Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
I Mihaila izgleda propusta mec u Martu 

Bog Bosna i Bošnjaci
Mann je u losoj formi, tri boda su imperativ.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
I glavni napadac Dragus iz Trabzona im povrijedjen jos od decembra.
Kapiten Razvan Marin u Cagliariju izgubio startno mjesto
Znam da mi vazda volimo uvelicavati sami sebe i podcijenit protivnika ali ova ekipa Rumunije je absolutno ispodprosjecna. Pogotovo kad im oduzmes ove bitnije igrace Dragusin, Mihaila, Olaru, Dragus,…
Bog Bosna i Bošnjaci
Joj meni odmah na umu Slovačka koja je bila isto ovako zrela za drmnut. Odemo tamo puni elana.
Dobijemo tricu.
Dobijemo tricu.
Mi smo prvaci u dizanju forme posrnulim ekipama
naprijed rejal
Jesmo, bas smo i Rumuniju onomad probudili. I Slovacku, vec spomenutu. Oni kiksase protiv Lux, smjena selektora, problemi.. nama uvale tricu i ozivise, odose na EURO. O mrtvim Fincima da ne govorim.
Nije tacno, Calzona je bio selektor Slovacke duze vrijeme, a i poslije nas. Ljudi nas rastavili prvo poluvrijeme, drugo je vec moglo otici na nasu stranu da Demirovic nije Demirovic.
92:48 - La Decima
Dobro si me podsjetio da nas je i tu Trnokop kostao. I svejedno ostaje siguran u prvoj postavi konstantno. Kako se on pojavio tako je i krenuo veliki pad repke.RajvoSA03 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 22:49Nije tacno, Calzona je bio selektor Slovacke duze vrijeme, a i poslije nas. Ljudi nas rastavili prvo poluvrijeme, drugo je vec moglo otici na nasu stranu da Demirovic nije Demirovic.
Steaua dobiva Paoka u Solunu 2:1 , 5-6 reprezentativce u Steaui.
Odgledao Pafos, vrlo interesantna ekipa, napadacki orjentisana. S mudima protiv favorizirane Omonije u gostima, odlican gard.
Šunjic odradjuje ono sto treba šestica da radi.
Smece Tankovic fula penal
Šunjic odradjuje ono sto treba šestica da radi.
Smece Tankovic fula penal
-
- Kontakt:
E sad mi baksuzi kad se krenu naši povrijeđivati 
Voljeli ili ne voljeli Sergeja i ostale u SŠ, ako nas zaobiđu povrede glavnih igraca(Deda, Seo, Edin, Demir) uz sve probleme koje imaju Rumuni ako ih ne uspijemo pobijediti onda stvarno trebamo se prestat bavit reprezentativnim fudbalom i odmah u startu ugasit i najmanje nade o plasmanu na SP.
Voljeli ili ne voljeli Sergeja i ostale u SŠ, ako nas zaobiđu povrede glavnih igraca(Deda, Seo, Edin, Demir) uz sve probleme koje imaju Rumuni ako ih ne uspijemo pobijediti onda stvarno trebamo se prestat bavit reprezentativnim fudbalom i odmah u startu ugasit i najmanje nade o plasmanu na SP.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
To je to. Ta 4 igraca ako zdrava budu a njima falili Man i Dragusin sto je vec gotovo pa sigurno ne postoji nikakvo opravdanje za poraz dok ce bod takodjer biti skroz okej. Bitno je samo da se ta tekma ne izgubi, valjda je dosta 6 mjeseci da se jedan bare bare protivnik skautira od glave do pete i pripremi utakmica kako Bog zapovjeda.Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:43E sad mi baksuzi kad se krenu naši povrijeđivati

Na osnovu forme, a i situacije sa Edinovim godinama, Kulenović bi meni bio starter protiv Rumuna. Korisniji će biti Džeko ako se svjež ubaci, a Luka dokazuje da se ekipa može na njega oslonuti.
Ja mislim da ce na osnovu svega biti nerijeseno. Tekma bi mogla biti negledjiva, bit ce ono sansi, ali vise u vidu promasenih prilika. Ne zelim da budem euforican i optimistican na samom startu. Neka me iznenade u toku kvalifikacija kao u stara dobra vremena...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- invincible1921
- Kontakt:
Ja ga nisam pljuvo nego sam upravo reko to sto si i ti u zadnjem dijelu...premalo s obzirom na ocekivanja...i samo me zanima kako neko ocekuje da sad to podigne na nivo vise kad mu je i forma i karijera u totalnom padu...pa on ni u zvezdi nije standardanfanatik19 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 10:30Tacno se vidi ko gleda realno kada je u pitanju Krunic a ko umanjuje i onaj objektivno gledajuci mali broj dobrih partija samo zato sto se zove Rade.
