FK Drina Zvornik
-
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
ili nam linkove daj jednostavno
kako su ovako ove tribinice blizu terena
I meni se cini da je bas nekako blizo, ali kad se ocrta teren sigurno drugacije izgleda. Ovaj stadion je fakal mali i kako sam gledao nema okolo bas previse prostora da se napravi nesto vece. Ali mislim da se tu moze dosta toga uraditi i napraviti lijep stadion u gradu koji prima 12.000 sto je sasvim dovoljno za Zvornik.thunder je napisao/la:kako su ovako ove tribinice blizu terena
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
NeRi_K je napisao/la:I meni se cini da je bas nekako blizo, ali kad se ocrta teren sigurno drugacije izgleda. Ovaj stadion je fakal mali i kako sam gledao nema okolo bas previse prostora da se napravi nesto vece. Ali mislim da se tu moze dosta toga uraditi i napraviti lijep stadion u gradu koji prima 12.000 sto je sasvim dovoljno za Zvornik.thunder je napisao/la:kako su ovako ove tribinice blizu terena
ma kakvi malo je 12 000 kad njih gleda 80 000

Pa dobro po prici drininog vuka i ja sam pomislio da ce im za gostovanja trebati jedna citava tribina. Uglavnom kako god sretno im u ovoj sezoni.seven je napisao/la:ma kakvi malo je 12 000 kad njih gleda 80 000
- drinin vuk
- Kontakt:
Jbg stadion je takav,kakav je uglavnom bolji je nego sto je bio,a i nije bilo prostora za vece zdanje u samom gradu,nesto se spominjalo da ce se pravit u Karakaju,al od toga nista,jer kome bi to bilo u interesu ,nikom!
Ovako stadion prima oko 3300 gledalaca,a trebala bi se iduceg ljeta pravit tribina iza gola i postavljat reflektori,tako da bi maksimalan kapacitet mogao bit 5000,sto je za prilike i posjecenost sasvim dovoljno.
A sto se tice Vukova i gostovanja u Banovicima to samo onaj sto ne zeli ne razumije,mi smo htjeli ic al uprava je rekla da smo trebali dan ranije nego sto smo im javili javit,tako da sto se nas tice mi smo ici htjeli,sto nismo zbog pravnih poteskoca to je druga stvar,a bice gostovanja jos...
Ovako stadion prima oko 3300 gledalaca,a trebala bi se iduceg ljeta pravit tribina iza gola i postavljat reflektori,tako da bi maksimalan kapacitet mogao bit 5000,sto je za prilike i posjecenost sasvim dovoljno.
A sto se tice Vukova i gostovanja u Banovicima to samo onaj sto ne zeli ne razumije,mi smo htjeli ic al uprava je rekla da smo trebali dan ranije nego sto smo im javili javit,tako da sto se nas tice mi smo ici htjeli,sto nismo zbog pravnih poteskoca to je druga stvar,a bice gostovanja jos...
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Pa zar ne postoji nikakva mogucnost dizanja ovih postojecih tribina za koji red vise, i da li iza oba gola mogu stati manje tribine ili samo iza jednog?drinin vuk je napisao/la:Jbg stadion je takav,kakav je uglavnom bolji je nego sto je bio,a i nije bilo prostora za vece zdanje u samom gradu,nesto se spominjalo da ce se pravit u Karakaju,al od toga nista,jer kome bi to bilo u interesu ,nikom!
Koliko navijacka skupina ima clanova? I koliko vas je trebalo putovati u Banovice, da ste na vrijeme rijesili te vase najave upravi?
- drinin vuk
- Kontakt:
E ovako,naravno da postoji mogucnost ,mada sve je stvar u kesu,a i sad ova zapadna je komotno mogla dobit jos jedno 3-4 reda tj jos nekih 500 mjesta,al valjda zbog kesa ali i ogranicenosti s vremenom nije. Sto se tice tribina iza golova ne moze se dizat tribina iza jednog gola,msm na gol koji se nalazi ispod svlacionica,dok iznad drugog bi se mogla dic tribina od 1000-1300 mjesta.NeRi_K je napisao/la:Pa zar ne postoji nikakva mogucnost dizanja ovih postojecih tribina za koji red vise, i da li iza oba gola mogu stati manje tribine ili samo iza jednog?drinin vuk je napisao/la:Jbg stadion je takav,kakav je uglavnom bolji je nego sto je bio,a i nije bilo prostora za vece zdanje u samom gradu,nesto se spominjalo da ce se pravit u Karakaju,al od toga nista,jer kome bi to bilo u interesu ,nikom!
Koliko navijacka skupina ima clanova? I koliko vas je trebalo putovati u Banovice, da ste na vrijeme rijesili te vase najave upravi?
A u Banovice bi putovala do dva autobusa.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
a ovako 6 došlo...zao mi je sto vas nije vise bilo...drinin vuk je napisao/la:E ovako,naravno da postoji mogucnost ,mada sve je stvar u kesu,a i sad ova zapadna je komotno mogla dobit jos jedno 3-4 reda tj jos nekih 500 mjesta,al valjda zbog kesa ali i ogranicenosti s vremenom nije. Sto se tice tribina iza golova ne moze se dizat tribina iza jednog gola,msm na gol koji se nalazi ispod svlacionica,dok iznad drugog bi se mogla dic tribina od 1000-1300 mjesta.NeRi_K je napisao/la:Pa zar ne postoji nikakva mogucnost dizanja ovih postojecih tribina za koji red vise, i da li iza oba gola mogu stati manje tribine ili samo iza jednog?drinin vuk je napisao/la:Jbg stadion je takav,kakav je uglavnom bolji je nego sto je bio,a i nije bilo prostora za vece zdanje u samom gradu,nesto se spominjalo da ce se pravit u Karakaju,al od toga nista,jer kome bi to bilo u interesu ,nikom!
A u Banovice bi putovala do dva autobusa.

