Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zlatan Muslimović
svaka mu cast, kakva borba veceras...dzeeku i kompaniju bi trebalo biti stid zlaje...
bravo majstore, jedini se maximalno trudis u svakoj utakmici..
bravo majstore, jedini se maximalno trudis u svakoj utakmici..
Treba nam u reprezentaciji nekoliko Zlatana i to je to.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Vec sam napisao, u utorak -Dzeko klupa,Zlatan od prve min...objasnjenje nepotrebno svakome ko je gledao sinoc tekmu...
Zlatan zasluzuje da u utorak pocne utakmicu.Ipak ne bih Edina stavljao na klupu,imao je covjek los dan,bit ce bolji u tandemu sa Muslimovićem.
12.9.2009.
Dzeko ima previse losih dana u zadnje vrijeme za repku,ne bih to tolerisao jer niko nema pravo na zacementirano mjesto u ekipi,no selektor odlucuje o tome. Moje je misljenje da bih,kako god to suludo zvuci,najmanje 5 igraca ostavio na klupi: Spahic ,Mravac,Dzeko i pogotovo Misketa. Od njih ocekujes da budu bolji od ostalih a oni imaju zelje za igrom kao babe.Kazem jeste radikalno,ali mi je pun kufer napuhavanja po novinama,**** te izjava daj igraj...ZEno.T. je napisao/la:Zlatan zasluzuje da u utorak pocne utakmicu.Ipak ne bih Edina stavljao na klupu,imao je covjek los dan,bit ce bolji u tandemu sa Muslimovićem.
Naravno ne odlucujemo mi ali Muslimovic itekako mora igrati , u tandemu sa Dzekom ili Vedom svejedno samo da igra . Da je bogdo vise ovakvih igraca u repki . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Sve osim tandema Ibisevic - Muslimovic bi bio cisti zlocin poslije jucerasnje tekme... Ove kvalifikacije gubimo vec to je svrsena stvar al je bitno za sledece generacije da se uspostave standardi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
gospodin....
-
- Kontakt:
Ne budel igrao protiv Albanije treba jeftnog pitara pljunuti u lice pred cijelim stadion i cijelom javnoscu !!!!!!
bh_navijac je napisao/la:Ne budel igrao protiv Albanije treba jeftnog pitara pljunuti u lice pred cijelim stadion i cijelom javnoscu !!!!!!
Pocni ti pljuvati ove nase manekene prije nego pocnes pljuvati po tom kako ga ti zoves jeftinom pitaru.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- |BH_Patriot|
- Kontakt:
Odigrao je sinoć svim srcem i respekt za to. Svaka čast majstore, a najviše to opravdavaju navijači PAOKA gdje je BOG I BATINA !
Nadam se da će krenuti od prve minute, iako vrlo teško...
Nadam se da će krenuti od prve minute, iako vrlo teško...
Safet Sušić: “Oni misle da su igrači, a nisu ni "i" od igrača“.
Idol nacije # 10
Idol nacije # 10
IGRACINA.....RESPEKT.Ostali nisu vrijedni spomena.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ovog covjeka sam uvijek gotivio i postovao kapa do poda.
Nije sramota izgubiti, ali se treba boriti.
Nije sramota izgubiti, ali se treba boriti.
-
- Kontakt:
muslimovic je ljudina!!!!e da nam je ovakvih borbenih bosanaca, ostali su fuj, sramota za drzavni dres! 

Mora igrati, kolko god bio slabiji igrac od Dzeke makar svojom voljom i zalaganjem je korisniji igrac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nadam se da će započeti od prve minute u Zenici, jer je svojim zalaganjem to i zaslužio. Momak se odazvao na svaki selektorov poziv, mada je znao da će grijat' klupu. Osim toga kada su svi potpisivali ono pismo Muzurović je njega pozvao i Muslimović mu se na najbolji način i zahvalio, pogotcima protiv Norveške u Oslu i protiv Malte u Sarajevu.
Nadam se da će Pape napokon unijeti autoritet, te da će Džeku poslati na klupu makar u prvih 45. minuta susreta...
Nadam se da će Pape napokon unijeti autoritet, te da će Džeku poslati na klupu makar u prvih 45. minuta susreta...
#BILDNOTWELCOME
Možda griješim za Zlatana ali veliki broj igrača gine za repku sve dok ne dođu u ligu petice.Sinoć se borio ali o čovjeku treba govoriti tek onda kada dostigne zenit karijere.
FEDERER= KLOC
Igrao je i Zlatan u Serie A, tačnije u Messini, Parmi i Atalanti pa je ostao uvijek isti... 

#BILDNOTWELCOME
ajd ne seri kako izgubljene ne razumijem ovakve ljude.Neznam zasto se uvijek predajemo pa ako pobijedimo ovu tekmu koju imamo manje onda smo drugi.kimbo je napisao/la:Sve osim tandema Ibisevic - Muslimovic bi bio cisti zlocin poslije jucerasnje tekme... Ove kvalifikacije gubimo vec to je svrsena stvar al je bitno za sledece generacije da se uspostave standardi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.