Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Prvu utakmicu sam odigrao prije par dana i pade server
, ali kako je gotivno igrati utakmice nije normalno
igrica je prejaka
, daffy hvala jos jednom za tim izvini sto sam assistiro na toj utakmici za go jbg nije nista licno samo poso
, a steta sto se ponisti
.
--Pametnij popusta--
Da nije bilo veznog(mene) primili bi mi jos 1,2 komada:D:D:D:Darmin90 je napisao/la:Prvu utakmicu sam odigrao prije par dana i pade server, ali kako je gotivno igrati utakmice nije normalno
igrica je prejaka
, daffy hvala jos jednom za tim izvini sto sam assistiro na toj utakmici za go jbg nije nista licno samo poso
, a steta sto se ponisti
.
Jedva cekam iducu tekmu :$
ne znam kakva je situacija bila, ugl. da sam ja imao net sigurno ne bi lako se proveli.. igrao sam jedno 5-6 minuta zadnjih.. btw. jesi vidio zadnju akciju.. da se nastavilo dali bi vam gol 100%..armin90 je napisao/la:Prvu utakmicu sam odigrao prije par dana i pade server, ali kako je gotivno igrati utakmice nije normalno
igrica je prejaka
, a steta sto se ponisti
.
@ovaj sto ima dresove Juventusa, isto kao da upravljas igraca na football manageru
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Neznam nisam obratio paznju na zadnju akciju jer me iznerviralo sto je zapelodaffy je napisao/la:ne znam kakva je situacija bila, ugl. da sam ja imao net sigurno ne bi lako se proveli.. igrao sam jedno 5-6 minuta zadnjih.. btw. jesi vidio zadnju akciju.. da se nastavilo dali bi vam gol 100%..armin90 je napisao/la:Prvu utakmicu sam odigrao prije par dana i pade server, ali kako je gotivno igrati utakmice nije normalno
igrica je prejaka
, a steta sto se ponisti
.
@ovaj sto ima dresove Juventusa, isto kao da upravljas igraca na football managerudodji na forum i objasnit ce ti se.. forum od igrice..
--Pametnij popusta--
Mah da nas 3 nije bilo mi bi zijanili skroz utakmicu, al et nako smo se drzali ne toliko lose da smo imali jos jedno 2 covjeka bilo bi TOPjunioR je napisao/la:Da nije bilo veznog(mene) primili bi mi jos 1,2 komada:D:D:D:Darmin90 je napisao/la:Prvu utakmicu sam odigrao prije par dana i pade server, ali kako je gotivno igrati utakmice nije normalno
igrica je prejaka
, a steta sto se ponisti
.
Jedva cekam iducu tekmu :$
--Pametnij popusta--
bio sam tamo i vec sam poceo kontatdaffy je napisao/la:ne znam kakva je situacija bila, ugl. da sam ja imao net sigurno ne bi lako se proveli.. igrao sam jedno 5-6 minuta zadnjih.. btw. jesi vidio zadnju akciju.. da se nastavilo dali bi vam gol 100%..armin90 je napisao/la:Prvu utakmicu sam odigrao prije par dana i pade server, ali kako je gotivno igrati utakmice nije normalno
igrica je prejaka
, a steta sto se ponisti
.
@ovaj sto ima dresove Juventusa, isto kao da upravljas igraca na football managerudodji na forum i objasnit ce ti se.. forum od igrice..
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
jel haris tiro bio na tekmi sa vama? moj haver iz skole.. zadnja ti je akcija izgledala ovako
ova kocka je sesnesterac.. tri uspravne crte su gol.. boldani defanzivac sam ja, a boldani napadac je krle.. i tu su vasa dva defanzivca.. ja uzimam loptu, pravim dribling i saljem tacno loptu gdje je ovo "o".. o je lopta.. znaci napadaci bi je samo uzeo i pretrcao par koraka ( a strasno je brz ) i zabio bi gol..
edit: pokvari mi se crtez.. ugl. ja iz same defanzive bacio high pass za svog napadaca.. da nije stala igrica zabio bi gol 100%
ova kocka je sesnesterac.. tri uspravne crte su gol.. boldani defanzivac sam ja, a boldani napadac je krle.. i tu su vasa dva defanzivca.. ja uzimam loptu, pravim dribling i saljem tacno loptu gdje je ovo "o".. o je lopta.. znaci napadaci bi je samo uzeo i pretrcao par koraka ( a strasno je brz ) i zabio bi gol..
edit: pokvari mi se crtez.. ugl. ja iz same defanzive bacio high pass za svog napadaca.. da nije stala igrica zabio bi gol 100%
- senad_flamin
- Kontakt:
a mozel npr.nekog od nas dovesti neko iz drugih liga....