Lijepo je Nodi gore naveo statistiku i vidimo svi koliko je Rade kada se pogleda minutaza ispred pojedinaca a ne treba zaboraviti da je grijao klupu i Elvisu Saricu iz yebenog Suwona.
Covjek je odigrao 34 utakmice za repku, barem 10 puta je ulazio s klupe a u ovima koje je bio starter sada mogu nabrojat barem 7-8 utakmica gdje je bio ako ne najbolji na terenu onda jedan od najboljih.
Island kuci 3 0 MOTM
Armenija kuci 2 1, mislim prvi zvanicni start i odma gol + jako dobra partija
Finska kuci 3 2, majstorska asistencija za Dzeku i po meni nakon Islanda njegova najbolja partija.
Sj.Irska kuci Baraz igrao lijevo krilo i opet bio jedan od najboljih
Baraz s Ukrajinom pohapsio covjek komplet vezni red Ukrajinaca, jedan od najboljih na terenu tu utakmicu
Francuska kuci 0 1, jako dobra partija
Crna Gora BiH 1 1, izuzetno kvalitetna utakmica
Daleko od toga da je opravdao ocekivanja za nekoga ko igra u Milanu ali sto ga volite pljuvat bez ikakve osnove to je strasno. Da jedan od ovih nadolazecih momaka napravi karijeru kao Rade mi cemo biti na konju.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Ako dobijemo kipra bod odlican, posto valjda cemo uez SM obje znaci cekamo austriju u zenici sa prvog ili drugof mjesta i 10bMow je napisao/la: ↑14 feb 2025, 06:34Ja mislim da ce na osnovu svega biti nerijeseno. Tekma bi mogla biti negledjiva, bit ce ono sansi, ali vise u vidu promasenih prilika. Ne zelim da budem euforican i optimistican na samom startu. Neka me iznenade u toku kvalifikacija kao u stara dobra vremena...
=\_1921_/=
Stoji to ali na ovaj broj utakmica koje je odigrao i koliko ih je bio starter mislim da je bio korektan u repki.invincible1921 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 09:42Ja ga nisam pljuvo nego sam upravo reko to sto si i ti u zadnjem dijelu...premalo s obzirom na ocekivanja...i samo me zanima kako neko ocekuje da sad to podigne na nivo vise kad mu je i forma i karijera u totalnom padu...pa on ni u zvezdi nije standardanfanatik19 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 10:30Tacno se vidi ko gleda realno kada je u pitanju Krunic a ko umanjuje i onaj objektivno gledajuci mali broj dobrih partija samo zato sto se zove Rade.
Lijepo je Nodi gore naveo statistiku i vidimo svi koliko je Rade kada se pogleda minutaza ispred pojedinaca a ne treba zaboraviti da je grijao klupu i Elvisu Saricu iz yebenog Suwona.
Covjek je odigrao 34 utakmice za repku, barem 10 puta je ulazio s klupe a u ovima koje je bio starter sada mogu nabrojat barem 7-8 utakmica gdje je bio ako ne najbolji na terenu onda jedan od najboljih.
Island kuci 3 0 MOTM
Finska kuci 3 2, majstorska asistencija za Dzeku i po meni nakon Islanda njegova najbolja partija.
Baraz s Ukrajinom pohapsio covjek komplet vezni red Ukrajinaca, jedan od najboljih na terenu tu utakmicu
Daleko od toga da je opravdao ocekivanja za nekoga ko igra u Milanu ali sto ga volite pljuvat bez ikakve osnove to je strasno. Da jedan od ovih nadolazecih momaka napravi karijeru kao Rade mi cemo biti na konju.
Ne znam buraz otkud ti ta da nije standardan u Zvezdi, provjeri jos jednom.
Generalno su on i Sunjic jedina 2 igraca koja su defanzivno odgovorna od svih veznjaka ali je problem sto igraju u krsevima od liga i nemaju podrazaj jakih utakmica konstantno sto ih automatski cini puno slabijim igracima nego sto su bili dok su igrali u Birminghemu i Milanu. Znas i sam kakav je npr Brozovic bio za Hrvate kad je otisao u Saudiju, nije to to vise..
