Rukomet: Liga Prvaka
Re: Rukomet: Liga Prvaka
cudesni saric... finalu prisustvala i delegacija BOSNE BH Gasa u VIP lozi...
http://www.balkan-handball.com/evropa/b ... xess-areni
to zadovoljstvo kosta oko 10000 eurica...
http://www.balkan-handball.com/evropa/b ... xess-areni
to zadovoljstvo kosta oko 10000 eurica...
imperator, prodavac magle
Cestitke Barci ubjedljivo najveci rukometni klub . Levati su imali priliku da osvoje i kosarkasku titulu i tako ujedine titule iz 3 najbolja sporta za mene, al sto zbog Paoa sto zbog povrede Micela nisu 

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 29 maj 2011, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Šarić
Šta počini ljudima

Šta počini ljudima

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Šarić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta počini ljudima
MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Svaka čast Barsi! Šariću takođe! Čovjek je genijalac.
I česitke upravi Bosne na dobrom potezu - tako se gradi dobar imidž i osvaja prostor za svoj klub. Želimo ih vidjeti i iduće godine u toj loži, a Bosnu u Final Four 2012!
I česitke upravi Bosne na dobrom potezu - tako se gradi dobar imidž i osvaja prostor za svoj klub. Želimo ih vidjeti i iduće godine u toj loži, a Bosnu u Final Four 2012!
Ovo je velika cast, imati jednog od najboljih golmana svijeta u nasoj reprezentaciji, majstore svaka cast, itekakav sportski uspjeh
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Šarić odličan mada nije ni to bila jedina pravaga na Barcelonu. I Hombrados je bio sasvim solidan ili vrlo dobar.
HSV je za mene najveće iznenađenje. Naravno, u negativnom smislu. Opet su loše odigrali a imaju sasvim sigurno jednu od najboljih ekipa. Ali nikako ništa u Europi osvojiti.
HSV je za mene najveće iznenađenje. Naravno, u negativnom smislu. Opet su loše odigrali a imaju sasvim sigurno jednu od najboljih ekipa. Ali nikako ništa u Europi osvojiti.
Momče Hercegovče
-
- Kontakt:
Koliko godina ima ovaj Saric, jel on u rukometnoj repki . BiH ?
[youtube][/youtube]
Jeste, Danijel Saric igra za nas!
http://www.balkan-handball.com/evropa/j ... okom-nivou
Jeste, Danijel Saric igra za nas!
http://www.balkan-handball.com/evropa/j ... okom-nivou
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
sto bi ja bolovao... zar je normalno da se nekom duguju pare godinama? za njemacku se ima a da se dugovi vrate nema?
Aaaaaa!imeime je napisao/la:sto bi ja bolovao... zar je normalno da se nekom duguju pare godinama? za njemacku se ima a da se dugovi vrate nema?
Konačno! To je problem "anti-Bosna stava i izražaja", Aferim!
Ako je Bosna "nekom" dužna lovu - fino tužba sudu, samo....za sud treba imati dokaze...da li se ispoštovao ugovor, da li je tužitelj zaslužio lovu koju smatra da mu pripada....?

Meni je sad forumaš 's loptom u ruci' mnogo "jasniji" i prepoznatljiviji - samo, mržnja i ljbomora uništava onog koji mrzi, pati.....
"Aco_golemi", mani se 'rekacija' na ovakve postove - Klub kojeg na Bosninom PF-Temi mnogi ne podnose, a 'vise' na njemu, je pokazao ko je i šta je!
"Teška je finansijska situacija" u redovima šampiona.....i tako zaredom 6 puta, a ove sezone liga bez poraza (ubjeđen sam da Visočaci nemaju nikakvih šansi 1. juna da to pokvare - bez poraza, bez remija - max. broj bodova, više se nije moglo

