Chicago Bulls

Neutral
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 21:11

I to sam zaboravio. Da, sjećam se toga. jao, mislim da su Bucksi i Thundersi ono što su Bullsi bili lani. S tim da su obje ekipe po meni jače nego što su Bullsi lani bili.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 mar 2010, 22:22

pa sad milvoki bogut jenings salmons mislim da je milvoki bolji sto se tice centra bolji je bogut sad nego noah prosle godine rose je bio bolji po meni nego jenings sada salmons i tamo i vamo s tim sto su bullsi imali tomasa koji je igrao dobru odbranu i gordona takvog sutera po meni nema milvoki mislim da su bullsi imali sirinu vecu od njih plus kirk jos deng nije igrao a tuhnder e mozda i jesu mislim da ce oni na zapadu dominirat sljedeceih godina durant predobar russel jak point guard jos da malo klupu prosire ne znam kakvi su s centrima ali mislim da ce sad kad lagano spursi sunsi dallas pa za 2-3 godine i lakersi odlaze da ce oni s portlandom preuzet primat mislim tako mlada ekipa osvjezenje posebno je tesko na zapadu bit u play offu samo da im se ko ne povrjedi jer igraju puno minuta glavni igraci

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 22:36

Imaju Reeda koji je više ozljeđen nego što igra. Oklahoma ima Hardena na klupi koji je vrlo dobar igrač, no na centarskoj poziciji su limitirani sa Krstićom koji je čisti prosjek, da im je bolji centar mogli su i baš iznenaditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 mar 2010, 13:07

ajjj nisam ulazio na forum evo dva dana :)... sta reci za ovja poraz od Miamia jednostavno fujjjjj...Bio sam na tekmi i izasao sam prije kraja da izbjegnem guzu sa parkinga jer bi trebao jos 1-2 sata da izadjem.Onako nisma kraj docekao, a onog Del Negra najvise krivim za sve.Pa on ne zove time out ljudi odose na +15...tek nakon toga on uvodi Noaha i zove time out uzas baaa.Odbrane nije bilo u prvom poluvremenu.Igledali su mi nezainteresovano koda nisu imali volje, koja je neka revijalna utkamica.Postici svega 33 poena za jedno poluvrijeme stvarno zalosno. Trebva nam ljudi trener prije svega..Ovo je mlada ekipa i oni nezalsuzuju da imaju loseg trenera.Kada vec imas potencijonalne all star igrace kojis u 20-23 godine onda trebas razmisljati da doveses trenera sa iskustvom koji ce im nesto pokazati.Pogledajte Denvera bez trenera nasta lici i dovoljno ce vma biti jasno.Jos u oni puni iskustva i opet ono dozivljavaju....Ebiga hajde bice bolje :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 13:08

Da, ali Raptorsi izgubiše jučer, nova mogućnost za Bullse.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 mar 2010, 14:28

ma raptorsi su cudo da ja sam za baron scota sto je vodio hornetse volio bi da on dode ili evo recite ko jos ima a del negro je cesto los miami opet odigrao odbranu spustili milvoki na 75 poena cudi me to stvarno jer ih ne vidim ko neku odbrambenu ekipu e sad netsi koji dobise sinoc moraju se pazit lopeza sinoc 37 poena

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 14:33

Miami je počeo da igra napokon kako zna. Šteta što je serija započela na Bullsima. No dobro, u Bucksa nisu igrali Reed (dobro on i ne igra često), Ilyasova, te Bogut, pa njihovi najbolji igrači. Jennings promašivao mnogo toga, pa epilog svega je ova pobjeda Miamia.

Trenera, svejedno je koga dovedu, sigurno će biti bolji od ovog sadašnjeg koji mi je drag, ali mora da još dosta toga nauči.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 mar 2010, 15:08

e da zaboravih reeda koliko j e povereden ma tesko ce on vise i zaigrat

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 15:14

Reed je out for the season. Zanimljivo je da ćemo ako Bog da sljedeće sezone gledati dva prva picka u isto vrijeme kada igraju obadvojica prvu utakmicu u NBA. :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 mar 2010, 16:44

da griffin i wall ili turner sinoc sam malo gledao evana turnera koji je trenutno 2 pick mozda bude i prvi nes me jako podsjeca na t-maca mislim da ce i ova rookie klasa bit jaka nadam se da ce i oden uspjet sezonu odigrat citavu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 16:49