1947!
dovoljno da vam pokvari planove o vaših planiranih pet komadaLjumani_Banovici je napisao/la: a ovako 6 došlo...zao mi je sto vas nije vise bilo...![]()
![]()
![]()

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
-
- Kontakt:
A koja je od tih tribina namjenjena za gostujuce navijaceB o X je napisao/la:Stadion će, nadamo se svi, biti gotov do duela sa Borcem
http://img823.imageshack.us/i/dsc04391n.jpg/
http://img405.imageshack.us/i/dsc04392s.jpg/
http://img820.imageshack.us/i/dsc04393u.jpg/

- drinin vuk
- Kontakt:
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
Imate bas kulturan stadion...B o X je napisao/la:Stadion će, nadamo se svi, biti gotov do duela sa Borcem
http://img820.imageshack.us/i/dsc04393u.jpg/

Kakav je prilaz??? (nadam se da nije oranica kao u pojedinim mjestima

Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
- drinin vuk
- Kontakt:
Ako si to zaista mislio,respect,stvarno nije velik al je kulturan,jbg nema se kesa za bolji ,a u samom je gradu,stanica je 50 metara od stadiona,mada ce gostujuci prakticno izlazit kod same kapije nove zapadne tribine,za njih je predvidjen zadnji,donji sektor od 150 stolica...Casual-Hordas je napisao/la:Imate bas kulturan stadion...B o X je napisao/la:Stadion će, nadamo se svi, biti gotov do duela sa Borcem
http://img820.imageshack.us/i/dsc04393u.jpg/![]()
Kakav je prilaz??? (nadam se da nije oranica kao u pojedinim mjestima)
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
Naravno da sam mislio...Ako si to zaista mislio,respect,stvarno nije velik al je kulturan,jbg nema se kesa za bolji ,a u samom je gradu,stanica je 50 metara od stadiona,mada ce gostujuci prakticno izlazit kod same kapije nove zapadne tribine,za njih je predvidjen zadnji,donji sektor od 150 stolica...

Nego jel bas samo 150 za gostujuce navijace ili ce se to moci povecavati, jer ipak i vama je u interesu da dodje sto vise gostujucih navijaca zbog zarade od ulaznica...

Kad smo isli u Tuzlu, dopustili su samo 150, a nas otislo skoro 500, i onda belaj...

Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
- drinin vuk
- Kontakt:
E ovako,jbg kapacitet je 3000 - 3200 stolica,i iz mnogih razloga mislim da je plafon za gostujuce 150 ljudi,jer jbg treba imat u vidu velicinu stadiona prije svega,prakticno i ti 150 ljudi bi zauzelo prostor za 200,imajuci u vidu i muriju,tako da mislim da ce bit plafon 150 gostujucih navijaca.Casual-Hordas je napisao/la:Naravno da sam mislio...Ako si to zaista mislio,respect,stvarno nije velik al je kulturan,jbg nema se kesa za bolji ,a u samom je gradu,stanica je 50 metara od stadiona,mada ce gostujuci prakticno izlazit kod same kapije nove zapadne tribine,za njih je predvidjen zadnji,donji sektor od 150 stolica...![]()
Nego jel bas samo 150 za gostujuce navijace ili ce se to moci povecavati, jer ipak i vama je u interesu da dodje sto vise gostujucih navijaca zbog zarade od ulaznica...![]()
Kad smo isli u Tuzlu, dopustili su samo 150, a nas otislo skoro 500, i onda belaj...
A sto se tice stadiona,mislim i da je jedan od razloga sto nije veci taj sto je uprava i s vremenom kuburila,prakticno do danas je trebalo bit sve zavrseno,da bi komisija dozvolila da Drina igra u Zvorniku.
Realno bilo je prostora za jos tri reda bar na novoj tribini,sto je nekih 500 stolica,al uradjeno je to sto je uradjeno,a i realno bolje imat i manji stadion al puniji,nego velik a prazan.....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
ma ono sto ne moze na stadion da uđe,neka gleda sa ulice,nema neke velike ograde,a na poluvremenu malo u drinu ,blizu je.
- drinin vuk
- Kontakt:
Sa ulice se gledat ne može fino su to sve ogradili,da bi karte valjda bolje prodavali,jedino ako poznajes koga iz ovih zgradurina,pa sa terase.r_emir je napisao/la:ma ono sto ne moze na stadion da uđe,neka gleda sa ulice,nema neke velike ograde,a na poluvremenu malo u drinu ,blizu je.
A što se tiče kupanja ni to nije izvodljivo jer mislim da će bit jake policijske snage,jer jbg neće baš gostima bit prijatno na tribini,ne kažem da bih nekog zaplašivao,to je činjenica, a i valjda gostujuće navijačke grupe dostavljaju upravama spisak 48 sati prije početka utakmice da se zna koliko dolazi,bar su nama zbog toga zabranili organizovan dolazak u Banoviće?
p.s. već ima jedan orah kod gostujuće tribine,tu se može ražanj okretat....

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
Pa nece valjda belaj i u Zvorniku zbog nedostatka mjesta za goste...
Vjerujem da bi nas tamo doslo 250-300 najmanje i mislim da cemo toliki broj i najaviti, nadam se da ce nam vasa uprava izaci u susret...
Ono koliko sam vidjeo, Zvornik je prelijep grad, posebno kad se gleda sa kule, pa ce dosta mojih frendova koji rijetko idu na gostovanja, otici tamo cisto da vide kako izgleda...
Nadam se da necemo cuti neka nacionalisticka skandiranja??!!

Vjerujem da bi nas tamo doslo 250-300 najmanje i mislim da cemo toliki broj i najaviti, nadam se da ce nam vasa uprava izaci u susret...

Ono koliko sam vidjeo, Zvornik je prelijep grad, posebno kad se gleda sa kule, pa ce dosta mojih frendova koji rijetko idu na gostovanja, otici tamo cisto da vide kako izgleda...

- drinin vuk
- Kontakt:
Ma kakav belaj što se toga tiče,a možda malo do tada i povećaju kapacitet,ipak će se to igrat na proljeće.Casual-Hordas je napisao/la:Pa nece valjda belaj i u Zvorniku zbog nedostatka mjesta za goste...![]()
![]()
![]()
Vjerujem da bi nas tamo doslo 250-300 najmanje i mislim da cemo toliki broj i najaviti, nadam se da ce nam vasa uprava izaci u susret...![]()
Ono koliko sam vidjeo, Zvornik je prelijep grad, posebno kad se gleda sa kule, pa ce dosta mojih frendova koji rijetko idu na gostovanja, otici tamo cisto da vide kako izgleda...![]()
A što se tiče tih nacionalističkih skandiranja ,jbg to je realnost bilo ih je i biće ih,na kraju krajeva trebalo bi i razlikovat nacionalistička i šovinistička,jer eto ja mogu valjda pjevat koga volim,za koga navijam,mogu pjevat pjesme koje se pjevaju o mom narodu,isto tako i svaki drugi navijač drugih klubova,a ne pjesme koje vrijedjaju drugi narod,na kraju krajeva, belaj se može desiti iz 101 razloga,a mislim da niko na tribinu neće doć s ciljem da nekog ubije ne daj bože.
Opet kažem mislim iz više razloga da će gostujućih moći ući maksimalno 150,jer to je onih tzv 5% od ukupnog kapaciteta.
p.s. nemoj da bude ko u kupu mi i tad očekivali 200 hordaša,a ono došlo 7 ljudi.....

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.