-RIVALDO-
Nesjecam se jel haris bio sa nama basdaffy je napisao/la:jel haris tiro bio na tekmi sa vama? moj haver iz skole.. zadnja ti je akcija izgledala ovako
--Pametnij popusta--
da, ja sam taj
@senad moze, ali ti nece biti gust igrati.. jer zamisli kako je ovom amerikancu u nasem timu.. mi pisemo na nasem jeziku, niko sa njim ne prica, samo kad je tekma neko mu napise nekad "good job" itd. tako bi i tebi bilo, bio bi jako usamljen.. dok ovdje sa ekiom je puno zanimljivije!
@senad moze, ali ti nece biti gust igrati.. jer zamisli kako je ovom amerikancu u nasem timu.. mi pisemo na nasem jeziku, niko sa njim ne prica, samo kad je tekma neko mu napise nekad "good job" itd. tako bi i tebi bilo, bio bi jako usamljen.. dok ovdje sa ekiom je puno zanimljivije!
- senad_flamin
- Kontakt:
ma dobro mozda meni ovo sad nije zanimljivo zato jer nemam kluba da igram...ako dodje kakva ponuda iz druge lige odbicu je....a mozel npr. ova nasa liga imati vise klubova nego sto je sad..daffy je napisao/la:da, ja sam taj![]()
![]()
-RIVALDO-
pa naravno da moze.. kada se skupi odredjen broj igraca iz bih koji su bez kluba onda se otvara novi klub.. bot mjesto se zamjenjuje sa pravim klubom i igracima.. medjutim vec 2-3 dana se ne otvara novi klub.. a prije toga svaki dan je bio po jedan najmanje klub otvaran.. par puta i po dva kluba u toku noci..
- senad_flamin
- Kontakt:
ejjj ljudi igram za TIM 9 jesu li tu sve botovi ili....i ne znam kada imam trening....gdje mogu to provjeriti

-RIVALDO-
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Treninge svaki dan mozes sam imati ,a kad je timski trening ,to ti pise na TEAM SPACE ,onda taj dan nemoj trenirati sam jer onda neces moci timski ,a timski je bolji trening . 
- senad_flamin
- Kontakt:
ali izgleda da ovaj tim nema menagera...i nista o treningu ne pise na TEAM SPACE....bavarian_bk je napisao/la:Treninge svaki dan mozes sam imati ,a kad je timski trening ,to ti pise na TEAM SPACE ,onda taj dan nemoj trenirati sam jer onda neces moci timski ,a timski je bolji trening .
-RIVALDO-
Znaci aktivirao se i team 9
, do kraja sve pravi ekipe za CARTOONS F.C., FK Zeljeznicar koji se aktivirao ponovo i preimenovao ime iz Spyro u Fk Zeljeznicar
, FK Walter (ako sve bude isto po planu tu bi se moglo rjeisti pitanje sampiona) i zadnja protiv novooformljenog itma Team 9 (sa kojim smo igrali ali zbog prekinutog meca spasili su se u 70 minuti kod razultata 0-1)
Mes Que Un Club
- senad_flamin
- Kontakt:
imali ovdje jos ko da igra za tim 9....al ja ne znam otkud ja u tom klubu nije mi ni stigla ponuda samo odjednom pise da imam klub itd...ovaj klub nema ni menadžera znaci nema ni timskih treningaamertiger je napisao/la:Znaci aktivirao se i team 9, do kraja sve pravi ekipe za CARTOONS F.C., FK Zeljeznicar koji se aktivirao ponovo i preimenovao ime iz Spyro u Fk Zeljeznicar
, FK Walter (ako sve bude isto po planu tu bi se moglo rjeisti pitanje sampiona) i zadnja protiv novooformljenog itma Team 9 (sa kojim smo igrali ali zbog prekinutog meca spasili su se u 70 minuti kod razultata 0-1)
-RIVALDO-
procitaj onaj moj zadnji post i mozda ti bude jasno.. kada se skupi dovoljna svota free agenata onda se otvara sljedeci slobodni klub.. taj klub ce dobiti managera za jedno 2 dana.. tako nesto ne znam tacno.. i manager ce to sve namjestiti..
danas ce biti za nas( Golden Lilies ) teska utakmica 
mi (drugi) protiv treceg u ligi
:)
Bice jako zanimljivo
mi (drugi) protiv treceg u ligi
Bice jako zanimljivo
Ja znam jednog Sanel Grljevic ja mislim da se i tamo zove igrac, napadac cini mi sesenad_flamin je napisao/la:imali ovdje jos ko da igra za tim 9....al ja ne znam otkud ja u tom klubu nije mi ni stigla ponuda samo odjednom pise da imam klub itd...ovaj klub nema ni menadžera znaci nema ni timskih treningaamertiger je napisao/la:Znaci aktivirao se i team 9, do kraja sve pravi ekipe za CARTOONS F.C., FK Zeljeznicar koji se aktivirao ponovo i preimenovao ime iz Spyro u Fk Zeljeznicar
![]()
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.