Gdje si ih gledao, ako imaš neki link da mi prosljediš da ih i ja malo gledam. Ma Oden, tako mlad a toliko problema za povredama. Na njemu je da dosta jako radi, tako da ipak na kraju opravda prvi pick na draft. Evo recimo Bogut, tek sada u 5 mislim sezoni počinje da igra vrhunsku košarku. Uvijek bio dobar odbradbeni igrač, ali sada je počeo i u napadu malo bolje da igra.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 mar 2010, 17:35

pa eto kazu da centri sporije sazrijevaju i noah tek ove godine dobar pa bogut pa ni ming nije igrao toliko dobro ko onu zadnju sezonu prije povrede a gledao sam ih na areni sport kablovska u ze ih prenosi ne znam dali jos koja prenosi edin avdic im komentator a ak nemas to imas na justinu vjerovatno sinoc sam gledao snima xavier-kansas state 2 produzetka podsjetilo me na bullse celtics prosle sezone uglavnom dobio kansas state 101-96 ime neki jordan crafword pogodio lik s jedno 8 metara za mislim drugi produzetak malo je bioo i john wall i demarcus obojica medu prvih 10 pickova igraju u kentuckiyu a demarcus centar svidio mi se strasno

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 18:03

Problem je što ja ne znam imena tih klubova. Znam naravno neke, ali određeni tip igrača za koji se smatra da će biti 1 pick ne znam. Nikad mi to nije bilo moje područje.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 mar 2010, 18:19

imas na netu nba draft 2010 i vidis e sad turner 2 pick je ispao sinoc sad ti je ostalo 8 ekipa i ko pobjedi ide na final four ne znam igraju li veceras a igraju ranije nisu tak kasno ko nba e ostalo ce ti bit jasno ako imas arenu kad se navije edin ludak zna ih sve ko i nba ima podataka nije normalno
Parovi finala:
MIDWEST: Tennessee – Michigan State
WEST: Kansas State – Butler
EAST: Kentucky – West Virginia
SOUTH: Duke – Baylor
evo to su ti parovi ne znam ni ja nes extra ali igraju bez kalkulacija sad ce ovi pobjednici divizija ic na final four imas u ovih 8 ekipa sigurno 10-15 pickova prve runde

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 mar 2010, 18:22

ako nista gledaj kentacky imas tu 1 pick wall porede ga sa roseom imas demarcus centar mislim 6 pick trenutno i ima jos 1 koji je 15 ili 16 pick znaci pogledaj bar njih i to wall i demarcus su freshmeni 1 godina studija i vec u vrhu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 mar 2010, 19:09

Kansas State – Butler veceras u 21-30 na areni ja cu gledat kansas sam gledao s xavierom imaju pulena beka i kelija centra sto su mi dobri a butler ne znam ko igra samo znam da su poderali nekog prije ove

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 19:44

Hvala za info, nastojati ću da pogledam šta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 mar 2010, 03:11

+15 na poluvremenu za Bullse.

Pargo 14, Gibson 16 poena. Rose 6 asista.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2010, 16:29

dobise netse gibson sjajan kao i pargo 52-44 u skokovima za bullse 30-16 asistencije rose nes slabiji ali 9 asistencija chicagu se opet desila povrdea jamesa johnsona ne zna se hoce li veceras igrat sinoc nije nadam se veceras pobjedi protiv detroita gdje dallas iskopa onog rookia sinoc 40 poena francuz poludio igra odlicno svjeza krv hehe volio bi da ovi sunsi budu drugi ali cim neko pobjedi 5-6 zaredom odma ce dobit sve u a milvoki charlote posebno mogu zaustavit run,n,gun mislim da ce wallace ustopat amaria a volio bi da ih i chicago dobije jer je vec u phoenixu slavio

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2010, 16:41

zaboravih ricky rubia ako i on dode u nba sljedece sezone mislim da ce bit strasan igrac uz griffina i ovu klasu mislim da ce bit strasna rookie klasa sinoc ncca prvi favoriti kentucky u kojima igra 1,6,15 pick trenutno, izgubio od west virginie u kojoj igra de shawn butler strasan suter sinoc nekoliko trica e on kotira kao 16-17 pick a odveo aucajdere u odnosu na favorite do final four prvi put nakon 1959 kad im je igrao jerry west kak bi volio da ga uzmu bullsi ak ga neko prije ne uzme bas nam treba suter koji ima herca ko on sinoc virginia vodila na poluvremene bez ubacaja za 2 poena sve 3 i par bacanja znaci lik pobjedio najbolje ncaa igrace bi valjao bullsima nemamo sutera

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.