02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Joj, imamo jos minimalno sedmicu da sanjamo. Kanađanima smo pomrsili račune na otvaranju prvenstva i jedan smo od razloga zasto kao domaćin nece igrati kod kuće drugi krug. Neka uđe neka frljoka ili, jos bolje, da potpuno "podivljamo" i pomrsimo račune i drugom domacinu u utorak, pa neka svi svjetski mediji i domaći kriticari pisu i pricaju kako smo antifudbalom otišli dalje. Nesto sladje od nase kuhinje.
Isto ko sto se govorilo i da je Svicarska nivo Kanade
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To će reći samo fudbalska neznalica.
Amerika bi u Evropi bila nivo Austrije, malo, vrlo malo iznad nas.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Vjerovatno najtačniji komentar je da su bolji od Kanade, a lošiji od Švicarske. Naravno da bi bila bolja Južna Afrika, ali nisu ovi ni Španija ni Francuska ni Argentina. Pametno, strpljivo, polako...
Jašta druže, ogadit im loptu ko Gana englezima što je napravila.antetokounmpo je napisao/la: ↑25 jun 2026, 15:28Joj, imamo jos minimalno sedmicu da sanjamo. Kanađanima smo pomrsili račune na otvaranju prvenstva i jedan smo od razloga zasto kao domaćin nece igrati kod kuće drugi krug. Neka uđe neka frljoka ili, jos bolje, da potpuno "podivljamo" i pomrsimo račune i drugom domacinu u utorak, pa neka svi svjetski mediji i domaći kriticari pisu i pricaju kako smo antifudbalom otišli dalje. Nesto sladje od nase kuhinje.
Pored sedmice dana uživanja imamo i par dana više odmora od amera, valjda stručni štab iskoristi na najbolji mogući način.
prednost je i što znamo ko nam je naredni protivnik za razliku od drugih zemalja učesnica Mundijala pa će naš SŠ imati više vremena za pripremu.
Srce na teren pa šta bude
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- invincible1921
- Kontakt:
Dobro jbg Austrija je bila nosilac grupe, nije to bas "malo iznad nas"
Meni su svica i austrija preslikane ekipe, s tim da je svica jaca indvidualno, a austrija timski
Kanada je nivo ispod, ali su atletski jaki
=\_1921_/=
Lopta je okrugla
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
U ovom trenutku su malo iznad nas, nismo mi više ona ekipa od prije godinu dana i vremenom ćemo biti sve bolji i bolji.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 15:42Dobro jbg Austrija je bila nosilac grupe, nije to bas "malo iznad nas"![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Slazem se, ocekujem u kvalifikacijama da konacno predjemo na jednog spica jer dzeko se vjerovatno oprasta...pa da ova ekipa pokaze puni potencijalVirtu4l je napisao/la: ↑25 jun 2026, 15:46U ovom trenutku su malo iznad nas, nismo mi više ona ekipa od prije godinu dana i vremenom ćemo biti sve bolji i bolji.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 15:42Dobro jbg Austrija je bila nosilac grupe, nije to bas "malo iznad nas"![]()
=\_1921_/=
Samo da barbarez izadje sa trojicom u sredini, i da izdrzimo do penala, tu ih nokautiramo
Izgleda da će nas kladionice debelo potcijeniti. Kvota da Amerika dođe do 1/4 finala je 2,10, a da mi dođemo do 1/4 finala je kvota 13.
-
Matterhorn22
- Kontakt:
Amerika je ok reprezentavija, da kazem po mjeri. Jesu favoriti, to stoji, domacini..ali ima stvari koje i nama idu i prilog, vraca nam se aBd Dedic i Muharemovic, plus vise dana odmora od USA, to nije nevazno. Igrati muski, hrabro, pa sta bude! 
Nije, ali eto, kad vidiš da je 2,10 na Ameriku, kao da su Francuska i Španija.
-
Mostarac12345
- Kontakt:
-
linethreader
- Kontakt:
Nesto slicno bih i ja volio vidjeti, sa jednom razlikom u sastavu, Memic umjesto Esmira gore..Zeko87 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:13E baš ovaj sastav bih volio vidjeti, pa po potrebi od 65. ići sa Džekom i/ili Tabakom, jedino što je Seo fix veći i od Tahira, a Džeko bi poludio da ne bude u prvih 11. Barba se boji tog scenarija u kojem bi se napravio klan protiv njega u slučaju većih korekcija sastava.

..iz razloga sto bi se u defanzivi mogli ovako postaviti

mislim da pochettino odmara par prvotimaca koji su u opasnosti od suspenzije
Pogledao sam vecinu utakmica ovog SP i moram priznati da su rep koja igra jedan od boljih napadackih fudbala ovo prvenstvo. Imaju brza krila i bekove + par igraca sa vrhunskih individualnim vrlinama koji prave razliku. Nas problem bi mogao biti upravo taj zaustavljanje tih brzih igraca, vidjeli smo par puta kako nasi igraci ispadaju protiv realno i sporijih. I alajbegoviv , bajraktarevic ili memic koji vec bude igrao morace dosta pomagati u odrbani. Tako da od nas ocekujem opet bunker i igru na duge lopte. S tim sto sam rekao, opet mislim da upravo ta taktika bunkera je dobar odgovor na ekipu poput Amerike i da se itekako mogu dobiti. Dobicemo mi svoje prilike i na toj utakmici i trebamo ih koristiti. Ne smijemo samo kao protiv Svicarske se prepasti zavrsiti akciju. Svoje kontre iskoristiti hrabro i mozemo napraviti rezultat. Osim toga nasi momci treba da udju 100% rastereceno u tu utakmicu. Svoj smo cilj ostvarili historiju ispisali , dalje uzivamo pa dokle doguramo