- invincible1921
- Kontakt:
Pa to i ja kazem ... igrac koji dok je bio u naponu snage i igrao za milan i bio je u najboljem slucaju prosjecan nema sta da trazi u rep sad kad je otiso u pet puta slabiji klub i igra 10 puta slabije utakmice...fanatik19 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:01Stoji to ali na ovaj broj utakmica koje je odigrao i koliko ih je bio starter mislim da je bio korektan u repki.invincible1921 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 09:42Ja ga nisam pljuvo nego sam upravo reko to sto si i ti u zadnjem dijelu...premalo s obzirom na ocekivanja...i samo me zanima kako neko ocekuje da sad to podigne na nivo vise kad mu je i forma i karijera u totalnom padu...pa on ni u zvezdi nije standardanfanatik19 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 10:30Tacno se vidi ko gleda realno kada je u pitanju Krunic a ko umanjuje i onaj objektivno gledajuci mali broj dobrih partija samo zato sto se zove Rade.
Island kuci 3 0 MOTM
Generalno su on i Sunjic jedina 2 igraca koja su defanzivno odgovorna od svih veznjaka ali je problem sto igraju u krsevima od liga i nemaju podrazaj jakih utakmica konstantno sto ih automatski cini puno slabijim igracima nego sto su bili dok su igrali u Birminghemu i Milanu. Znas i sam kakav je npr Brozovic bio za Hrvate kad je otisao u Saudiju, nije to to vise..
Da je ista ostalo u njemu i da mu je do fudbala ne bi isao u zvezdu..
Samo cekam da neko spomene vodonosu u fenjerasima francuske lige velikog Prcica
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 14 feb 2025, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Shvatam sta hoces rec i slazem se apsolutno ali je problem sto ovi trenutni nisu bolji od njega, stavise slabiji su i zato mi ga je apsurd izostavljat jer nije jos uvijek mator haha. Mogu ovi mladi i naucit nesto od njega sigurno.invincible1921 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:41Pa to i ja kazem ... igrac koji dok je bio u naponu snage i igrao za milan i bio je u najboljem slucaju prosjecan nema sta da trazi u rep sad kad je otiso u pet puta slabiji klub i igra 10 puta slabije utakmice...fanatik19 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:01Stoji to ali na ovaj broj utakmica koje je odigrao i koliko ih je bio starter mislim da je bio korektan u repki.invincible1921 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 09:42
Ja ga nisam pljuvo nego sam upravo reko to sto si i ti u zadnjem dijelu...premalo s obzirom na ocekivanja...i samo me zanima kako neko ocekuje da sad to podigne na nivo vise kad mu je i forma i karijera u totalnom padu...pa on ni u zvezdi nije standardan
Da je ista ostalo u njemu i da mu je do fudbala ne bi isao u zvezdu..

- invincible1921
- Kontakt:
Pa ako nista mladji su i igraju veci nivo fudbalafanatik19 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:43Shvatam sta hoces rec i slazem se apsolutno ali je problem sto ovi trenutni nisu bolji od njega, stavise slabiji su i zato mi ga je apsurd izostavljat jer nije jos uvijek mator haha. Mogu ovi mladi i naucit nesto od njega sigurno.invincible1921 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:41Pa to i ja kazem ... igrac koji dok je bio u naponu snage i igrao za milan i bio je u najboljem slucaju prosjecan nema sta da trazi u rep sad kad je otiso u pet puta slabiji klub i igra 10 puta slabije utakmice...fanatik19 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:01
Stoji to ali na ovaj broj utakmica koje je odigrao i koliko ih je bio starter mislim da je bio korektan u repki.
Da je ista ostalo u njemu i da mu je do fudbala ne bi isao u zvezdu..![]()
Realno krunicevih zadnjih nekoliko nastupa su za nabit ga nogom ne tolilo zbog kvalitete nego ocigledne qrcobolje...znaci imas igraca:
- koji je u totalnom padu
- koji svakako nikad nije ni bio nesto aman zaman
- kojem se pored toga svega navedenog ocigledno ni ne igra za rep..i sad ga treba zvat?
Pa sta tacno ti ocekujes da ce ti takav igrac pruzit?
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.