova ih ugasilo![]()
"Borac" ne zaslužuje da se takmiči u bilo kojem rangu, mučno je gledat prazne tribine, mongoloidne face kod igrača i "navijača" i slušati izljeve primitivizma i govora mržnje kod malobrojne publike na "gradskom" stadionu.
Mi iskreno ne.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:29Potpisujemchily-rz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:26Ne postoji utakmica u Banjaluci da nije na ovaj fazon riješena ali eto Sarajevo je dovoljno kvalitetno da i u takvim okolnostima pobjedi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:19Cestitke Celiku na otporu ali evo sad vidite kroz sta mi prolazimo vec 4 godine samo jos x10 gore
Sretno vam dalje u sezoni.Ocekujem brzo povratak
Sta se imate vracati,ovdje je odluceno sve nego je liga i pocela,unistili bi vas odma i izbacili iz lige jer ovom zlotvornu nije problem ni da vam svirne 3 penala,2 crvena i 58 faulova. Koliki je omjer faulova danas bio i jel svirao vise od 2 faula Bojcu?signalidunapark je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:32Mi iskreno ne.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:29Potpisujemchily-rz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:26
Ne postoji utakmica u Banjaluci da nije na ovaj fazon riješena ali eto Sarajevo je dovoljno kvalitetno da i u takvim okolnostima pobjedi.
Sretno vam dalje u sezoni.Ocekujem brzo povratak
Dok je ovako, ne moramo se ni vraćat. Uostalom, tek smo počeli s financijskom sanacijom kluba. Potrajat će.
Ma proslo bi i ovo danas bez halabuke da se balije pitaju iz saveza onda balije na forumu,bolje biti mrtav i reci svoje nego rob dokazanom rusitelju,mrzitelju drzave al svakom na njegov obrac. Evo 2 godine trubim kako im sude,protiv svake ekipe i njihove tekme pisem al opet ima balije koje podrzavaju i kazu bilo je ovako i prije.
Halo ba u 8 meceva protivnicima je svirano 9 crvenih,ko je lud ovdje? Bil protiv vas svirao onakav penal tj dali ce protiv vas ikada svirnut crveni ili penal,za pocetak moze i zuti?
A kako je uopste došlo do tog penala ?
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 7 gostiju.