Bosno moja poharana....
Znaci ovaj momak brani za nas . Samo da se rijesi ova situacija u Reprezentaciji i imat cemo opet jaku i odlicnu reprezentaciju i onda se moramo plasirati pa vrijeme je vise jbt !
- Cestitam Barceloni ali ipak mislim da su Njemacki klubovi najbolji u Europi ali eto ove godine Španci su uspjeli .
- Cestitam Barceloni ali ipak mislim da su Njemacki klubovi najbolji u Europi ali eto ove godine Španci su uspjeli .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
klub potpisao je ugovor sa igracem, pa poslije nije bio zadovoljan s njim...nema tu zasluzio ili ne...Trigger je napisao/la:Aaaaaa!imeime je napisao/la:sto bi ja bolovao... zar je normalno da se nekom duguju pare godinama? za njemacku se ima a da se dugovi vrate nema?
Konačno! To je problem "anti-Bosna stava i izražaja", Aferim!
Ako je Bosna "nekom" dužna lovu - fino tužba sudu, samo....za sud treba imati dokaze...da li se ispoštovao ugovor, da li je tužitelj zaslužio lovu koju smatra da mu pripada....
svako ponekad pogrijesi u procjeni... to je rizik poslovanja...
sve dodje na naplatu, a kamata je ono najbolje...

ko što jednoč napisa bosna ima EVROPSKOG trenera a ostalo...imeime je napisao/la:sto bi ja bolovao... zar je normalno da se nekom duguju pare godinama? za njemacku se ima a da se dugovi vrate nema?
imeime ima pravo,k... se po njemačkoj a momcima več sada se duguju plate,i ako isplate uplate 10,20 ili 30 posto mjesečne plate..a da nepričamo kako se izbacuju igrači po sarajevu iz stanova, što gospodini iz uprave ne plačaju kirije!!...moglo bi se tu još svašta napisati..bosna ima uspjeh sve stoji svaka čast za to..i da bog da osvojimo ligu prvaka iduče godine

naravno da igrac ima obaveze...
eto primjer dzeke, ne moze se upisat u engleskoj, tores jos gori u celziju... al plata ide redovno...to je rizik koji svaki klub mora prihvatiti...
a polako, naplatiti ce se dugovi...
nego sta je sa sajtom zapelo?
eto primjer dzeke, ne moze se upisat u engleskoj, tores jos gori u celziju... al plata ide redovno...to je rizik koji svaki klub mora prihvatiti...

možda nema struje....pa nema interneta..hahahhahhahahahahahhahaimeime je napisao/la:naravno da igrac ima obaveze...

samo u bosni...kralj_je_mrtav je napisao/la:Naravno, ali niti Dzeko niti ovaj drugi ne narusavaju klupsku disciplinu. Ebeni su ti ugovori, jos ako ih dobar maher napravi, igrac ga vazda podudla. Pitaj Celice?imeime je napisao/la:naravno da igrac ima obaveze...
-
- Kontakt:
Red or Dead je napisao/la:Koliko godina ima ovaj Saric, jel on u rukometnoj repki . BiH ?
rođen 1977.,jeste,u našoj je repki
Momčino, nije samo u Bosni.....imeime je napisao/la:samo u bosni...kralj_je_mrtav je napisao/la:Naravno, ali niti Dzeko niti ovaj drugi ne narusavaju klupsku disciplinu. Ebeni su ti ugovori, jos ako ih dobar maher napravi, igrac ga vazda podudla. Pitaj Celice?imeime je napisao/la:naravno da igrac ima obaveze...
Iako se radi o fudbalu - iste metode primjenjuju i u tom sportu (sa Džekom si fulo - kod njega je samo pitanje perioda adaptacije, a već je on pokazao šta zna, može i hoće da radi) - Magat sa Diegom (prebaci ga u "drugi" tim, kao što je i Hadži uradio sa MIsketom....
Ima toga koliko hoćeš i rukometu (npr. Zagreb...) i košarci.
Nema više "i pare i jare" (makar nekad bilo i nepravično kao s Misketom).
Dolaskom Smailagića i uprave koja prati evropske 'tokove' - i RK Bosna, kao evropski klub, primjenjuje isti 'sistem' i da nisu u pravu već bi se to pokazalo i dokazalo...sjeti se Golića, Riste, Čelice, Jaškića....
U pravu si što se tiče i "rizika" kod procjene i kupovine ali opet tu igrači ništa ne odlučuju (nažalost samo su 'roba', pogotovo na zapadu) i nastavlja se trgovina, a igrač - nikad on ne dobije ono što se javno, ponekad, piše, nagađa..... Današnji ugovori sa hrpom 'klauzula', aneksa.... su veoma kompleksna materija, teška i za mnoge pravne experte....
Eto zadnji slučaj sa Vahom i Mamićem....."dogovorili se" a Vaha je mogao dobiti sudski spor! Ili možda i nije??? Gospodin Halilhodžić zna to sve odlično i uzeo je ono što je zaradio, a za preostalo se "dogovorio"

Pozz
Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.